bugün

anasının memesinden başka meme görmemiş oğlanları heyecanlandıran olay. bu oğlanlar öyle çaresiz ki mom fantezisini dahi akıllarına getirebilmekte, lakin cesaretlerini toplayamadıkları için e-5 üzerinde hemcinslerine para dahi almadan vererek kendilerini tatmin etmektedirler.
(bkz: meme emmek orucu bozarmı diyen ergen)
En sevdiğim hobilerimden biri.
Aklı başında hiçbir erkegin 6 yaşından (?) Sonra yapmamsı gerekendr.
Olmazsa olmazımdır.
Turk erkeginin buzagi edasiyla gerceklestirdigi ritueldir. Vatoz gibi..
En sevdiğim seksüel aksiyonlardan biridir. Kısmetse bu gece bir çift iri meme var menüde. Fuckbuddy akşam bende kalacak.

edit: ne kıskanç insanlar varmış be. Herkes şöyle emerim böyle emerim yazınca sorun yok ama ben bu akşam emcem yazınca tu kaka. kıskananlara inat bu gece emcem ulan.
bebe işidir.
Emilen meme En azindan elma buyuklugunde olursa daha cok zevk verir.
Meme ucu iri, belirgin göğüsleri emmek çok zevklidir. Yukarıda (bkz: kiminanır) abimiz güzel tarif etmiş. Küçük meme uçları tat vermiyor bişeye benzemiyor.
Güzel bir eylem.
çoğu insanın bir dönem yaptığı şeydir. anne sütünün önemi vücut ve zihin gelişimi açısından çok önemlidir.
anaokulundaki fiş başlıklarındandır ;

- ali meme em.
- al sana meme.
- doya doya em.
- em ali em.
Yemekte başlangıç olarak çorba içmek gibidir... Ortamı yumuşatır, hazmı kolaylaştırır... Daha sonra ana yemek yenir....
Süper über eylemdir. Bir iki saati harcamaktan hiç gocunmadığım hatta doyamadığımdır önce oda ısısında mıncıklar yoğurur öyle emerim.
Bebekken herkesin yaptığıdır.
özellikle iki meme arasına biriken cennet suyunu içmek işte zevk odur.
Buji memesi ise tehlikeli olabilir. Basur memesi ise abooow uzak durun. Ne memesi olduğuna göre değişir. (bkz: basur memesi)
kesinlikle tavsiye ederim olabildiğince orta boy tercih edin nedenini anlıcaksınız.
bugun yaptıgım hareketler aralıksız 1 saat süt için iyidir.
Burda meme emmeyen yoktur herhalde hepimiz bebekken yaptik sonucta. (Bu bakis acisi tek bende yoktur umarim)
ben bunu cok özlüyorum ya. öyle böyle değil. aklın almaz.
24 senedir bırakamadığım eylemdir.
(bkz: jim carrey)
ilk 6 ay önemli.
© copyright 2005 - 2026