bugün
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- zengin kızların güzel olması7
- sinir bozucu şeyler10
- şu an okunan kitap2
- anın görüntüsü18
- kırmızılı kadın konya2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- izlemek istediğim filmler2
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- sözlük için ne yapabiliriz10
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- clydeless bonnie8
- insan silmek4
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- kuranda namaz yok8
- bir insana çirkin demek6
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- hesap ödeyen erkek2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- sigarayı neden seviyoruz5
- seni onaracağım diyen partner3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- kendinle aran nasıl4
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- ahbap10
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
her çıktığı programda yağız delikanlı ayaklarına yatıp,söylerken kendisininde inanmadığını kabak gibi ortaya çıkaran surat ifadesiyle,söyledikleriye rezil olan,sabah'ın günaydın ekine verdiği demeçte,''benim reklama ihtiyacım yok,katıldığım programın ratingleri zaten tavan yapar''gibisinden bir açıklama yapıp,ancak kendi egosunu tatmin etmiş,haberi okuyanlara da''ondan mı her programa seda sayan'la çıkıyon be dürrük''demesine sebebiyet vermiş,ilk çıktığı dönemlerine göre,programlara iyice şekilli çıkmaya başlamış,medya maymunu..
kanald yönetimiiiiii, okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
medya kralı yurtdışında da yayınlansın istiyoruuuuuuuuuuuuuuz.
bu ne ya medya kralı nın olduğu saatte kanald nin yurtdışı yayınında aptal saptal boktan bir yarışma programı yayınlanıyor pazar akşamları, alında siz o programı malum yerlerinize sokun diyorum kanald yönetimine.. üstelik bi ton reklam alıyorsunuz yurtdışından, buna rağmen boktan yayınlar yapıyorsunuz yurtdışına.. haram zehir zıkkım olsun o paralar size, sonunda çıldırttınız yurtdışındakileri.
medya kralı yurtdışında da yayınlansın istiyoruuuuuuuuuuuuuuz.
bu ne ya medya kralı nın olduğu saatte kanald nin yurtdışı yayınında aptal saptal boktan bir yarışma programı yayınlanıyor pazar akşamları, alında siz o programı malum yerlerinize sokun diyorum kanald yönetimine.. üstelik bi ton reklam alıyorsunuz yurtdışından, buna rağmen boktan yayınlar yapıyorsunuz yurtdışına.. haram zehir zıkkım olsun o paralar size, sonunda çıldırttınız yurtdışındakileri.
dehşetli bir sözlük muhabbeti dönmektedir an itibari ile.
okan sustur şu nihat tıngırtısını artık...* olay nihat show'a döndü.
nihat doğan konuşunca 'allah belamı versin lan benim' dedim. olm biz ne biçim insanlarmışız lan bundan sonra ciddi ciddi kendimize çeki düzen verelim hanımlar beyler. sonra adamlar ağlıyor bak.
nihat doğan çemkirmeleri, ardından sokak üniversitenin gösterimi.. ve kendi dediği kızı kaldırarak, sende şarkı söyle de iyice saçma olsun görüntü demesi.. ben gülüyorum hala okan, ağzına sağlık..
nihat doğan'ın bu geceki programda sözlük hakkında estirdiği terane.
-ulan şu adamın kazandığı parayı türkiye'min yüzde(%)95'i kazanamıyor ya çok ağirima gidiyor ya.-
-ulan şu adamın kazandığı parayı türkiye'min yüzde(%)95'i kazanamıyor ya çok ağirima gidiyor ya.-
okan bayülgen bu programda nihat doğan ı tekrar çıkartarak nasıl biri olduğunu göstermiştir. kızmamak lazım bak türk halkı yüzünden kimler meşhur oluyor. mesut yarı da bu programda semapti duydum. felsefe yapıcaksa mesut yar yapsın daha mantıklı konuşuyor.
bu gece gülüyorum, yıkılmadım hala ayaktayım.
(bkz: çarşı karışır)
nihat doğan bu lafım sana.. madem şarkıcı değilim diyorsun( ki değilsin, onu da olamamışsın), 'kibir' şarkısını neden mahvediyorsun?
hala sözlükler konuşuluyor. iyice malzeme ettiler haa.
şaka şaka, okan ve mesut çok övdüler sözlükleri bugün. en sevdiğim program oldu la.
şaka şaka, okan ve mesut çok övdüler sözlükleri bugün. en sevdiğim program oldu la.
gereksiz bir poroğğğramdır. artık okan kendini yinelemektedir, hem de haftada üç kere. bir de beşe çıkaracağını söyledi geçenlerde sayıyı. oha lan dedim içimden. artık seni görmek istemiyorum. seni görünce lise yıllarım geliyor aklıma. ben emekli olucak yaşa geldim, sen de bir zahmet emekli olurver ha okan.
antipatik bir sunucuya sahip bir kanal d programı. rüyanız hayrolsun iyi bir alternatiftir.
(bkz: keko)
herkesin herkese laf koyduğu bir program olmaya başlamıştır bu hafta. arayan izleyiciler, konuklara, konuklar izleyicilere, okan herkese laf atmaktadır. ilerleyen zamanlarda seyircilerden ve orkestradan hatta ve hatta arka plan ekibinden de atarlar beklenmektedir.
sözlüklerle ilgili güzel muhabbetler geçti. program formatından zaman zaman çıkıyor ama genel haliyle güzel.
an itibariyle reklam arasinda konuklar buharlasmistir. program muhabbet krali na dogru kaymistir.*
--spoiler--
istabulsanatkultur.org adresine girildiğinde ;
http://www.istanbulsanatkultur.org çok yakında burada yazısıyla karşılaşılan site.
* *
--spoiler--
istabulsanatkultur.org adresine girildiğinde ;
http://www.istanbulsanatkultur.org çok yakında burada yazısıyla karşılaşılan site.
* *
--spoiler--
nihat doğan'ın felsefi yorumları ve mesut yar ile okan bayülgen'in müthiş sohbetiyle ilerlemiş ayrıca sözlükte havaya yazmadığını hissettirmiş program.
okan bayülgen'in yıllar içinde televizyonculuğunu "en" haline getirdiği programlarından biri. hakkı devrim'in katkısı ve izlenirliği arttırdığı tartışılmaz ama dalga geçilsin diye programa çıkartılanlar beni hep hüzünlendirmiştir. hayat işte..
ya okan yeter artik yaaa. tamam anladi artik herkes bu cikardigin garip tiplerin, popcularin vs.. ne kadar gereksiz olduklarini. artik adam gibi tipler cikar gozunu seveyim.
artilari
+ olabildigince gercekci olmasi, konuklara yalakalik yapmamasi.
+ sosyal mesajlari bilnc altina vermekteki basarisi, bir cumleyle giydirip aninda konuyu buharlastirmasi, bir cok sosyal icerikli programdan cok daha fazla insana ulasmasi.
+ yillardir tiyatrocularin, aman gencler lutfen tiyatyoya gelin gibisinden dilenci soylemlerine, sert ve akilci yaklasimi. + sex ve sevisme kelimelerini sikca kullanip, cinsel fasizmin tekerine comak sokmasi, ne kadarda dogal gelmeye basladi dimi sex ve sevisme kelimesini duymak, artik kulak tirmiklamiyor.
+ telefon baglantilarinda korkak bir tavir sergilememisi.
+ hakki devrim, mukemmel bir sahsiyet.
eksiler
- sigara ile ilgili ciddiyetsizligi
- bazen civitmasi
- bazen konuklardan dolayi kendini yalniz hissetmesi ve bunu seyirciye hissettirmesi
- yukaridada belirttim hakki devrim mukemmel bir sahsiyet fakat chp ile ilgili dusuncelerinde biraz duygusallik var (adnan menderesi sevmesinden kaynaklaniyor gibi, asilmasinda chp'ninde rolu oldugundan). iste bu noktada hakki devrimin etkisinde kaliyor.
- aslinda cok guzel karsiligi olan ingilizce kelimeler kullanmasi.
olurda kulagina giderse;
lutfen, saklambac programi yuzunden (pezevenklik yapiyor diye) nurseli idiz'i tehdit eden insanlarla, su anki evlilik programlarina katilan ve izleyen insanlarin ayni kisiler oldugunu vurgulasin.
tekel iscilerinin, universite ogrencilerinin neden eylemci oldugu, gazzaya gidenlerin neden aktivist oldugunada deginebilir.
+ olabildigince gercekci olmasi, konuklara yalakalik yapmamasi.
+ sosyal mesajlari bilnc altina vermekteki basarisi, bir cumleyle giydirip aninda konuyu buharlastirmasi, bir cok sosyal icerikli programdan cok daha fazla insana ulasmasi.
+ yillardir tiyatrocularin, aman gencler lutfen tiyatyoya gelin gibisinden dilenci soylemlerine, sert ve akilci yaklasimi. + sex ve sevisme kelimelerini sikca kullanip, cinsel fasizmin tekerine comak sokmasi, ne kadarda dogal gelmeye basladi dimi sex ve sevisme kelimesini duymak, artik kulak tirmiklamiyor.
+ telefon baglantilarinda korkak bir tavir sergilememisi.
+ hakki devrim, mukemmel bir sahsiyet.
eksiler
- sigara ile ilgili ciddiyetsizligi
- bazen civitmasi
- bazen konuklardan dolayi kendini yalniz hissetmesi ve bunu seyirciye hissettirmesi
- yukaridada belirttim hakki devrim mukemmel bir sahsiyet fakat chp ile ilgili dusuncelerinde biraz duygusallik var (adnan menderesi sevmesinden kaynaklaniyor gibi, asilmasinda chp'ninde rolu oldugundan). iste bu noktada hakki devrimin etkisinde kaliyor.
- aslinda cok guzel karsiligi olan ingilizce kelimeler kullanmasi.
olurda kulagina giderse;
lutfen, saklambac programi yuzunden (pezevenklik yapiyor diye) nurseli idiz'i tehdit eden insanlarla, su anki evlilik programlarina katilan ve izleyen insanlarin ayni kisiler oldugunu vurgulasin.
tekel iscilerinin, universite ogrencilerinin neden eylemci oldugu, gazzaya gidenlerin neden aktivist oldugunada deginebilir.
rüyanız hayır olsun ablayla uğraşmaktan vazgeçilse artık? yok efendim kadının hapşırması yok bilmem neyi.
bu kadar mı çaresizsiniz? malzeme yoksa zorlamanın manası yok.
bu kadar mı çaresizsiniz? malzeme yoksa zorlamanın manası yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar