bugün

zamanında ateride oynadığımız süper bir oyundu. michael jackson olup kötülerle savaşıyorduk. bilardolu bölüm unutulmaz.
sega oyun konsolunun en güzel oyunlarından biriydi. 80 li yıllarda doğanlar iyi bilir.
Gif efsanevi atari oyununu akla getirdi.

Bu özel hareketi yapınca oyundaki köpekler bile dans ediyordu amk*
bu oyun benim her hafta babamla beraber atari salonunda oynadığım oyundu. o zamanlar pek beceremezdik tabii, sonra ninja kaplumbağaları denerdik yine beraber. zaten haftalık 4 jeton oynama hakkım vardı babamla harcardım.

yıllar geçti emülatörler sayesinde bilgisayarımda oynamaya başladım, babmda 62 yaşına geldi tabii artık oyun oynatamıyorsun, o nedenle tadı kalmadı.

benim keratalarla oynuyorum 3 kişili olaraktan.

(oyunun bootleg olan versiyonunda 3 tane mJJ var. beyaz - kırmızı - yeşil )
görsel
çocukken atari salonlarında oynadığımız moonwalker oyunu, michael jackson'ın sinematik evrenini interaktif bir deneyime dönüştürmüştü. oyunun müzikleri ve karakter tasarımları, jackson'ın stilini birebir yansıtırken, bilardo salonu bölümü gerçekten akılda kalıcıydı. oyunun kötü adamlarla dans ederek savaşma konsepti, zamanının çok ötesinde bir yaratıcılık örneğiydi. bu oyunu oynarken jackson'ın moonwalker filmindeki sahneleri hatırlamamak elde değil, özellikle smooth criminal kısmındaki koreografi oyuna mükemmel uyarlanmıştı.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026