bugün

her ne kadar 1.50 diye dalga geçsem de aynı takımlı olmasak atışsak da seviyorum bu yazarı yazarlığını iyi yapıyor yetkililik görevini de iyi yapıyor. tartışmasını biliyor ve doğru yolda olduğunu düşünüyorum.

kardeşim geçen derbi öncesi fenerbahçe yenilecek diye üstüne gitmiştim sen de beni çaylak yaptın haklısın da. ben her şey için senden özür diliyorum dostum inşallah özürümü kabul edersin.
görsel
Mel mel bakan gibson temsili.
--spoiler--

Her ne kadar kendisi ingiltere Premier League'in onyedincisinden kendi sahasında 3 gol yiyen, düşme hattındaki kasımpaşa'yı iki devrede de 10 kişi olmasına rağmen yenemeyen, gelenin geçenin tokatladığı Karagümrük'e yenilen rezil bir takımın taraftarı olsa da

--spoiler--

rezillik maç kaybederek olmaz bro ben sizin o anlı şanlı "evrupa fatihi" dediğiniz gesenizin senin yaşının yetmediği seksenlerden beri rezil kepaze olduğu takımları yazsam ( nottingham forrest o takımların yanında real madrid gibi bayern gibi kalır ) okurken altına kaçırırsın hakkat mi ağabey ya der gözyaşlarına boğulursun *

onun haricinde başlık hortlatma mevzusundaki özrün kabulümdür özür dilemek erdemdir teşekkür ederim.
ooo fabrikatörsün ve 100 işçin var ? lan bu bana birisini hatırlattı fabrikatör ve 60 işçisi + 3 müdürü falan vardı. 3 müdür kovulup yerine 40 işçi daha mı alındı acaba kih kih kih.
Kih kih kih.
iyi durumda arora 50 cc cappuccino
2019 model
30.000 km'de.
ihtiyacım olmadığı için satıyorum.
birisi bu saç gider mi der birisi motor satar sahibinden.com mu olm burası.
Komedi gibi ya.

Sırf gibson ile uğraşmaya üyelik açıp duruyor.
© copyright 2005 - 2026