bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- zall buraya bak aslanım3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste3
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- tai lung5
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- gerilla taktiği4
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- oversize modası3
- kadınların aylık bakım maliyetinin 30 bine çıkması2
- katatespizartmasi14
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- maç izlemenin çok saçma olması2
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sex asnasında beddua almak4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- ağız ishali olan yazarlar4
- iremga12
- heyecanlıyım sözlük4
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- uludağ sözlük discord grubu11
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- devlettapar2
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- ilk maaş4
- faik öztrak7
- taze kekik2
- penis boyutunun önemi4
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- yer sofrası7
download şampiyonudur.
sifreyi yanlis girdiginiz halde "do you want firefox to remember the password?" sorusunu soran tarayici.
hangi sifreden bahsediyorsun lan?
hangi sifreden bahsediyorsun lan?
sürekli olarak kötüye giden tarayıcı. bir zamanlar uçan firefox u mumla aramaktayız.
1000lerce eklentisi olan internet tarayıcısı.
opera'nın en iyi alternatifi.
edit.aslında safari en iyi alternatifi, ama gari şu mozilla'yı kullanmayın gözünüzü açıp operanın farkına varın diye böyle bir yol izledim.
edit.aslında safari en iyi alternatifi, ama gari şu mozilla'yı kullanmayın gözünüzü açıp operanın farkına varın diye böyle bir yol izledim.
(bkz: mozilla sütlü tatlıları)
(bkz: vazgeçilmez)
son zamanlarda ota boka hata verip kapanmasından ötürü beni kendisinden soğutmuş tarayıcıdır.
nedense son sürümleri özellikle az ram içeren makinelerde kastıkça kasan yazılımdır, işlemci ctrl alt del den firefox.exe yi kapatmadığınız sürece devamlı yüzde yüzde gezinebilir.
özellikle son birkaç aydır iyice ağırlaşıp kasan, sıkça donmaya başlayan, geç açılan ve gitgide ie'ye geri dönme düşüncelerine sahip olmama sebep olan gözde web browser. eski günlerine dönmesini sabırla bekliyorum.
w3schools.com'un şubat 2009 verilerine göre dünya tarayıcı pazarının lideri. internet explorer %43.6 lık bir orana sahip iken mozilla firefox %46.4 lük bir yüzdeyle ilk sırada.
detaylı bilgi,
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
detaylı bilgi,
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
uludağ sözlüğe girilmesi zor olan tarayıcı. şifreyi yazıyorsun gir diyorsun atıyor.
son sürüm 3.0.7 versiyonu ile stabilitesi biraz daha fazla oturmaya başlamış olan internet browser'ı. her geçen gün giderek artan binlerce eklentileri ile kendi tercihlerinize ve zevkinize uygun bir hale getirebilmenizde ayrı bir güzelliğidir.
internet explorerin en dişli rakibidir,bi benzetme yapmak gerekirse, internet explorer ford mustang şaseli şahin motorlu bi araba ise mozilla firefox şahin şaseli ama mustang motorlu bi araba gibidir, gösterişe değil güce bakmak gerekir.
flatcast radyo temalarını editlemenin en son işlemi olan "kaydetme" kısmına geçmek istediğiniz anda çöken web tarayıcısıdır.
(bkz: ateşli tilki)
son zamanlarda sık sık "yanıt vermiyor" hatası verip kitlenen, bir süre boyunca kendine gelemeyen tarayıcı. sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı.
uzman bir hacker tarafından 8 saniyede çökertildiğini öğrendiğimiz tarayıcıdır.
aşmış eklentileri sayesinde, işletim sistemi kıvamına gelen tarayıcıdır.
büyük ihtimal, tarayıcı kullanan yüzde 60 kadar kesimin tercih ettiği tarayıcıdır.
büyük ihtimal, tarayıcı kullanan yüzde 60 kadar kesimin tercih ettiği tarayıcıdır.
opera gibi aşmış bir browser varken yanına yaklaşılmaması gereken zımbırtıdır...
eklentileriyle insana değer katan ancak kullandığı ram le Apple in safarisinden geri kalan browser dır.
Başlangıçtaki kasılması da ayrı bir olaydır.
Başlangıçtaki kasılması da ayrı bir olaydır.
bütün gününü internette harcayan manyak olmak için gereken tek şey. bir bulaştınız mı bir daha hayatınızdan çıkmaz, çok fena bir sevgidir. eklenti delisi olursunuz, oturumu kurtar seçeneği ile zevkten saçınızı başınızı yolarsınız, download day partilerinde barbekü eğlencesine katılırsınız, omzunuz kaşınabilir bi de, bunun firefoxla alakası yok ama. arada kaşınıyor o.
tarayıcıların piridir, sultanıdır.
ama her gülün dikeni olduğu gibi bu meretin de dikeni vardır. ramden fena yer. yer burada mecazi tabii, direkt yutar yoksa. ram diye bir şey kalmaz. kasılır durursunuz.
ama her gülün dikeni olduğu gibi bu meretin de dikeni vardır. ramden fena yer. yer burada mecazi tabii, direkt yutar yoksa. ram diye bir şey kalmaz. kasılır durursunuz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar