bugün
- ekrem imamoğlu53
- espressolab21
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- aykolik'in akbilini doldurmak9
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- anın görüntüsü19
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın15
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep10
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar17
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır24
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8

entry'ler (1230)
ibrahim Şinasi'nin çok güzel bir sözü vardır:
"Koyamam kargayı bülbül yerine Çiçek açmış gülü diken yerine."
"Koyamam kargayı bülbül yerine Çiçek açmış gülü diken yerine."
moderatörlerin de bir tuzağı olduğu gibii ayakserceparmagının da bir tuzağı vardır!
tanım yapmasını sizden öğrenecek değiliz.
tanım yapmasını sizden öğrenecek değiliz.
ölüm tehlikesi olan bir şeyi denemeye çalışmaktır. zira insan bedenini de belli bir süreye kadar dayanabilir. beyinin de dinlenmeye ihtiyacı vardır.
yeter artık kızlar. erkekleri bir cinsel obje olarak kullanamayacaksınız! lanet olsun siz ve sizin gibi düşünen odun kızlar! hayallerimizi umutlarımızı çalıyorsunuz. biz sizin cinsel objeniz değiliz!
tarafsız olarak baktığım zaman türkiyenin en teknik futbolcusu olduğunu söyleyebilirim.
linux tabanlı işletim sistemleri için cihazdaki tüm kontrolü/yetkiyi ele almak anlamına gelen ifadedir. çoğunlukla android cihazlar için kullanılır.
adam gibi adam kızdır. ayaklarının kokma ihtimali dahada azdır. iğrençtir. güzel gözükmez.
yeni çıkan bir işletim sistemi olduğundan dolayı doğal olarak windows 10 un birinci çıkmayacağı versustur. bir çok hata ve eksik detay var. oyun optimizasyonu çok kötü. bunlar gayet normal. sürekli güncelleme alıyor. bir yıl sonra filan yavaş yavaş rayına oturacaktır. başlat menüsünün gelmiş olması da harika bir durum.
şu an benim favorim windows 8.1. metro görünümü bence gayet hoş ama şimdiye kadar ne kadar kullandınız derseniz ilk aldığım zamanlar dışında neredeyse kullanmadım. dokunmatik tablet-pc ler için kullanışlı olabilir ama masaüstü pc ler için çok gerekli olduğunu sanmıyorum. onun dışında stabilitesi ve performansı gayet iyi. optimizasyon da gayet güzel.
windows 7 için de söylenecek pek bir şey yok aslında. o da gayet başarılı bir işletim sistemi. windows 8.1 le hemen hemen aynı. 8.1 üzerine ek bazı şeyler koymuş o kadar. onunda optimizasyonu çok güzeldi.
hepsi hikaye. windows xp halen kral.
şu an benim favorim windows 8.1. metro görünümü bence gayet hoş ama şimdiye kadar ne kadar kullandınız derseniz ilk aldığım zamanlar dışında neredeyse kullanmadım. dokunmatik tablet-pc ler için kullanışlı olabilir ama masaüstü pc ler için çok gerekli olduğunu sanmıyorum. onun dışında stabilitesi ve performansı gayet iyi. optimizasyon da gayet güzel.
windows 7 için de söylenecek pek bir şey yok aslında. o da gayet başarılı bir işletim sistemi. windows 8.1 le hemen hemen aynı. 8.1 üzerine ek bazı şeyler koymuş o kadar. onunda optimizasyonu çok güzeldi.
hepsi hikaye. windows xp halen kral.
olması gerektiği gibidir. adı üstünde. note. phablet sınıfına girer. büyük ekran sevenler içindir. 5.7 ile 7 inç arası olur bu sınıf telefonları.
(bkz: hepinizin amk)
şu atatürk üzerinden prim yapan akitlerinde akp düşmanlığından pkk sevici olan komunistlerinde amk.
şu atatürk üzerinden prim yapan akitlerinde akp düşmanlığından pkk sevici olan komunistlerinde amk.
şu an biz türklerinde bu tanıma uyduğumuzu belirtmekte fayda var.
önlem notu: türkçüyüm amk. pekeke damgası yapıştırmayın.
önlem notu: türkçüyüm amk. pekeke damgası yapıştırmayın.
doğru yerinde tespittir. ama bunun o kombo başlamadan hapşuruğunun kaçması durumu var. o ise inanılmaz acı verir. etkisinden kurtulamazsın.
oyunlardan kazanılan alışkanlıktır.
çokta önemli olmayandır. sevgisini, annelik merhametini verebilmesi yeterlidir. keşke benim annem yemek yapmasa giydirmese almasa içirmesede azıcık sevgi verse. neyse şükretmek lazım.
ed sheeran'ın en güzel parçasıdır bence.
(bkz: nihat hatipoğlu)
(bkz: mustafa karataş)
(bkz: dursun ali erzincanlı)
bahtımıza düşe düşe bunlar düştü amk. bizde isterdik teoman düşsün.
(bkz: mustafa karataş)
(bkz: dursun ali erzincanlı)
bahtımıza düşe düşe bunlar düştü amk. bizde isterdik teoman düşsün.
sevgidir ulan sevgi. zittiğimin abazaları. sevgi. ne anlarsınız amk.
edit: la sevgi yok mu şu bizim orospu sevgi.
edit: la sevgi yok mu şu bizim orospu sevgi.