bugün
- ağlamak erkeğe yakışır mı10
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- yeni parti36
- zaman baba4
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- bir gün ölecek olmak3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- yılmaz özdil3
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- zeynep sude oktay6
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi3
- güne bir şarkı bırak13
- iştahın kapanması4
- en güzel sevişme13
- kitap yerine pdf okumak5
- arda güler2
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- güne bir alıntı bırak2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- dişi ruhlu iri yarı adam2
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- alparslan türkeş sonrası mhp3
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- geceleri ne yapılır6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- enayimiknatisii9
- namazında niyazında erkek10
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- vermio11
- anın görüntüsü8
- hangi manifest kızısın14
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- düşün ki o bunu okuyor9
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- true çaylak olsun kampanyası9
- tai lung9
- beurredebaies3
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- mehdiyetin yaklaşıyor olması3
6 aralıkta gösterime girecek ragga oktay filmi. şahsi kanaatim çekilmese daha iyi olurmuş. fragmanından yola çıkarak söylüyorum ali g özentisi gibi geldi bana.
(bkz: herkes kendi işini yapsın)
(bkz: herkes kendi işini yapsın)
eski bir rapci olmasina ragmen hip hop kulturunden bihaber ragga oktayin sikimsonik boykot yiyecek filmidir. hip hop kulturunden bihaber film yapip insanlari rapten sogutarak tum rap camiasindan kufur yemeyi hak etmistir. arabesk rapciler yetmiyomus gibi bide mc dandik cikti basimiza. simdiden joker ve hidranin dikkatini cekmis ve boykot etmeye baslamislardir. yakinda diger rapcilerce de boykot edilmesi kacinilmaz.
bi de savunurlar bu adami amk. ulan adam rap neyse zittina gidiyo yildiz tilbeyle feati zaten ne bok oldugu belli. keske turkcell de selo olarak kalsaydin amk. ne diyodum bu adami savunuyolar bi de. neymis biz yokken o rap yapiyomus turkiyeye rrapi o sevdirmis mis mis mis. bu insanlar bir yandan ragga oktay dinler bi yandan guya rap dinler bir yandan da sinan akcil dinler sonra sana rap dersi vermeye calisirlar. rapi ilk yapan boe b turkiyeye getiren cartel turkiyeye sevdiren se sagopadir cezadir amk. boyle bi film yaparak zaten insanlari rapten sogutuyo adam ne sevdirmesi.
bi de savunurlar bu adami amk. ulan adam rap neyse zittina gidiyo yildiz tilbeyle feati zaten ne bok oldugu belli. keske turkcell de selo olarak kalsaydin amk. ne diyodum bu adami savunuyolar bi de. neymis biz yokken o rap yapiyomus turkiyeye rrapi o sevdirmis mis mis mis. bu insanlar bir yandan ragga oktay dinler bi yandan guya rap dinler bir yandan da sinan akcil dinler sonra sana rap dersi vermeye calisirlar. rapi ilk yapan boe b turkiyeye getiren cartel turkiyeye sevdiren se sagopadir cezadir amk. boyle bi film yaparak zaten insanlari rapten sogutuyo adam ne sevdirmesi.
fragmanı oldukça dandik. filmini tahmin edemiyorum. yıl olmuş 2013 hala 'ölümüne mokoko' esprileri yapıyorlar.
bir isim bir filme ancak bu kadar yakışır. gerçekten ismini sonuna kadar hak eden bir film.
toplam hasılatı 75 bin tl imiş. dün box office de görmüştüm. acaba zararı kim karşıladı. sadece dekorlar bile o parayı katlar.
transformers filmse buna ne denir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar