bugün

Aaaa bana nick altı açmışlar, aaaa benden başka bir Misaki daha varmış. Şaşkın yazar.
yeni yazar kesin kızdır. hoş geldin ey sözlüğün en güzel yazar adayı.
misaki isimli birçok yazar olması olağandır. sonuçta misaki animelerde çok yaygın kullanılan bir isimdir.
Gay zannederler var ama taş gibi hatun.
görsel
hatun zannedenler var ama taş gibi gay.
Vurun tuşlara vurun da Popi yapın beni yazarı.
Normalde çok düzgün bir insan olmasına karşın, bu gün kendinde bir tuhaflık var. Durmadan küfür ediyor. (Hay amk niye böyle oldum ben {içimdeki öfke susmuyor}).
--spoiler--

karısına jigolo tutan kemalisttir. (atatürk'ü gerçekten seven ve onun ilkelerine sahip çıkan insanlardan bahsetmiyorum. her pisligi çağdaşlık, laiklik diye kakalamaya çalışan kakalaklardan söz ediyorum).
edit : lan gerizekalı oy vermeden önce okuduğunu bir anla ya da tekrar oku (verdiğin eksi yine de sikimde değil çünkü bende ondan yok kusura bakma).

--spoiler--

üstteki yazının sahibi olan ve çağdaşlığı ve laikliği pislik olarak nitelendiren yobaz yazar. namaz kılıp oruç tutma ihtimali de vardır bu nun.

eklenti. tanrı bilir bakiredir de bu.
Yukarıdaki yazarın dediği gibi o yazıyı şu başlığın (bkz: Çıplaklığı çağdaşlık sanan Kemalist) altına yazan yazar.
Kesin kara çarşaflı bu yazar.

Türbanlı değil bak.
Namaz kılıp oruç tutması yobaz olduğu anlamına gelmez.

Asıl 'yobaz' sıfatı; insanların inancına saygı duymayan hoşgörü yoksunu, medeniyet ve modernleşme altında pezevenkleşmiş insanlara(!) yakışır.
Her pislige Kemalistlik kılıfı takan beyin yoksunlarından nefret eden yazar.
Bu yazar sanatın pianosudur, altına gelen dingiller de borozan bik bik..

Her ne kadar sevişme teklifimi reddetse de değerli bir yazardır.
lise türkçesiyle entry giren yazar. bana geri zekalı demiş, o şekil dikkatimi cezbetti. bir baktım ki ne göreyim; türkçe kullanımında hatalar hatalar. buradan bütün gammaz arkadaşlara sesleniyorum; ben yorgun düştüm, biraz işin ucundan tutun ki sözlüğümüz tdk'nin parmakla gösterdiği sözlükler içerisinde yerini alsın.
Ortaokul mezunu yazar.
Ortaokuldan sonra kuran kursuna gitmiş yazar.
Orospu da olsa sözlük abazablarina vermeyecek yazar. Ahaha ne eziksiniz lan.
(#27101942) Yoklukta olan bağyan yazar.

görsel
ilgi Budalası yazarcık.
Edit: kendi kendine laf sokunca eksi alan yazarcık.
mesaj almak istemeyen yazar. 22 yaşında hunharca anime izleyen biri olarak talip olduğum yazardır. benimle izdivaca ne dersiniz misaki-chan ?
Evde kalmış yazar *. Evlendirelim şunu artık.
Bunu mu demek istediniz?
(bkz: mitsuni misak-ı milli)
(bkz: bana teyze dediler)
(bkz: Misaki mei)nin Misak ı milli espiri bitti sıra bende
Bir süre izin almıştı geri döndü (2 gün önce).
Animelerle caps vermesini sevdigim yazar. Animeleri de severim ama hic izleyecek vaktim olmadi. Bana soyle hayao miyazaki filmlerinin tadinda olmasini istedigim, vurdulu kirdili, askli, sihirli, bocuklu 20-30 tane anime dizi tavsiyesi verirse sevinirim.*
© copyright 2005 - 2026