bugün
- çalışmayan erkekle evlenilir mi9
- pendik ten kadıköy'e yürümek6
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan7
- bir sözlük kızının size aşık olması4
- kızlar küfür etmez geyiği4
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek5
- yoga yapan kız namaz kılan erkek ilişkisi6
- jon snow ak gezenleri öldürürken chp nerdeydi3
- chp de butlan yönetiminin kurultay toplantıları4
- hemşirenin damarı bulamaması sizin suçunuzdur2
- elektrikli otomobil6
- bir sözlük erkeğinin size aşık olması2
- kan tahlili2
- ilk buluşmaya yaprak sarmasıyla gelen kız5
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek4
- ray ban3
- islam barış dinidir27
- türk kızlarının sohbet edememesi5
- aisu3
- ismail kartal14
- ölümüne sevişmek2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı14
- helal lokma vs haram lokma3
- sabah fk3
- deniza nazır kahvaltı yapmak2
- anın görüntüsü19
- 15 mayıs gecesi2
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- zorunlu eğitim9
- ankete gelin beyler27
- sarapci koala40
- karadeniz de kız çocuğu yoktur2
- ne kadar yaşlısın19
- recep tayyip erdoğan22
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- kızarmış ekmek10
- sevmediğiniz yazarlar14
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- sözlüğe küsmek4
- cincinnati cini2
- ibb davası2
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- dolly parton'ın ölümü3
- yaşlanma belirtileri2
(bkz: kuma)
1835 yılının parisinde gecen, bu hafta vizyona giren film.
iğrenç tabir. ne demek ulan metres, nasıl bir aşağılık pozisyona sokmak kadını, aşık kadını üstelik? evet, bazen kadınlar aşık olabiliyor, evli bir adama üstelik, ne kadar ayıp değil mi, taşlamalı böylelerini, sallandırmalı taksimde değil mi, ama aşk işte bu, ne zaman kime denk getireceği belli olmayan boktan bir duygu ve yine de mucizevi. demem o ki, kimse aşık bir kadını yadırgamamalı, kimse. evliydi bekardı, zengindi fakirdi, gençti yaşlıydı, bütün bunlar işin ayrıntısı. eğer gerçekten "aşk", maddi çıkarlardan ve diğer iğrenç herşeyden arındırılmış saf, temiz "aşk" varsa ortada, o kadını metres diye, yuva yıkan diye suçlamak kimsenin hakkı değildir.
anneanne, yenge ve yenge kızı ile gidilmemesi gereken film.
Not: küçüktük, ufacıktık...
Not: küçüktük, ufacıktık...
evli erkekle yaşayan kadın. bir tür dost hayatının kahramanı bayan. daha az fonksiyonel olanına kapatma denir. kapatma metrese göre daha eziktir. metres kendini üstün görür ve yer yer namuslu kadın ayağına yatar. metres ilişkinin kar marjına göre hareket eder.
ayrıca konu ile ilgili olmamakla beraber; araba erkeğin metresidir. yani araba da erkeğin parasını yer.
ayrıca konu ile ilgili olmamakla beraber; araba erkeğin metresidir. yani araba da erkeğin parasını yer.
kendine güveni olmayan evli kadınların ve aşk hakkında gerçek bilgisi olmayan kızların bilinçaltlarındaki derin korkuyla hakir gördükleri, aşağıladıkları kadındır.
metres, aslında erkeğini gerçekten seven kadındır,
maddi güvencesi yoktur, sevdiği adam onunla olamaz her zaman,
toplum acımasızca yaftalar onu, çocuk sahibi olması çok zordur olsa da hem çocuk hem anne için zorlu bir süreç olacaktır,
yine de sever erkeğini çünkü o aşkı ve sevgiyi en yüce değer olarak görür..
ve anlayamaz kimse erkeğin metresini neden bu kadar çok sevdiğini, bilemezler erkekler sanılanın aksine sevgiye büyük bir vefa duyarlar.
peşin edit: metres sahibi falan değilim, alimal'ın metresiyle ilişkisinden etkilenmiştim *
metres, aslında erkeğini gerçekten seven kadındır,
maddi güvencesi yoktur, sevdiği adam onunla olamaz her zaman,
toplum acımasızca yaftalar onu, çocuk sahibi olması çok zordur olsa da hem çocuk hem anne için zorlu bir süreç olacaktır,
yine de sever erkeğini çünkü o aşkı ve sevgiyi en yüce değer olarak görür..
ve anlayamaz kimse erkeğin metresini neden bu kadar çok sevdiğini, bilemezler erkekler sanılanın aksine sevgiye büyük bir vefa duyarlar.
peşin edit: metres sahibi falan değilim, alimal'ın metresiyle ilişkisinden etkilenmiştim *
Bill'in karısı tipik bir şüpheci kadın.. Akşam yemeği sonrası kocasına şişe içerisinde saç köklerini güçlendirici bir solüsyon uzatmış.. "Bu ne?.." diye sormuş Bill, şişenin etiketini okuduktan sonra da "Benim henüz böyle bir bakım solüsyonuna ihtiyacım olduğunu sanmıyorum.." "Senin için değil tatlım.." demiş karısı dişlerini sıkarak, "Sekreterin için.. Ceketini kontrol ediyorum da her gün ciddi saç kayıpları var kızcağızın..!
türkan şoray , can gürzap , nevra serezli ve metin serezli'nin başrollerinde oynadığı film. metres , çapkın erkek , aldatılan kadın ekseninde döner durur.
(bkz: kilometres)*
(bkz: dost tutmak)
bunların erkek olanına ne ad veriliyor acaba dediğim 2. kadın.
evli bir erkegın nıkahlı karısı dısında, hayatına gıren kadın veya kadınların genel adı.
aylar sonra gelen tanım:
macera arayan kadın. çılgın kadın. erkek tarafından bakacak olursak; bekleyen kadın.
(bkz: garsoniyer)
macera arayan kadın. çılgın kadın. erkek tarafından bakacak olursak; bekleyen kadın.
(bkz: garsoniyer)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar