bugün

günün 2 saatini rahatlıkla geçirdiğim site.
online 8 top bilardo oyunu bağımlılık yapandır. dünden beri rehin almıştır kurtaramıyoruz kendimizi.
Sanırım en iyi oyun sitesi.
tam bir vakit öldürme sitesidir.

"8 ball pool multiplayer"oyununu sabah akşam oynadığım oyun sitesidir.diğer ülkelerdeki oyuncularla oynadığınız için oyun daha bir heyecanlı ve eğlenceli hale geliyor.
multiplayer bilardosu ve zoikz adlı oyunları bağımlılık yapan global oyun sitesi.
Çocukluğumun içinde geçtiği site. Ufaklar için tam bir cennet.
tartışmasız dünyanın en iyi flash oyun sitelerinden birisi, belki de en iyisidir. sürekli yeni oyunlar eklenir.

bundan 7-8 sene önce, skyboard adlı oyunda ayın 1.'si olmuştum da o zamanki aklımla ne gururlanmıştım, hey gidi günler...

http://www.miniclip.com/games/skyboard/en/
bir zamanlar sayesinde bir çok oyun yüklemiş olduğum site.
Zed oyunuyla benim hafizamda yer edinmiş site.Şimdilerde mobil platformda agar.io yu sunmuş.
çocukluğumuzun en güzel sitelerindendi. ingilizce olduğu için pek tercih alanımız değildi ama web tarayıcı oyunlarında liderdi. kral oyun filan takılırdık. arada takılırdık. pekin 2008 vardı. bağımlısıydım.
Bir zamanlar ne oynardım. Böyle nba tarzı basketbol oyun vardı adını unuttum. iki kişilik oynanırdı biraderle sabaha kadar oynardık.
8 pool oynayan varsa kapisirim. Pm'den nick alayim.
© copyright 2005 - 2026