bugün
- kız nick altı meriçleri13
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- arabayı yavaş süren tipler16
- arkadaşlar bir şey soracağım4
- merfulu gitmesin kampanyası15
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- arkadaşlar sizce ben5
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- aslan eti4
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- öykü serter8
- bu kitabı okuyum mu4
- musluk tamir eden erkek çekiciliği3
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sözlük yazarlarının çayları12
- sanat sepet tayfa6
- hatırladığınız en eski anı7
- erkek nickaltı meriçleri4
- online yazarlar neden yazmıyor12
- bırakın kavgayı maç başlıyor6
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- bakıyorum da hiç sesiniz çıkmıyor2
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- uludağ sözlük için öneriler8
- debe'nin nick altı entry dolması7
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- gammaz olmayı bir halt sanmak4
- zaman baba7
- gammaz yazarlar lokali5
- kesin ulen kavgayı3
- sözlük yazarları nasıl hissediyor2
- yeni parti40
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- tai lung11
- queen feristah9
- plastik mafsal2
- ismet gürbüz5
- 25 temmuz 20262
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- yapay zeka moderatörü5
- beni de çağır2
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
the oz'un sempatiye en açık karakteridir. nedeni ise yaptığı her kötü hareket veya olaydan sonra kendisiyle günlerce sürecek vicdan hesaplaşmasına girmesidir.
uzun süre latin çetesinin başını çekmiştir. kendisi gibi sevgilisi de mahkumdur. çıkan ilk ve en büyük ayaklanmada çete liderlerinden biridir. ama içeriye Raoul 'El Cid' Hernandez'in giri$i ile çetede gerilemiştir ve normal eleman durumuna kadar düşmüştür.
işin ilginç yanı babası ve dedeside aynı hapisanededirler.*
uzun süre latin çetesinin başını çekmiştir. kendisi gibi sevgilisi de mahkumdur. çıkan ilk ve en büyük ayaklanmada çete liderlerinden biridir. ama içeriye Raoul 'El Cid' Hernandez'in giri$i ile çetede gerilemiştir ve normal eleman durumuna kadar düşmüştür.
işin ilginç yanı babası ve dedeside aynı hapisanededirler.*
dokuz canlıdır ve altı sezon boyunca aynı yüz ifadesiyle oynamış ve diziyi bitirmiştir.
cuba asillidir el norte cetesinin uyesidir ayrica babasi ve dedesi oz'da muebbet hapis cezalarini cekmektedir analasilacagi gibi vatana millete hayirli bir ailenin mensubu..
civa adam. *
Mahküm No, 97A413, Miguel Alvarez. Mahkümiyet Tarihi 3 Şubat '97. Ölümcül silahla saldırı. Hüküm: 15 Yıl, Şartlı Tahliye, 2. yıl.
Oz dizisinde Kirk Acevedo tarafından canlandırılan küba kökenli, El Norte çetesinin bir üyesidir.*
Oz dizisinde Kirk Acevedo tarafından canlandırılan küba kökenli, El Norte çetesinin bir üyesidir.*
baharatlıların en kralı. 3 göbekten oz'un misafiri. karizma ötesi bir abi.
the oz adlı efsanevi dizinin şanssız aynı zamanda ölümsüz karakteridir. ölmek için ne kadar uğraşsada başarılı olamamıştır. nickime ilham kaynağı olandır.
son sezonda izleyenleri tamamen kendisine hayran bırakan karakter. ayrıca bir dönem latinler çetesinin başında olan karakter. hernandez'in gelmesiyle beraber kendisinin ten renginin fazla beyaz olması nedeniyle çeteden uzaklaştırılan başa hernandez'in geçmesiyle kendisi için bir sonraki jüri görüşmesine kadar temiz kalmayı tercih eden birçok kere tecritte uzun zamanlar geçirmiş karakter.
oz´a daha girmeden bicaklanan adamdir. birde bir kankasi vardi sürekli lsd yaliyorlardi. alvarez iyidir
oz dizisindeki latin mahkum. dizinin en sevdiğim karakterlerinden. o çekik pederle olan ilişkisi, pişmanlıkları... adam zaten tecritin kadrolusu. hayır normal de durmuyo ki içerde manyak herif. pedere saldırmalar, kendini doğramalar falan. otur oğlum efendi efendi.
başı bitten götü sikten kurtulmayan oz karakteri. *
oz da ryan o reily den sonra favori karakterim. çok sayko adamdır miguel sağı solu belli olmaz. olanca pisliği yapar ama yine onun için üzülürsünüz.
misal birini bıçaklasa adam ölür mü ölmez mi değilde tüh yine tecride gidicek off ya falan dersiniz.
işte öyle garip bi karakter.
misal birini bıçaklasa adam ölür mü ölmez mi değilde tüh yine tecride gidicek off ya falan dersiniz.
işte öyle garip bi karakter.
Zekai Kirişçi benzerliği ve cenabetliği ile dikkat çeken karakter.
çeşme bebesi yüz ifadesiyle 6 sezon oz'da yaşamayı nasıl başardığı konusunda isviçreli bilim adamlarını araştırmaya davet ediyorum.
görsel ötesi var mı ? yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar