bugün
- kasiyer kıza nasıl açılırım19
- yeni parti29
- benzetildiğiniz ünlü10
- imamların maaşı çok diyen öğretmen5
- güne bir soru bırak5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- insan olmaya ceyrek kala17
- nasıl gidiyor hayat4
- hırt8
- cumhuriyet halk partisi15
- irmik helvası5
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- barış yarkadaş7
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- büyük sözü dinlememek4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz3
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- anne hathaway3
- pompacı kıza nasıl açılınır4
- kabak yemeği vs hamburger14
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- adnan oktar7
- nervio28
- özgür özel chp den istifa etti4
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- true ahlaksızlığı5
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar9
- seri gizli artı oy veren melek13
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine3
- put7
- yeni parti sosyal demokrat mı olacak kemalist mi3
- en büyük korkunuz8
- doktor bey vizitte7
- kuş bokunun şans getirdiğine inanmak2
- dünya kuzenler günü5
- yeni parti için isim önerisi2
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- 186 boyundaki erkek19
- çocukların şımarık olması6
- gemici çakmağı4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- ai analiz2
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- tacettin libosoglu2
- hayatın öğrettiği şeyler4
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
ne dese "camileri ahır yaptılar" ağıdıyla malı götüren başbakanın yalakalarına yaranamayan chpli milletvekilidir.
Ak partiye verdiği ayarın haddi hesabı olmayan milletvekilidir. Galiba gerçekten milletin vekili bu adam. Belgelerle adamın yüzüne yüzüne tokat gibi konuşuyor, biri de çıkıp diyemiyor ki hayır öyle değil. Sadece sataşabiliyorlar veya mahalle dalaşına sürüklüyorlar. Ama doğru düzgün siyaset yapabilen bir bu adam olmalı. Şahsi kanaatim chp ye yakışmadığı yöndedir lakin. Ya bağımsız ol ya da yeni parti kur muharrem başkan. Sesine, siyasetine kuvvet.
CHP'nin ayarcı milletvekilidir. Verdiği her ayar yerindedir. Konuşmak için ya da saldırmak için saldırmaz. Bekler, hazırlar, sokar bırakır. Oldukça beğendiğim bir milletvekilidir. Umarım yakın gelecekte kendisini daha yüksek yerlerde görürüz.
Bos adam. Fazlasina gerek yok.
boş adam diyenler gibi kukla olmamıştır, doğru bildiklerini mertçe dile getirmektedir..
MÜTHiŞ BiR LAF SOKMA VE lafın altında kalmama gücüne sahip karakterli şahsiyet.
reyting-matik.
tezkere görüşmelerinde nurettin canikli' ye verdiği cevaptan ötürü alnından öpmek istediğim vekil. ifade özgürlüğü olaydı yazmak istediğim çok şey var da sözlük....
ayarmatik gibi adam!
mikrofonunu kapatarak söylediklerin duymamızı engelleyebileceklerini sanmışlar bir de!
mikrofonunu kapatarak söylediklerin duymamızı engelleyebileceklerini sanmışlar bir de!
şayet chp kılıçdaroğlunu yollayıp bu adamı başa geçirirse, açık ara oyları katlar.
yıllardır halkın bir kesiminin sesi olmuştur. Ancak meclisteki yüzsüzler bu adamın tespitlerinden, belgelerinden utanıyor mu derseniz kesinlikle hayır.
bu hükümet mavi marmara'da, ırak'ta neredeydi de; fakirin fukaranın çocuğu dağ başında ölmesin diye açılım yapmaya kalktığında bu hükümet, chp neredeydi?
(bkz: şov yapmak)
(bkz: şov yapmak)
chp yi kurtaracak 2 kişiden biridir. diğeri sarıgüldür.
mal varlığını açıklamasını istediğim chp milletvekili.
çok tehlikeli bir varlıktır...tıpkı teyyap ve yaverleri gibi.
çok tehlikeli bir varlıktır...tıpkı teyyap ve yaverleri gibi.
en başlarda sevsemde sonradan kemal kılıçdaroğlu'ndan farkı olmadığını düşündüğüm çıkarcı olan siyasetçi. Ölü insanlar üzerinden bile siyaset yapar kendileri.
CHP içinde son yıllarda adından sıkça söz ettiren ani ve yerinde çıkışları ile ileride Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı rakip olabilme olasılığı yüksek, ve gayet iyi bir hitabet gücüne sahip muhalafet partisi Milletvekili'dir.
showman.
kürsüden çığırdığı slogandan ibaret bol tükrüklü lafların çoğu tribünlere yöneliktir. chp yönetimine yapılabilecek en güzel tavsiye osmanlı medeni kanunu olan mecelle-i ahkam-ı adliyye'nin hükümlerinden def-i mefasid celb-i menafiden evladır, yani kötülük defetmek iyilik elde etmekten önce gelir hükmünün sırrınca bu adamı çok fazla ön saflara koymayarak baykal dönemi chp'sine dönüşü engellemek olabilir. zira halkın karnı bu çözüm üretme kabızı insanların provokasyonlarına toktur efendim.
kürsüden çığırdığı slogandan ibaret bol tükrüklü lafların çoğu tribünlere yöneliktir. chp yönetimine yapılabilecek en güzel tavsiye osmanlı medeni kanunu olan mecelle-i ahkam-ı adliyye'nin hükümlerinden def-i mefasid celb-i menafiden evladır, yani kötülük defetmek iyilik elde etmekten önce gelir hükmünün sırrınca bu adamı çok fazla ön saflara koymayarak baykal dönemi chp'sine dönüşü engellemek olabilir. zira halkın karnı bu çözüm üretme kabızı insanların provokasyonlarına toktur efendim.
gerçekten chpnin başında görmek istediğim adamdır . siyaseti çok iyi biliyor bu adam şovunu yapıyor.
Solun gazını çok iyi alan siyasetçi.
mecliste akp yi deli eden duygularıma tercüman olan adam.
şakirtlerin zoruna gitmiş olan milletvekilliğinden önce adam gibi adamdır. halkın sesidir. net.. soruyor obama dan mı yanasınız türkiye den mi?
tüyleri diken diken eden kişi. bu adamı gördüğümde korkuyorum.
Lafa gelince "mangalda kul birakmiyor" kendisi vede sevenleri
Huseyin aygunun " dagdaki arkadaslarindan " biraz anlatin
Sezgin tanrikulundan bahsedin
Avukati oldugunuz, yalcin kucukten bahsedin
Volume yukselterek siyaset oluyor fakat politika olmuyor, bu ulke icin politikaniz ne?
Huseyin aygunun " dagdaki arkadaslarindan " biraz anlatin
Sezgin tanrikulundan bahsedin
Avukati oldugunuz, yalcin kucukten bahsedin
Volume yukselterek siyaset oluyor fakat politika olmuyor, bu ulke icin politikaniz ne?
MUhaRREM iNCE : "CAMiLERDE ATATÜRK'E NEDEN DUA EDiLMiYOR"
DiYANETTEN CEVAP : "CAMiYE GELiP DUA EDEBiLiRSiNiZ, SiZi TUTAN YOK"
işte bunlar hep komiklik.
DiYANETTEN CEVAP : "CAMiYE GELiP DUA EDEBiLiRSiNiZ, SiZi TUTAN YOK"
işte bunlar hep komiklik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar