bugün

çoğu insanın Sen Aydınlatırsın Geceyi filminden sonra keşfetmiş olduğu mükemmel parça. bu şarkıyı keşfetmemizi sağladığı için bir teşekkür daha borçluyuz bu filme.
sen aydınlatırsın geceyi filminden sonra youtube üzerinden izlenme sayısı kesinlikle çılgın atacak şarkıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=i_cfBgSQGvQ
filmi izleyememenin verdiği hırsla tekrar tekrar dinliyorum.
tekrar tekrar dinledikçe filmi izleyemediğim için hırslanıyorum.
hırslandıkça duygulanıyorum, şarkı daha da bir anlam yüklü oluyor.
bu şarkıyı seviyorum.
"sen aydınlatırsın geceyi" sayesinde tanıdık onu. film bitişine doğru çok fena yapar adamı. saygılar.
ilk olarak caramel filminin sonunda çalmış, bizim de sen aydınlatırsın geceyi filminden aşina olduğumuz şarkı.

sözleri (latin alfabesiyle):

mreyte ya mreyte rah ehkilek ehkayte
oulili ena min
inti ena, v ena inti, mahma kberti v etğhayarti
baoyouni inti setteh ya mreyti.

rah ehkilek ehkayti
oulili ino ena ahla wahde fihon
enaam vahde fihon
shoufi ouli eli tshoufi ouli ya mreyti.

rah ehkilek ehkayti
oulili ana liih
shaari manno aşar
khasre manno asğhar
v tme manno akbar, ya mreyti.

rah ehkilek ehkayti
oulili ena kiif
badda asğharra
aw yt halv el hamra
maa fıstan el sahra, ya mreyti.

oulili ena min
inti ena, v ena inti, mahma kberti v etghayarti
baoyouni inti settih ya mreyti.

oulili ena min
oulili ena min
ya mreyti, ya mreyti, ya mreyti.

---

dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=i_cfBgSQGvQ
Sen aydınlatırsın geceyi filminin müziğidir. Hayallerde yaşamanıza neden olur.
Hem çok sevip hem de nefret edebildiğim şarkıdır. Anılar bir kenarda kaabilseydi keşke.
Gece yarısı sigara içerken dinlenesi şarkılardan. Aman dikkat birden gözlerinizi doldurup etrafınızda gülüşerek dalga geçen esrarengiz bir küçük çocuğa dönüşebilir.
dinlemesi keyif veren enfes bir parçadır.
dinlerken insanı yaşadığı dünyadan soyutlayıp, alıp götüren, beş dakika gibi hiçbir anlamı olmayan süre zarfında sonsuz başka hayatlar yaşatmayı başaran bir parça.
bu saatlerin şarkısıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=_uawBIgQAFA
birçok türk gibi benim de sen aydınlatırsın geceyi filminde duyup beğendiğim bi şarkıydı. filmden sonra "ready i'm ready" şeklinde aramıştım şarkıyı internette *
sen aydınlatırsın geceyi sayesinde öğrendiğim muhtesem derecede rahatlatan racha rizk'in sesinden dinleyeceğiniz khaled mouzanar şarkısı. ve bu şarkı sayesinde asıl çıkış yeri olan caramel filmi de izleyecegim filmler arasında.
Beğenmedim, dinlemeye uğraştım 2 dakika dayanamadım, kadının ağız şapırtıları kulağımı tırmaladı. Zaten sesi de az. Berberin kulağınıza fısıldaşması gibi.
Bok gibi aq
Eksileyenin de aq
bir miktar melankoliye ihtiyacı var insanın. bulamayınca böyle şarkılardan temin ediyoruz. sebepsiz hüzne bir bağlayıcı gerekiyor. şarkı başlıyor.
Sen aydınlatırsın geceyi filminin soundtracklerinden olan arapça şarkı.
© copyright 2005 - 2026