bugün
- kemalist dünya17
- sözlük yazarlarının kombinleri5
- birader yazar olmak13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi5
- velvet15
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- bakir erkek istiyoruz kampanyası3
- allah8
- canımın sürekli hamburger çekmesi4
- galatasaray lobisi9
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- cik cik vs bik bik3
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- cemevinde hain kemal sloganları8
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- egay sucukcu birader2
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- aile evinde yaşamak6
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- ona bir şey söyle9
- üniversitelerin gereksiz olması8
- devletin her şeye karışması3
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- biraderilli del biraderiye2
- arda güler4
- lahmacunu elle yiyen kız20
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- atilla olgaç2
- kemalistler9
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- futbol18
- demet evgar10
- pforzheim şu an 34 derece2
6 aralıkta gösterime girecek ragga oktay filmi. şahsi kanaatim çekilmese daha iyi olurmuş. fragmanından yola çıkarak söylüyorum ali g özentisi gibi geldi bana.
(bkz: herkes kendi işini yapsın)
(bkz: herkes kendi işini yapsın)
eski bir rapci olmasina ragmen hip hop kulturunden bihaber ragga oktayin sikimsonik boykot yiyecek filmidir. hip hop kulturunden bihaber film yapip insanlari rapten sogutarak tum rap camiasindan kufur yemeyi hak etmistir. arabesk rapciler yetmiyomus gibi bide mc dandik cikti basimiza. simdiden joker ve hidranin dikkatini cekmis ve boykot etmeye baslamislardir. yakinda diger rapcilerce de boykot edilmesi kacinilmaz.
bi de savunurlar bu adami amk. ulan adam rap neyse zittina gidiyo yildiz tilbeyle feati zaten ne bok oldugu belli. keske turkcell de selo olarak kalsaydin amk. ne diyodum bu adami savunuyolar bi de. neymis biz yokken o rap yapiyomus turkiyeye rrapi o sevdirmis mis mis mis. bu insanlar bir yandan ragga oktay dinler bi yandan guya rap dinler bir yandan da sinan akcil dinler sonra sana rap dersi vermeye calisirlar. rapi ilk yapan boe b turkiyeye getiren cartel turkiyeye sevdiren se sagopadir cezadir amk. boyle bi film yaparak zaten insanlari rapten sogutuyo adam ne sevdirmesi.
bi de savunurlar bu adami amk. ulan adam rap neyse zittina gidiyo yildiz tilbeyle feati zaten ne bok oldugu belli. keske turkcell de selo olarak kalsaydin amk. ne diyodum bu adami savunuyolar bi de. neymis biz yokken o rap yapiyomus turkiyeye rrapi o sevdirmis mis mis mis. bu insanlar bir yandan ragga oktay dinler bi yandan guya rap dinler bir yandan da sinan akcil dinler sonra sana rap dersi vermeye calisirlar. rapi ilk yapan boe b turkiyeye getiren cartel turkiyeye sevdiren se sagopadir cezadir amk. boyle bi film yaparak zaten insanlari rapten sogutuyo adam ne sevdirmesi.
fragmanı oldukça dandik. filmini tahmin edemiyorum. yıl olmuş 2013 hala 'ölümüne mokoko' esprileri yapıyorlar.
bir isim bir filme ancak bu kadar yakışır. gerçekten ismini sonuna kadar hak eden bir film.
toplam hasılatı 75 bin tl imiş. dün box office de görmüştüm. acaba zararı kim karşıladı. sadece dekorlar bile o parayı katlar.
transformers filmse buna ne denir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar