bugün
- masa5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- sandalye8
- velvet48
- pandela 319
- iblis3
- araf suresi 13 ayet2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- en gıcık olunan insan davranışı4
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- aleyna tilki5
- yapsam yaptım derim3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- yeni sevgiliden beklentiler2
- sikişirken hüzünlenmek4
- ciguli kral16
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- amedspor12
- elektriği ödeyen adam7
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- brokoli3
- mony tontana11
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- memduh bashgan9
- fondöten sürmek3
- samsung3
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- bik bik kaç yaşında10
- deniz göktaş34
- ahtapot yemek9
- xiaomi redmi a32
- yürüyüş flörtü9
- sokuk yazarlar3
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- ümraniye de erkeğin iffetiyle oynayan kadın2
- iki ayyaş5
- taksim delisi cenk4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- sözlükte kavga olacak hissi5
- m r e r e c t o4
- kemal kılıçdaroğlu20
türkiye'de neredeyse her ilde bulunan yerel radyo ismi.
süper bir bulut hizmeti. aklınız varsa erkenden yer kapın. ilerde free kullanıcılarına daha fazla alan verebilirler. ben yıllar önce açtığım birkaç hesapta 50'şer gb alanımla keyifliyim. çok da işime yarıyor. siz de üye olun bence.
kapitalizmin köpeği olmuş bulut sürücüsü. ulan bi oyun indirecez altı üstü 4 gb ta bi 6 saat bekletilirmi it oğlu itler madem baştan uyarı koyun siktirip gidelim demi.
Hakkında bir dava açılsa başına ne büyük işler geleceğini bilmeyen yazar. Pkk'dan nefret eden Kürtleri de onların safına itmenin anlamı ne lan?
Hayvan ooğlu hayva yazar. Neden bütün kürtleri karıştırırsın. Tamam kürtlerin çoğunluğu terörist pkk yanlısı ama pkk düşmanları da var benim gibi.
yazar alımı böyle basit olduğu sürece adı değişecek ama eksilmeyecek bu tipler.
adı asosyal Piç olacak mega olacak yada halihazırda belkide onlarca fakesi ile burada at koşturacaklar. hayır bu adamların ip si belli engelle o ip yi.
adı asosyal Piç olacak mega olacak yada halihazırda belkide onlarca fakesi ile burada at koşturacaklar. hayır bu adamların ip si belli engelle o ip yi.
(bkz: saldırgan ırkçı)
başlık açıp kaçan yazar.
iyi uçuşlar bro.
iyi uçuşlar bro.
(bkz: kürtlerin kız bacılarını çatır çutur sikmek/#25192896)
25 yillik k*rt düşmaniyim boyle ahlak yoksunlugu gormedim.
25 yillik k*rt düşmaniyim boyle ahlak yoksunlugu gormedim.
8. nesil aktrol.
yeni bir kim dotcom servisi. aslında bildiğin cloud. ama bedava 50 gb veriyor. acaip de hızlı çalışıyor.
çok güçlü bir güvenlikte olduğunu iddia ediyorlar. buradaki tek sorun dosyaları deduplication ile tutması. h264 gibi. sadece değişen kısımları kontrol edip saklıyor yoksa zaten bir tane var bizde bundan deyip ona point ekliyor link veriyor. bu sayede 1 gblık bir filmden 1 milyon kişi upload etse bile sadece 1 gb yer ve biraz da link bilgisi saklamış oluyor.
ama tabi bu da kimde ne dosya var bilmesini sağlıyor. içini göremiyor olsa da. yani birisi istese ver bakalım şu dosyaları kimler saklıyormuş dese. al buyur der gösterebilir.
çok güçlü bir güvenlikte olduğunu iddia ediyorlar. buradaki tek sorun dosyaları deduplication ile tutması. h264 gibi. sadece değişen kısımları kontrol edip saklıyor yoksa zaten bir tane var bizde bundan deyip ona point ekliyor link veriyor. bu sayede 1 gblık bir filmden 1 milyon kişi upload etse bile sadece 1 gb yer ve biraz da link bilgisi saklamış oluyor.
ama tabi bu da kimde ne dosya var bilmesini sağlıyor. içini göremiyor olsa da. yani birisi istese ver bakalım şu dosyaları kimler saklıyormuş dese. al buyur der gösterebilir.
içerik bulunamadı.
Inci'de yine çaylak olup sinirlenmiş, inci sözlük başlığı altında öfke kusan yazar. Güldürdün hacı. *
Veledin tekidir. hiçbirşey yokken özelden sövmüştür. sadece acıyorum senin gibi veletlere
uluyu inci sanmış yazar.
inciden tanıdığım eski co mod arkadaşım..
Devamlı inci sözlük'ü bir buhran anı geçirerek bırakan fakat 3 gün ya da 1 hafta sonra tekrar geri dönen inci sözlük yazarı. Trollük alanı inci'yi bırakmak üzerine.
mal bir yazar.
liseden bu sene mezun olacak..
hayal gücü üst düzey.
hayal gücü üst düzey.
kaba kişi.
gelsin başbaşa ağlayalım yazarı. balık burcu kadını da gelsin.
(bkz: sekizinci nesil çaylak)
büyük edepsizlik etmiş yazar.
hayattaki tek başarısı inci sözlükte birinci nesil olan geri zekalı beyinsiz salak orospu çocuğu yazarımsı.
(#20501854) nefes alması bile gereksiz yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar