bugün
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak7
- true denilen yazar13
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı15
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar5
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi5
- diyanetin abd'deki villaları11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn5
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı2
- barış yarkadaş4
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- zamandışı düşkünlüğü2
- kötü biri olduğunu bilmek6
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- yan gelip yatan yuzır2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- abd milli futbol takımı2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- zaman baba12
- 95b vs 85d2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- kilo vermenin çok zor olması2
- en iyi antidepresan7
- ona bir şey söyle13
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- chp'nin hali ne olacak49
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin220
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- sarı yeleli aslan trump8
- kontrat fosfor karburator5
- anın görüntüsü18
- mor semsiyeli yabanci14
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gocu26
kendi ödevini kendi yapan yazara denir.
msn group ta adıma diğer yazarları çağırmasını sevdiğim yazar .
efendim kendisiyle geçenlerde "sen anlarsın" şarkısının kime ait olduğu konusunda bir tartışmaya düştük. dedi ki : emre akad dedim ki: emre aydın. iddaya girdik ve ben çok fena bir şekilde kaybettim. kendisine rengimin beyaz dan mora dönüştüğünü söyledim tüm yazarlar önünde tekrar söylüyorum iddayı kaybettim inatlık ettim ve çok fena kaybettim. ben ettim bir cahillik sen etmedin. rengim mordur. kamoyuna saygı ile duyurulur..
hoş sohbet yazar. bu kadar değil elbette ki konuşmaktan keyif aldıgım insanlardan bir tanesi kesinlikle. ayrıca görevinin bilincinde, kitap okumayı ve ders calısmayı seven bi yapısı var.
tek anlasamadıgımız sey ise müzik. evet o bir rock sever ben ise rap sever. anlaşamıyoruz o kadar ki ara sıra radyo yayını yapıyorum oraya sırf bu yüzden gelmiyor. kalbim kırılıyor ama olsun sohbetinden her zaman keyif aldıgım yazar. *
tek anlasamadıgımız sey ise müzik. evet o bir rock sever ben ise rap sever. anlaşamıyoruz o kadar ki ara sıra radyo yayını yapıyorum oraya sırf bu yüzden gelmiyor. kalbim kırılıyor ama olsun sohbetinden her zaman keyif aldıgım yazar. *
derki bir ustad ... seni yerler yerler *
börek yapmayı bilmeyen yazar. *
börek yapmayı bilse bile kek yapmayı bilmeyen yazar.
makarna yapmayı bilen yazar, mantıyı da öğrenecekmiş.*
küçük oğluma alayım bari yazarı. Yabancıya gitmesin.
dünyayı dolduran egoistlerin arasında kalbini hala tertemiz tutmayı başarabilen kardeş.
anlattıklarımı dinleyebilecek kadar sabırlı nadir insanlardan. genelde 2. saatten sonra engelliyor msn'den millet beni ama o ne anlatırsam anlatayım sabırla dinliyor. allah kolaylık versin. *
dinliyor efendim durduramıyoruz.
dünyada sadece 5 tane bulunan bileti satmaya çalışan yazar ve bence bunu yaparsa çikolata fabrikasına sahip olma şansını da satmış olacak. willy wonka ne der bilmiyorum ama johnny'e göre o bileti satarsa aptallık eder.
ne anlatırsam anlatayım anlattıklarımı büyük bir sabırla dinleyen nadir insanlardan.
Eylem eylem gezen yazar.
ankara'ya dair pek çok komik anımda adı geçen şahıstır; ışıklı tepede, yıldızların altındaki gece diyorum, anladın sen. * nargilede kum ocağı açışımız, gecenin bi vakti merkez kampüse gidip son servisi yakalama çabamız*, kızılayı tavaf edişlerimiz, objebi ve revenge ile gittiğimiz fasıl, tabuda sizi alt edişimiz, buluşma öncesinde yanımda oluşunla bana verdiğin destek, hayal kırıklıklarımda bir psikolog edasıyla beni dinlemen ve birlikte kederlenmemiz, notre dame de paris müzikaline son dakikada yetişmemiz, bir kişilik yere iç içe geçerek sığma çabalarımız ve 2 saat öyle şikayet etmeden kalışımız... hepsi özleyeceğim anılarım arasında, çok özleyeceğim...
bir dost.
bir dost.
insitunun bir şarkısı herkesdinlesin.com dan in-situ bulunur miel dinlenir.(bende varım, allahsız kitap hirsizi da grubun içinde)
bugünün ne olduğunu bilerek sormadığım, doğum günü çocuğu, pek bir alıngan oluyor bu yengeçler, doğum günlerinde, doğum günü kutlu, ömür boyunca mutlu olsun bu kız, alın bunu şöyle güzel bir yere koyun.
nice mutlu yıllara yavrucum.
nice mutlu yıllara yavrucum.
doğum günü kutlu olası.*
iyi ki doğdun hep bizimle ol seviyoruz seni be yazarı* nice nice mutlu yıllara.
iyi ki doğmuş kuzucuk.
güncel Önemli Başlıklar