bugün
- habire1275
- ben geldim naneler13
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması33
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- sssilvermist22
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi10
- anın görüntüsü17
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- ben senin yerinde olsam5
- bir ay çaylak olmak4
- en sevilen su markası3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- şu anda çalan şarkı2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sözlükteki kavganın amacı5
- allah5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- mutlu ama uzak olsun3
- hiyeroglif dilleri2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sakız falı2
- suca suruklenen cocuk7
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- temmuz6
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aşık olmak2
- yorgun mermi13
- aslan3
- burhaniye6
- sokak köpeği3
- futbol6
Gürcü bir yuzırımızdır.
boynunda puşi, elinde demli çay, gözü kürtçe eğitimi için ekranda kulaklarında kulaklık, arka fonda gürcistan ve yunan bayrakları ile takılan yazardır.
klavyesinde de bizim klavyelerden farklı olarak "ama cehape" ve "kent uzlaşısı" tuşları varmış. günde 150 defa yazdığı için vakit kaybetmemek adına direkt tuş koydurmuş klavyesine helal olsun.
klavyesinde de bizim klavyelerden farklı olarak "ama cehape" ve "kent uzlaşısı" tuşları varmış. günde 150 defa yazdığı için vakit kaybetmemek adına direkt tuş koydurmuş klavyesine helal olsun.
koştursun dursun, muhalifzikerten yazar.
ama cehape ama kent uzlaşısı diyerek kimseyi zikertemezsin olm en fazla kendin ile fena da...k geçilmesine sebep olursun. ki öyle oluyor zaten.
bu nihavend ile senin iç dünyanızda neler yaşanıyor vallahi insan merak ediyor bazen. ulan sabahtan akşama millet burada sizi kaba tabir ile hoplatıyor ama günün sonunda o da sen de "nasıl laf koydum ama ihihihi" diye tuhaf bir ruh haline giriyorsunuz. harbiden çok enteresan..
bu nihavend ile senin iç dünyanızda neler yaşanıyor vallahi insan merak ediyor bazen. ulan sabahtan akşama millet burada sizi kaba tabir ile hoplatıyor ama günün sonunda o da sen de "nasıl laf koydum ama ihihihi" diye tuhaf bir ruh haline giriyorsunuz. harbiden çok enteresan..
ya bayılıyoruz bunların bu scracth atan dj gibi her konuda aynı argümanları ortaya koyup sonra "muhalif zikertiyoruz" demelerine...muadilleri de böyle bunların. istediğin kadar al gerçekteleri çıkart vur bunların kafalarına asla ama asla haksız olduklarını kabul etmiyorlar gerçekten inanılmaz bir hayat görüşü. okullarda ders olarak okutulmalı.
bakın somut örnek de verelim. mesela bu eleman 3 gün önce türkiye gürcistan futbol maçında gürcistan ı destekliyorum diyordu, ama sor bugün hepimizden daha vatan millet sevdalısı ve milliyetçidir *
bakın somut örnek de verelim. mesela bu eleman 3 gün önce türkiye gürcistan futbol maçında gürcistan ı destekliyorum diyordu, ama sor bugün hepimizden daha vatan millet sevdalısı ve milliyetçidir *
7 gündür ortalıkta yok. En son gürcistan türkiye maçında bişeyler yazmıştı bir daha görmedim. Hayrolsun…
o da artık bazı şeyleri kaldıramıyor demek ki...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar