bugün
- bir bela geliyor32
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı25
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- film önerileri10
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- artık özlemek istemiyorum6
- damarlı kol kası fetişi11
- hamas6
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- karması eksi olan bayan yazar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- bugün can sıkan şeyler10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- her derdini içine atan insan5
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- tai lung7
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- g i l d e d l i l y4
- duyusal biri olmak5
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- bekarlık8
- burcunu açıklamayan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal30
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- iftira atmak4
- günde 3 litre su içmek3
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir3
- emniyet teşkilatı3
- matematikten bile espri çıkarmak4
- gocu35
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- beni seven var mı aranızda5
- cenap abi10
- üzülünce üşümek4
- sözlükten çıkış yapmak3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
- antipanik4
melankolik le tantana programına sol frame sayesinde ve son dakikada olsa da ulaştığım, an itibariyle biz seni böyle bilmezdik diyerek el sallamak istediğim yetenektir. "hafta içi mesai saatlerinde yayın yapsa da ofisteki kaotik playlistlerden arınsam" dedirtendir aynı zamanda.
an itibariyle canlı performansıyla coşturan yazar kişisi.. bir italya dan bir fransa dan o derece..
kimi zaman kisiligin bi parcasi olarak nitelendirilen, bazen de icinden cikilmaz olan her seyin aci verdigi ruh hali.
Eski yeşilçamın klasik "gel sana pul kolleksiyonumu göstereyim" repliğini; metal kutu kolleksiyonlarıyla değiştirmiş adamdır.
önüne gelene gösterir bu kutuları.
*gördüm, biliyorum.
önüne gelene gösterir bu kutuları.
*gördüm, biliyorum.
sözlükte benim icin yeri apayri olan güzel insan..
fazla bir $ey yazmaya gerek yok.
fazla bir $ey yazmaya gerek yok.
çok sevildiğine göre melankolik olmayandır.
an itibariyle 4444 entryli yazar kişisi..
tüm saçmasapan konuşmalarımı metanetle dinleyen, bu yetmezmiş gibi benim saçmalıklarıma eşlik de edebilen sabırtaşı bir insandır kendisi. (bence o da biraz çatlak laf aramızda..) *
verdiği tavsiyelerle obeziteye yakalanmamı engellemiştir. gelecek sene victoria's secret defilesinde beni en ön sıradan izlemeye davet ediyorum seni bebeğim. * *
verdiği tavsiyelerle obeziteye yakalanmamı engellemiştir. gelecek sene victoria's secret defilesinde beni en ön sıradan izlemeye davet ediyorum seni bebeğim. * *
o olmadan bir zirve hayal edilemez, kambersiz düğün neyse, melankolik'siz zirve de odur, herkes uyur, o uyumaz, sohbetin, eğlencenin lokomotifidir, ortamların kurucusudur, her şeyle alakalı detaylı bilgiler edinir, 'hatırda kalmayan satırda kalır' felsefesinin canlı bir örneğidir, sempatikliği konusunda hiç ağzımı açmıyorum, tarifi yok bu adamın, bambaşka.
17 ocak 2009 disko krali zirvesi'nin gizli organizatörlerinden.. yavaş yavaş alıştırıyoruz gelecekte her şeyi o yapacak..
sıcak kanlı hoş sohbetli yazar.
tsubasa ozoro dur kendisi. capon yani. *
ismimin zehir tarafından siçil olarak değiştirilmesine saniye saniye şahit olan yazardır.
koleksiyonlarim koleksiyonlarim diye hava atarken bir gece ansizin koleksiyonlarimiz ile ezip gectiğimiz abi. eheh sen misin alegria'ya kafa tutan.
ne geceydi ama değil mi ? : )
ne geceydi ama değil mi ? : )
ne zamandır hakkında bir şeyler yazmak istediğim, ancak bu zamana kısmet ettirebildiğim yazar. yann tiersen ile tanışma nedeni, yüksek enerjili kovalent bağlarından sürekli gülümseme oluşturan kişi. **
elif'ten sevgilerle...
elif'ten sevgilerle...
sevgi ve sıcakkanlılığın ete kemiğe bürünmüş hali.
bu adamın işi oldukça zor.. bir gün bir yerde devreleri atıp alayına gider yapmasını bekliyoruz.. elleri, gözleri ateşler içinde yakacak yer araması ilerisi için iyi olacaktır.. yoksa bu iş nereye kadar böyle gider mına koyum?!
aman allah' im! posta kartlarina ilgisi oldugunu az once fark ettigim son mohikan.
kaldi mi sen gibiler be arkadasim? bir yolunu bulup bulusturup amerika' lardan kendisine, en derin sevgilerimi iceren bir kart yollayacagimdir. yirim...
kaldi mi sen gibiler be arkadasim? bir yolunu bulup bulusturup amerika' lardan kendisine, en derin sevgilerimi iceren bir kart yollayacagimdir. yirim...
sevgi dolu mesaj da bir yere kadar,hasretlik bu boru mu?
kötü oldum ben sanki ölecekmişiz de bir daha hiç karşılaşamıcakmışız gibi olmasın.
en güzel günümde(mezuniyet ow yeah), en kötü günümde(onu ben demiyeyim sen anlarsın) hep yanımda oldun,beni sen şımarttın gerisini de sen düşüneceksin artık ben bilmem bundan sonra da hep yanımda isterim seni.
ya gaziantep nere hopa nere, hey büyük allahım sen nelere kadirsin...
kötü oldum ben sanki ölecekmişiz de bir daha hiç karşılaşamıcakmışız gibi olmasın.
en güzel günümde(mezuniyet ow yeah), en kötü günümde(onu ben demiyeyim sen anlarsın) hep yanımda oldun,beni sen şımarttın gerisini de sen düşüneceksin artık ben bilmem bundan sonra da hep yanımda isterim seni.
ya gaziantep nere hopa nere, hey büyük allahım sen nelere kadirsin...
o saçlar zor bonus olur ama inşallah olur dilediğim yazar. mutlu iki sıfır sıfır dokuzlar. *
yeni yılında saçlarının bonus kafa olmasını temenni ettiğim yazar.. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar