bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi12
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- alman turistlere turist rehberliği2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya ceyrek kala4
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- sarapci koala59
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- arif kocabıyık9
- true'nun çaylak olması5
- sözlükteki linç kültürü8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- cezerye2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- gocu35
- kurtlar vadisi ünsal2
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- öbür sözlük2
- sözlükteki bayan azlığı6
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sedef hastalığı2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- babysharkdodododododod o2
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- ellerim bos gonlum hos28
konuşmaktan daha zevkli olmayan eylemdir. Eve zevklidir fakat, kafa dengi birisiyle.
bunun hoşlanılan kizla olanı bin bir türlü sabır testi içerebilir.
erkek koskocaman bir paragraf yazar, kiz o paragraftan sadece bi cümleyi hatta bazen kelimeyi çeker muhabbeti ilerletmesi icin adeta erkeği beyin jimnastiği yapmaya zorlar. olur da (pek olmaz ya) muhabbeti kız başlatır "selam nasilsin?" derse erkeğin "iyiyim sen?" demesinde selam vermemesine takar, insanı klavyesine küstürür, dokunmatik ekranını çiğnetir. yapmayın etmeyin. ağzımıza sıçtınız, ağzınıza sıçayım.
erkek koskocaman bir paragraf yazar, kiz o paragraftan sadece bi cümleyi hatta bazen kelimeyi çeker muhabbeti ilerletmesi icin adeta erkeği beyin jimnastiği yapmaya zorlar. olur da (pek olmaz ya) muhabbeti kız başlatır "selam nasilsin?" derse erkeğin "iyiyim sen?" demesinde selam vermemesine takar, insanı klavyesine küstürür, dokunmatik ekranını çiğnetir. yapmayın etmeyin. ağzımıza sıçtınız, ağzınıza sıçayım.
Günümüzde, 1 mesajın 2 kontör olduğu zamanlardaki kadar değer değildir.
Sevmiyorum ama şimdilik mecburen mesajlaşıyoruz..
Uykuya hasret bırakan meret.
Seni icat edenin amina koyiiim.
Seni icat edenin amina koyiiim.
Cok sevdigim eylem. Bi mesajla nasil mutlu olurum allah biliyo.
Bir iletişim biçimi..
Yok bırakıyorum bu geceden itibaren mecburiyet haricinde bu iletişim yolunu kullanmayı. Hadi baş baş.
Yok bırakıyorum bu geceden itibaren mecburiyet haricinde bu iletişim yolunu kullanmayı. Hadi baş baş.
telefonda kullanmıyorum anca burada 15-20 kızla mesajlasırsak o onun dısında sevmıyorum ztn alşdhasd.
sevdiğiniz kızla yapıyorsanız bu eylemi tadından yenmez. bir de özlediğiniz her an yanına gidip kavuşabiliyorsanız o da ayrı bir tat...
5 sms'ten sonra gün boyu sınırsız olan günlerde güzeldi. şimdi gayet sıradan, hayatın bir parçası oldu.
bir türlü sevemediğim olay. arayıp konuşmak en iyisi.
Sevgiliye Sözle dile getirilemeyen durumlarda şair kesilmek için kaçınılmaz fırsat.
bazen yoran, hislerin karşı tarafa tam olarak aktarılamadığı olay.
oysa konuşmanın gözünü seveyim.
oysa konuşmanın gözünü seveyim.
tarafımca asla hakkı verilemeyecek olan durumdur.
ilk olarak iki işi asla aynı anda yapamadığımdan, mesajlaşırken yanımdaki biri bir şey sorduğunda cevap olarak gelen mesajı okuyorum. olur da mesajı okumak yerine yanımdakine sorduğu sorunun cevabını verebilirsem bu sefer de ona söylediğimi mesaj olarak yazıyorum*
bu nedenle genellikle ararım. aradığım insan sayısı da beşi geçmez zaten. gün içinde sürekli mesajlaşmak bana göre değil sanırım.
(bkz: teknoloji çağında dinozor olmak)
ilk olarak iki işi asla aynı anda yapamadığımdan, mesajlaşırken yanımdaki biri bir şey sorduğunda cevap olarak gelen mesajı okuyorum. olur da mesajı okumak yerine yanımdakine sorduğu sorunun cevabını verebilirsem bu sefer de ona söylediğimi mesaj olarak yazıyorum*
bu nedenle genellikle ararım. aradığım insan sayısı da beşi geçmez zaten. gün içinde sürekli mesajlaşmak bana göre değil sanırım.
(bkz: teknoloji çağında dinozor olmak)
Rahatlatır..
Fena halde sıkıcı olan belli Bi zamandan sonra telsiz misali ses kaydı gönderme hezeyanıyla son bulan aktivite.
görsel
Şu amcayla ruh ikizi olabiliriz. Ewed
Şu amcayla ruh ikizi olabiliriz. Ewed
Günümüzde en aktif şekilde kullanılan iletişim biçimlerinden biri. Uzakları yakın eder adeta. Aynı zamanda da telefonu yaygın kullanmamız sebebiyle rahatlıkla atabiliriz fakat ben bu konuda biraz eksiğim. Benim mesajlaşma kültürüm yok. Sonra dönerim diye görüldü atıp 1 yıl cevap atmadığım bile olmuştur. Arayın beni kardeşim ben mesaj insanı değilim. Dumanla mesaj gönderseler daha hızlı yanıt alırlar belki.
Üşeniyoz.
iki veya daha fazla kişinin ki genellikle özel bir konu hakkında birbiriyle sohbet veya fikir alışverişinde bulunmasıdır.
insanlar mesajlaşabilsin diye uçtan uca direkt mesajlar gönderilir.
sesli iletişim sevmeyenlerin tercihidir.
insanlar mesajlaşabilsin diye uçtan uca direkt mesajlar gönderilir.
sesli iletişim sevmeyenlerin tercihidir.
Gri adam, gerçek bir sözlük oluşturacaksin gibi duruyor. Tanım girmeler falan başladı hadi bismillah.
Az daha gayret, oluyor gibi.
Az daha gayret, oluyor gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar