bugün
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle23
- hastanedeyim ful kadınlar hasta6
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor8
- araba kovalamayan köpek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- türk dizi ve filmlerindeki klişeler4
- türklerin medeniyet kuramama nedeni11
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- arkadaşlar bakar mısınız6
- cumhuriyetin intikamı8
- sosyoloji okunur mu sorunsalı6
- durup dururken kapıya tırmanan erkek çocuk4
- eski nickimi özlüyor olmam6
- patrick jane2
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- filmlerdeki sorgu sahneleri4
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- x te akış yenileme sorunu2
- erecto bay beylerin birader beyler olmaları3
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- tai lung5
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- yaran diyaloglar2
- velvet45
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak4
- ustalara kek yapmak5
- kardeş2
- chp genel merkezi nde işten çıkarmalar2
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması4
- pandela9
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek5
- levent yüksel sesinin muhteşemliği2
- bugün almanya paraguay maçı saat 23 30 da trt 1 de2
- putatapar nedir yahu hahahaha2
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı13
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- 3500 yıl önce tanrı blrdir demek2
- neden bu kadar güzelim3
- artemis5
- türk pkk sı2
- ermeni pkk sı2
- rum pkk sı2
- 2026 dünya kupası35
- türklerin her ırkı türk sanması10
- kamos3
- allah10
- futbol32
easy dragtogo eklentisine ileri derecede alıştığımdan dolayı bırakıp chrome'a geçemediğim web tarayıcı. o kadar alışmışım ki explorer'da bile manyak gibi linkleri sağa sola çekiştirmeye çalışıyorum.
Simgesindeki tilkiyi yeni farkettiğim tarayıcıdır.
kullanımı en rahat olan web tarayıcısıdır. internet explorer gibi adamı cinnete sokmaz.
en favori tarayıcımdır. Windowsla beraber gelmemesine rağmen neredeyse IE ye yakın kullanıcısı vardır. Zaman içinde IE nin yok olacagı bilimsel bir gerçektir. Profosyonel kişi Firefox kullanır.
(bkz: firefox mu ie mi)
(bkz: firefox mu ie mi)
kaynak tüketimi konusunda internet explorer ile yarışan web tarayıcısı.
son zamanlarda sürekli çökme yaşatan browser. facebook'a giriyorum* firefox çöktü deyip rapor gönderiyor sürekli kendi kendine. normalde böyle bir sorun yoktu ama son 1 aydır illallah geldi. gene de vazgeçemiyorum işte ben bundan nasıl bir illetse artık.
(bkz: alışmış kudurmuştan beterdir)
(bkz: alışmış kudurmuştan beterdir)
düz internet kullanıcıları için pek de bi numarası olmayan internet tarayıcısı,bırakın firefox şöyle böyle ayaklarını chrome bin kat daha hızlı.
greesemonkey ile adam edilebilir hale gelmiş, istenildiği gibi modifiye edilebilen internet tarayıcısı.
on numara tarayıcı.
yenilikçi, kişiselleştirme konusunda sınırları zorlayan ancak özellikleri arttıkça kendisi yavaşlayan tarayıcı.*
kullanıcıları için şık persona'lar sunan tarayıcı.
http://www.mozilla.com/tr/firefox/3.6.7/firstrun/
http://www.mozilla.com/tr/firefox/3.6.7/firstrun/
kendisini üç büyükler kategorisinde değerlendirirsek:
google chrome > mozilla firefox > internet explorer
google chrome > mozilla firefox > internet explorer
verdiği hatalarla ünlüdür. görüntü olarak göze hoş geliyor ama verimlilik açısından içlerinde en iyisi google chrome.
çıkaranın eli öpülesi durumdur. nerde o yavaş-takalak explorer nerede o hızlı-güvenilir-renkli mozilla.
chrome un yarısı bile olmayan taryıcıdır.
son birkaç aydır, yaşattığı donmalar, youtube'ta bir videoyu bilmem kaç kere tıkladıktan sonra açmalarıyla beni de sonunda çileden çıkarttı ve yeni browserlara yöneltmiştir.
not: ben de google chrome'u deniyorum bakalım...
not: ben de google chrome'u deniyorum bakalım...
safari varken hiç gerek olmayan internet tarayıcısı.
veda ettiğim ve bir daha geri dönmeyeceğim tarayıcı. zira kasılmalarıyla, hatalarıyla beni çileden çıkarmayı başarmıştır. yaşasın google chrome!
versiyon 4'ü beta olarak indirilip denenebilen tarayıcı. HTML5 desteği ile gelmektedir.
biz 4.0 versiyonunu beklerken bize 3.6.9 versiyonunu sunan tarayıcı.
şu firefox4 bir türlü çıkamadı!
şu firefox4 bir türlü çıkamadı!
internet explorer'e göre daha güvenli olsa da opera kadar kararlı olmayan internet tarayıcısı.
4 beta sürümünü görenlerin direk 'chrome ile opera karışımı çalıntı tarayıcı' etiketini yapıştırmadan önce iyice incelemesi gereken tarayıcı.
görüntü andırıyor olabilir, ama arayüz değiştirme konusunda çok geniş seçenek yelpazesi var.* bu seçenekler kullanıldığında oldukça özgün arayüzlere ulaşabiliyor firefox.
ayrıca sistem özellikleri konusunda şu an mevcut tarayıcıları geride bırakan bir çok özelliği de dış görünüşüne bakıp yok saymak haksızlık olur bence.
görüntü andırıyor olabilir, ama arayüz değiştirme konusunda çok geniş seçenek yelpazesi var.* bu seçenekler kullanıldığında oldukça özgün arayüzlere ulaşabiliyor firefox.
ayrıca sistem özellikleri konusunda şu an mevcut tarayıcıları geride bırakan bir çok özelliği de dış görünüşüne bakıp yok saymak haksızlık olur bence.
4 beta sürümü ile gelen; daha az sistem gereksinimi, daha hızlı bağlantı, daha hızlı çözümleme ve *64-bit desteği ile yeniden en iyi web tarayıcısı ünvanını kazanacak gibi görünen program.
kürtçe dil seçeneği de sunan internete girme tarayıcısıdır. 3.6.8 sürümü ile yavaşlamaya başlamıştır. en kısa zamanda hızlanıp eski günlerine dönmesi umuduyla...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar