bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz21
- masklavi'nin biraz gergin olması5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri6
- kız kıza sevişmek4
- yandaş basını okumak6
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi8
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- sude sendromu10
- yagmurcu6
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- adana demirspor3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması5
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- en sevdiğiniz ayı3
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- melih gökçek13
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- akrostişli şiir7
- don don bey birader2
- silver ile evlenecek erkek52
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez4
- 30 yaşına girmek6
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- kızları en güzel olan şehir13
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- ekonomi2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
cenk ile abuzer mahlasiyla, radyo tatlises de sabah 06.00 - 08.30 saatleri arasinda program yapan, aslen tiyatrocu kisi. konusmasi da kopartir adami.
maskeli beşler filminde başrol oynayan hristiyan türk cemaatine mensup tiyatrocu.
kınalıada'da ermeni kilisesinin önünde broşür dağıtan müslüman tebliğcilerden tek farkı hristiyan olması olan oyuncu. anayasanın kendisine verdiği hakkı kullanmaktadır.
insanları hedef göstermek kolay. hiç korkmuyorsunuz değil mi allah'tan? hrant dink'e ve nicesine de aynı şeylerin yapıldığını, ortada bir suç olmadığını göremiyorsunuz değil mi? tek bildiğiniz ekran önünde milliyetçilik yapıp "bakın ne kadar seviyorum ülkemi, ne kadar süper müslümanım" imajı çizmek değil mi? bir insanın ve ailesinin hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolay olmamalı.
insanları hedef göstermek kolay. hiç korkmuyorsunuz değil mi allah'tan? hrant dink'e ve nicesine de aynı şeylerin yapıldığını, ortada bir suç olmadığını göremiyorsunuz değil mi? tek bildiğiniz ekran önünde milliyetçilik yapıp "bakın ne kadar seviyorum ülkemi, ne kadar süper müslümanım" imajı çizmek değil mi? bir insanın ve ailesinin hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolay olmamalı.
sayesinde memlekette hristiyan olmanın da suç olduğunu öğrendiğimiz süper komik radyocu. hababam sınıfı ve maskeli beşler fiyaskolarına değinmek bile istemiyorum; ama değinmeden de olmuyor. ister hristiyan olsun ister sosise tapsın, ilgilenmiyorum ama keşke o filmlerde oynamasaydı.
yaklaşık 2 - 3 hafta önce tacizci yaftası yapıştırılmış ve bu suçun gerekçesi olarak "ermeni ve ateist olduğu" önesürülmüş (emniyet kayıtlarından) bir öğretmenin suçlanış mantalitesiyle yaptıklarından sorumlu tutulan oyuncu.
ne desem, ne söylesem daha fazla gerçekten bilemiyorum. durumu analiz etmek dahi utandırıyor, iğrendiriyor beni. düşündükçe, yazdıkça tüylerim diken diken oluyor. bu kadar kolay "komplo teorisi" üretebilen yazarlarımıza (!) inanabilecek, haddinden fazla aptal insanın olacağına inanmak istemiyorum. tanrı nın en büyük mucizelerinden biri olarak gördükleri beyinlerini kullanmamalarına ve ihtiyaçları olmayan o muhteşem nesneyle o büyük gücü nasıl övdüklerine, keşfedebildiklerine şaşırıp kalıyorum.
kısacası, biliminsanlarının "2029 da robotlar insanlar gibi düşünmeye başlayacak" tezini yavaş yavaş çürütüyoruz. dünyayı robotlar ele geçiriyor, aynı bilimkurgu filmlerindeki gibi.
ne desem, ne söylesem daha fazla gerçekten bilemiyorum. durumu analiz etmek dahi utandırıyor, iğrendiriyor beni. düşündükçe, yazdıkça tüylerim diken diken oluyor. bu kadar kolay "komplo teorisi" üretebilen yazarlarımıza (!) inanabilecek, haddinden fazla aptal insanın olacağına inanmak istemiyorum. tanrı nın en büyük mucizelerinden biri olarak gördükleri beyinlerini kullanmamalarına ve ihtiyaçları olmayan o muhteşem nesneyle o büyük gücü nasıl övdüklerine, keşfedebildiklerine şaşırıp kalıyorum.
kısacası, biliminsanlarının "2029 da robotlar insanlar gibi düşünmeye başlayacak" tezini yavaş yavaş çürütüyoruz. dünyayı robotlar ele geçiriyor, aynı bilimkurgu filmlerindeki gibi.
hayatımda gördügüm en kötü oyuncu performansına sahip oyuncu. her filminde salak rolü oynuyor aklı sıra komiklik yapmaya çalışıyor, ama işi iyice batırıyor. hani hiç oyuncu olmasa daha iyi olacak ya neyse.
Başarılı bir tiyatrocu aynı zamanda ne yaptığını bilen sevecen insan.
Sat 7 Türk genel müdürü.
(bkz: Sat 7 Türk)
(bkz: Sat 7 Türk)
sat 7 türk isimli hristiyan kanalının genel müdürü olan oyuncu ve eski radyocu. aynı zamanda kendisi de gayrimüslim'dir bildiğim kadarıyla.
94 yaşındaki babası Ali Ekener yaşamını yitirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar