bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- havalar da ısındı9
- hazır mantı6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- devlet bahçeli4
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- true'ya arkadan sahip olmak16
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- ergenlikten kişilik analizi2
- araplaşmış türkler3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kuran-ı kerim2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- şapka2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- baygın koku2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
atatürk'çü ile kemalistleri ayırmayı bilen yazar.
aşağıda menntre nickli bir kişinin eklediği videosu var. sevgili troll'ümüzle aynı kişi midir bilemem. sesli dinleyiniz.
http://www.youtube.com/user/menntre
http://www.youtube.com/user/menntre
bütün dinsizleri ve atatürkçü görünümlü kemalistleri nick altında toplamış yazar.
yahu arkadaşlar bu kadar zorunuza giden ne çok mu acıtıyorum sizi. zorunuza gidiyorsa borunuza gitsin.
özellikle atatürk'ü amaçları doğrultusunda kulanan troller artık size söylenecek lafım yok ateistlerde bile utanma duygusu var.
yahu arkadaşlar bu kadar zorunuza giden ne çok mu acıtıyorum sizi. zorunuza gidiyorsa borunuza gitsin.
özellikle atatürk'ü amaçları doğrultusunda kulanan troller artık size söylenecek lafım yok ateistlerde bile utanma duygusu var.
hakkında konuşmak bile zaman kaybıdır. bu "rezil" bunu bile haketmiyor...
(#13735235)hem beşiktaşlı hemde badem bıyıklılar örgütünü (akp) destekleyen çifte kavrulmuş şakirt.
(bkz: yeni bir insan ırkı doğuyor)
(bkz: yeni bir insan ırkı doğuyor)
(#13737601)14 saat yoldan gelmiş birini gece gece yarmıştır.
Özellikle "sonradan bulaşma" kısmı ayrı bir kopartır. Bana kalırsa o bulaşan şey cahillik. Bir yazarın böyle bir entry girecek kadar cahil doğduğuna inanamam çünkü.
Özellikle "sonradan bulaşma" kısmı ayrı bir kopartır. Bana kalırsa o bulaşan şey cahillik. Bir yazarın böyle bir entry girecek kadar cahil doğduğuna inanamam çünkü.
itin havlamasından korkmayan yazar.
ısırsan ne yazar en fazla kuduz oluruz.
ısırsan ne yazar en fazla kuduz oluruz.
tırı vırı yazar. fanatik beşiktaşlı mı yoksa anti fenerbahçe li mi bilemedim. şakirt olduğu da bir milyon milyar milyor ışık yılı öteden belli oluyor.
ateizmin destekçisi ve tetikçisi yazar. müslümanlığı ve sağcılığı o kadar dozunda ve yapıyor ki insanın müslüman olası gelmiyor.
anaokulu öğrencisi.
bu fanatik arkadaşa laf anlatmaktan dilimde tüy bitti. hayır nereden anlamak isterse oradan anlıyor.
islam'ın olmadığı zamanlarda, yani eski zamanlarda insanların milli dinleri vardı. yunan paganizmi, iskandinav paganizmi filan duymuşsundur bunları umarım. işte türklerin milli dini de gök tanrı diniydi. diğer dinlerle tanışmadan, kabul etmeden önce gök tanrı dinine inanan insan toplulukları türk'tür. çünkü bu bir milli din umarım anlamışsındır.
bu fanatik arkadaşa laf anlatmaktan dilimde tüy bitti. hayır nereden anlamak isterse oradan anlıyor.
islam'ın olmadığı zamanlarda, yani eski zamanlarda insanların milli dinleri vardı. yunan paganizmi, iskandinav paganizmi filan duymuşsundur bunları umarım. işte türklerin milli dini de gök tanrı diniydi. diğer dinlerle tanışmadan, kabul etmeden önce gök tanrı dinine inanan insan toplulukları türk'tür. çünkü bu bir milli din umarım anlamışsındır.
fantastik bir yazar arkadaşımız. ben seviyorum sizi bilemem... *
din saçıyor mübarek.
beni şamanist ilen etti mesela.
(#13762145)
oysa, elhamdülillah müslümanız.
allah sorar, hesabı zor olur.
beni şamanist ilen etti mesela.
(#13762145)
oysa, elhamdülillah müslümanız.
allah sorar, hesabı zor olur.
sözlüğe yeni bir üslup kazandırmış, akım yaratmış yazar.. yazarken sifonu çek yalnız, çok ses çıkıyor.
(bkz: menntre tarzı entry girme rehberi)
(bkz: menntre tarzı entry girme rehberi)
aslında saygılı ve sevgi dolu bir arkadaş. lakin önyargıları var, tabuları yıkamıyor...
biraz daha okur ve tabularından sıyrılarak farklı mecralardan araştırmalar yapabilirse sözlükteki "esra ceyda kardeşler tipi yazarlık"tan kurtulabilir.
biraz daha okur ve tabularından sıyrılarak farklı mecralardan araştırmalar yapabilirse sözlükteki "esra ceyda kardeşler tipi yazarlık"tan kurtulabilir.
karmasında her demokrasi sevdalısı , her postalcı düşmanı gibi eksilerdedir.
eksiler , demokrasi sevdalılarının tacıdır.
eksiler , demokrasi sevdalılarının tacıdır.
türk öldüğü zaman sessizliğe bürünen, kürt e birşey olduğunda birdenbire agresifleşen, ağzı köpüren, yaygarayı basan, hasan. böyle olunca, savunduğu kardeşlik savlarının düzmece olduğu ortaya çıkıyor.
biraz önce hakkında girilen 12 entrynin tamamı ışık hızında moderasyon tarafından silinen yazar. *
okudum ki! okudum ki!
okudum ki! okudum ki!
sürekli olarak bu yazari 1 saat icinde 6 dan fazla eksi oylama engeline takıldığımız yazardır.
karması ile müsemma rezil yazar. sus bari de cehaletin ortaya çıkmasın.
pkk'lı kürtler öldürülünce üzülen yazar. onları insan olarak görüyormuş bir de.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar