bugün
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- ekonomi çok iyi10
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü10
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz4
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar2
- ekrem imamoğlu7
- almancıları aşağılayan lanet millet5
- chp seçmeni9
- maddenin içindeki evrenler4
- zeynep atılgan3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- rap müzik saçmalığı3
- elif'ten be'ye geçememek3
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı2
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- turkei kıymentini bilin21
- 1 euro 53.50 tl4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- 2026 dünya kupası8
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- reha muhtar25
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- devlet aklı5
- türkiye a milli futbol takımı3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği3
- gammaz olmuşum13
- gençler iş beğenmiyor5
- sabahları gazete okumak2
- minyon kadın siniri6
- kemal kılıçdaroğlu36
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- mısır2
- dijital oyunların içine girmek2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
"modacı maymunları yok etmek için, modayı yok etmek lazımdır. Türkiye'de moda yok edilmelidir."
Nejdet Sançar
Nejdet Sançar
insanın kendine yakışanıdır alın size efsane bir cevap ne zaman bu konu açılsa tartışmayı çok büyütmemek adına bu malum cümleyle işin içinden sıyrılırım yok yani aslında öyle olmadığını herkes bilir.
- murat abicim pantolonum nasıl güzel mi ?
- güzelde paçalar aşırı geniş seksenlerden kalma heralde ?
- evet ama olsun yakışanı bu olduğu için bunu giymek zorundayım hem bana yakışıyorsa hala seksenler bitmemiş demektir.
-yok ebesinin nikahı neyse sen giymeye devam et zevk meselesi.
Özetlenecek olursa hele dua edelim adam dar kuplu üstleri şalvar gibi bir pantolon ve de vatkalı bir trençkot denememiş yakışsa allaaah ortaçağ esintileri.
- murat abicim pantolonum nasıl güzel mi ?
- güzelde paçalar aşırı geniş seksenlerden kalma heralde ?
- evet ama olsun yakışanı bu olduğu için bunu giymek zorundayım hem bana yakışıyorsa hala seksenler bitmemiş demektir.
-yok ebesinin nikahı neyse sen giymeye devam et zevk meselesi.
Özetlenecek olursa hele dua edelim adam dar kuplu üstleri şalvar gibi bir pantolon ve de vatkalı bir trençkot denememiş yakışsa allaaah ortaçağ esintileri.
izlenti manasına gelen kelime.
Son zamanlarda tadı kaçtı.Ulan herkes kısa pantolon giyiyor.insanın kendine ait tarzı olması lazım bence.
dağ gibi delikanlıların birer ceylana dönmesini sağlayabilen saçmalık.
Zaman giyimi.
Bazıları moda kendine yakışanı giymek derler evlerine bir adım atarsın evin her yeri moda dergileriyle dolu bazı insanları anlamıyorum...
Bana göre moda herkesi aynı şeylerden hoşlanmaya zorlayan bütün insanların klon gibi aynı şeyleri giymesini sağlayan kavramdır. insanlığın ortaya attığı en saçma kavramlardan biridir. Her insan kendine yakışanı, içinde kendini iyi hissettiği şeyi giymelidir. Sırf moda diye başkasının zevklerini ruhunuza sokmayın.
sürekli değişim içinde olan, yıllara göre farkındalık gösteren herhangi bir akıma denir.
kadınların arasında en hızlı yayılan şey.
Asıl yazmak istediğimi sona saklamak gibi huyumu geliştiren dışımda ki hayatın acımasızlığı.
Tarz geliştirme çabalarımın sonucunda hikayenin sonuna gizlediğim anlatmak istediğim.
Sert gelmesin diye içkinizi aromalı bir şeylerle karıştırmanızı öneriyorum.
Zaten beni okumuyorsunuz biliyorum.
Okursanız bile bir şey anlamayın diye kafamın içindekileri sek bir vaziyette sunuyorum size.
Sanırım tayt giyme dönemi sona erdi.
Atık kısa etek dönemi başladı.
Bir anda etrafınızda ki değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz.
Işık hızından bile hızlı.
Bir sabah uyanıyorsunuz ve neler göreceğinize onlar karar veriyor.
Acı ama gerçek tayt giyme artık demode.
Sanırım moda denen şey hormonlarımızın dürtülerinden bile hızlı.
Tarz geliştirme çabalarımın sonucunda hikayenin sonuna gizlediğim anlatmak istediğim.
Sert gelmesin diye içkinizi aromalı bir şeylerle karıştırmanızı öneriyorum.
Zaten beni okumuyorsunuz biliyorum.
Okursanız bile bir şey anlamayın diye kafamın içindekileri sek bir vaziyette sunuyorum size.
Sanırım tayt giyme dönemi sona erdi.
Atık kısa etek dönemi başladı.
Bir anda etrafınızda ki değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz.
Işık hızından bile hızlı.
Bir sabah uyanıyorsunuz ve neler göreceğinize onlar karar veriyor.
Acı ama gerçek tayt giyme artık demode.
Sanırım moda denen şey hormonlarımızın dürtülerinden bile hızlı.
çok deli paraların döndüğü acayip kıyefetlerin olduğu bir sektör.
https://onedio.com/haber/...at-22-pahali-parca-769344
https://onedio.com/haber/...at-22-pahali-parca-769344
Bu havada akşam üstü birasının harika gitti şirin Kadıköy semti.
guzeldir ve ozeldir.o tepelik cay bahcesinden karsidaki topkapiyi, ayasofyayi, besiktasi, bogazi, biraz ilerisinden adalari, kalamisi izlerken hayallere surukler sizi.
Kendini tekrar eder 10 yila bir. Cok da saapmayin.
Gel lan gezelim diyen yok mu sözlük ahalisi gidelim bı modaya.
Modacı maymunları yok etmek için modayı yok etmek lazımdır. Türkiye’de moda yok edilmelidir.
1 liralık bir ürün üretip, 100 liraya satma sanatıdır.
önce ünlü bir marka yüzü bulunur. sonra ürün güzelce reklam ettirilir. daha sonra tüm dünya aa o kadın bu ürünü kullanıyorsa bende kullanmalıyım der ve herkes ürünü kapış kapış alır. sonra reklam için o kadına 1 milyon dolar veren firma bu işten 100 milyon dolar kazanır.
sonra o ürünü alan sazanlar modaya uymuş modayı takip etmiş olur. saçma sapan paralar harcayınca başları göğe erecekmiş gibi.
ayy götüm sen modaya uysan ne uymasan ne. japonlar hala 3310 kullanıyor mütevazi yaşıyorlar sen onlardan üstün mü oldun şimdi?
önce ünlü bir marka yüzü bulunur. sonra ürün güzelce reklam ettirilir. daha sonra tüm dünya aa o kadın bu ürünü kullanıyorsa bende kullanmalıyım der ve herkes ürünü kapış kapış alır. sonra reklam için o kadına 1 milyon dolar veren firma bu işten 100 milyon dolar kazanır.
sonra o ürünü alan sazanlar modaya uymuş modayı takip etmiş olur. saçma sapan paralar harcayınca başları göğe erecekmiş gibi.
ayy götüm sen modaya uysan ne uymasan ne. japonlar hala 3310 kullanıyor mütevazi yaşıyorlar sen onlardan üstün mü oldun şimdi?
kedisiyle ünlü bir kadıköy semti.
Yaşadığımız dünyayı yöneten güç yahudi aileleri. O'nlar dünyadaki bütün bankaların sahipleri, her sektör onların kontrolü altında, kimbilir, adolf hitler'in dediği gibi herşey çok açık ve netti belkide; "Bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"
"Kavgam" kitabını okumuş biri olarak adolf kitabında şöyle diyor; "başlarda yahudilere karşı hiçbir önyargım yoktu, olmadığı gibi o'nlara sempati bile besliyordum, fakat hangi taşı kaldırsam, altından o'nlar çıkıyordu, ortalıkta dönen bütün pis işlerin içinde yahudiler vardı..."
Giyim modası; şüphesiz ki kapitalist düzenin bir numaralı tuzaklarından biridir. fotokopi gibi dolaşan insanlar, giysilerin tasarımları harici, her sene belirli bir rengin veya renklerin moda olması ne kadarda saçma ve mantık dışı birşeydir.
Neymiş efendim bu sene kırmızı modaymış, o botların modası geçmiş, artık yandan fermuarlılar modaymış...
Dünyanın önde gelen birkaç modacısı ortaklaşa aldıkları kararlarla çeşitli şeyleri moda yapıyorlar ve dünyadaki sıradan, aklı pek çalışmayan, düşünme ve muhakemeyle pek işi olmayan boş kafalı tiki kızlar elbette birinci sıradaki hedefleri...
Adamın götünde belkide açıp baksanız donu yok, asgari ücretini biriktirip, kredi çekip bir şekilde bulup buluşturup iphone alma telaşındalar teknoloji modasında ise işler böyle yürüyor.
giydiklerin ve kullandığın teknolojik cihazları insanlara kendi kartvizitleri şeklinde lanse eden toplum mühendisleri ve reklam şirketleri bu nokada büyük rol oynuyorlar...
1960'lı yıllarda insanların giydiklerini bırakın; saçları bile farklıydı, 60'larda başka, 80'lerde bambaşka, 90'larda çok daha başka ve 2000'lere gelindiğinde yine apayrı...
bunları planlayıp, toplumları tektip hale sokan toplum mühendisleridir.
Dünyayı yöneten yahudi ailelerin amacı ise toplumu olabildiğince tektipleştirip, kontrol altına alıp, o'nların istediği yönde hareket ettirmek...
Müzik piyasası üzerinde şimdiye kadar yaratılmış en iyi komplo teorisi olan "MONARCH PROJESi" bile bunun en iyi örneği...
Küresel bazdaki bütün sanatçılar, monarch projesi kapsamında ele geçirildiler, piyasa tümüyle o'nların, kendilerine itaat etmeyen hiçkimseyi meşhur etmeyen ve meşhur olsa dahi önü kesilen dünya çapında eminem gibi örnekler var.
Rahmetli barış manço dahi bu gidişatı görmüş ve görünmez bir el tarafından türk müziğinin içinin nasıl boşaltıldığını anlatan bir belgesel hazırladığını söylemişti fakat hiçbirzaman bu belgeseli yayımlayamadı...
amerikada, avrupada, türkiyede müzik avamlaştı.
ne amerikada frank sinatra, nat king cole, ne avrupada bettles nede türkiyede türk sanat müziği kaldı...
Herşey belirli karanlık odaklarca kontrol altına alındı...
Bu konuda yine çok değerli komplo teorileri mevcut.
"Kavgam" kitabını okumuş biri olarak adolf kitabında şöyle diyor; "başlarda yahudilere karşı hiçbir önyargım yoktu, olmadığı gibi o'nlara sempati bile besliyordum, fakat hangi taşı kaldırsam, altından o'nlar çıkıyordu, ortalıkta dönen bütün pis işlerin içinde yahudiler vardı..."
Giyim modası; şüphesiz ki kapitalist düzenin bir numaralı tuzaklarından biridir. fotokopi gibi dolaşan insanlar, giysilerin tasarımları harici, her sene belirli bir rengin veya renklerin moda olması ne kadarda saçma ve mantık dışı birşeydir.
Neymiş efendim bu sene kırmızı modaymış, o botların modası geçmiş, artık yandan fermuarlılar modaymış...
Dünyanın önde gelen birkaç modacısı ortaklaşa aldıkları kararlarla çeşitli şeyleri moda yapıyorlar ve dünyadaki sıradan, aklı pek çalışmayan, düşünme ve muhakemeyle pek işi olmayan boş kafalı tiki kızlar elbette birinci sıradaki hedefleri...
Adamın götünde belkide açıp baksanız donu yok, asgari ücretini biriktirip, kredi çekip bir şekilde bulup buluşturup iphone alma telaşındalar teknoloji modasında ise işler böyle yürüyor.
giydiklerin ve kullandığın teknolojik cihazları insanlara kendi kartvizitleri şeklinde lanse eden toplum mühendisleri ve reklam şirketleri bu nokada büyük rol oynuyorlar...
1960'lı yıllarda insanların giydiklerini bırakın; saçları bile farklıydı, 60'larda başka, 80'lerde bambaşka, 90'larda çok daha başka ve 2000'lere gelindiğinde yine apayrı...
bunları planlayıp, toplumları tektip hale sokan toplum mühendisleridir.
Dünyayı yöneten yahudi ailelerin amacı ise toplumu olabildiğince tektipleştirip, kontrol altına alıp, o'nların istediği yönde hareket ettirmek...
Müzik piyasası üzerinde şimdiye kadar yaratılmış en iyi komplo teorisi olan "MONARCH PROJESi" bile bunun en iyi örneği...
Küresel bazdaki bütün sanatçılar, monarch projesi kapsamında ele geçirildiler, piyasa tümüyle o'nların, kendilerine itaat etmeyen hiçkimseyi meşhur etmeyen ve meşhur olsa dahi önü kesilen dünya çapında eminem gibi örnekler var.
Rahmetli barış manço dahi bu gidişatı görmüş ve görünmez bir el tarafından türk müziğinin içinin nasıl boşaltıldığını anlatan bir belgesel hazırladığını söylemişti fakat hiçbirzaman bu belgeseli yayımlayamadı...
amerikada, avrupada, türkiyede müzik avamlaştı.
ne amerikada frank sinatra, nat king cole, ne avrupada bettles nede türkiyede türk sanat müziği kaldı...
Herşey belirli karanlık odaklarca kontrol altına alındı...
Bu konuda yine çok değerli komplo teorileri mevcut.
kıyafette zıtlık ya da bütünlük.
ikisi üzerine kurulur.
ikisi üzerine kurulur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar