bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması11
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz3
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız6
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- komşuya kahveye gitmek8
- kızlar naber8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- yar2
- rak2
- en tehlikeli insan tipleri6
- erdal beşikçioğlu16
- yağmurcu neden akpli8
- asgari ücretle çalışan yazarlar3
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- trivagoya bakmadın mı2
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- nervio hamferdi10
- manifest4
- 3 ağustos 20263
- yeğen2
- şükürcülük2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- iş ilanı2
- mod geldi mod geldi4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- sinem dedetaş10
- çay içen kız13
- çok sıcak olması2
- yanlış ata oynamak3
- gammazların göze batması2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- bacanak3
- galatasaray10
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- borsa4
- ateizm3
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- iş hayatı4
- isana3
- ali vefa10
- en son gelen mesaj2
- anın fotoğrafı14
özellikle pc için ses sistemleri üretme bakımından, philips, logitech, creative gibi firmaların kat kat ilerisinde yar alıyor.
sesi, akustik öğeleri yok etmeden direk kulağa ulaştırıyor.
diğer ses sistemlerinin büyüleyici bass bosst'ları, sadece büyüleyicidir. alt sesleri ve ayrıntıları yakalamanıza engel olur. standart bir kullanıcı, oyun oynarken ya da müzik dinlerken tabiri caizse kulak siken bass sesleri "vay beee ses bak" şeklinde yorumlarken, kulaklarının ağzına sıçtığının farkında değildir.
fakat gel gör ki, microlab tertemiz mis gibi ses veriyor arkadaş. yalnız haliyle biraz pahalı.
sesi, akustik öğeleri yok etmeden direk kulağa ulaştırıyor.
diğer ses sistemlerinin büyüleyici bass bosst'ları, sadece büyüleyicidir. alt sesleri ve ayrıntıları yakalamanıza engel olur. standart bir kullanıcı, oyun oynarken ya da müzik dinlerken tabiri caizse kulak siken bass sesleri "vay beee ses bak" şeklinde yorumlarken, kulaklarının ağzına sıçtığının farkında değildir.
fakat gel gör ki, microlab tertemiz mis gibi ses veriyor arkadaş. yalnız haliyle biraz pahalı.
kimine göre kaliteli kimine göre kalitesiz saç baş yoldurdan cinsten ürünlerle bilgisayar ürünleri ve aksesuarları piyasasında boy gösteren tahminimce çin sermayeli firma.
aynı fiyata sahip 2.1 hoparlörlerden logitech'inki 25W çıkış gücüne sahipsen, bu firmanınki 40W gücüne sahipti. logitech'inkini almaya gitmiş olan ben bunu kapıp geldim tabi hemen.
ayrıca orada ikisini de dinledim, kesinlikle bu daha berrak, kaliteli bir ses veriyor. tavsiye edilir.
ayrıca orada ikisini de dinledim, kesinlikle bu daha berrak, kaliteli bir ses veriyor. tavsiye edilir.
biyoloji ve biyoloji öğretmenliği bölümlerinde buluna mikrobiyoloji laboratuarı dersinin öğrenciler arasındaki kısa okunuşudur.
pc ses sistemleri çok kalitelidir akustikleri çok iyidir sesleri temiz ve berraktır distortion yapmaz.
hayattan aldigim zevki iki katina cikaracak derecede sahane ses sistemleri urunleri ureten sirket.
http://www.microlab.cn/
http://www.microlab.cn/
son günlerde 2.1 hoparlörlerinde indirime gitmiş firmadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar