bugün

şişesinin arkasındaki kadeh resminde, limonb ve buzla tüketilmesi tavsiye edilmektedir.
evde tüketilmesinin dışarda tüketilmesine oranla bütçeye katkısının tartışılmaz olduğu, içimi keyifli, leziz içkidir.
%15-18 arası alkol içermektedir. lezizdir.
one flew over the cuckoos nest'te danny de vito'nun oynadığı, ileri derecede kendine güvensiz ve gene ileri derecede utangaç karakter.
portakal kabuğu , cin ve vermutla yapılan içki.
(bkz: make no wars but martinis) hayatın anlamı.
(bkz: vanillasky)
sex and the city nin carrie'sinin her girdiği mekanda içtiği içecek ayrıca.
maksat muhabbet ve arkadaşı gece klübünde , bundan yıllar önce sinemada izledikleri filmdeki bir sahneyi hatırlarlar.
sahnede adam karizmatik bir şekilde "bana bir martini" der. garson,hayatında martini görmemiş maksat muhabbet'in arkadaşının yanına yaklaşır.

+arkadaşlar ne içersiniz.
-bana bir martini.
+zeytin aroması istermisiniz?
-höööö

kısaca, martini zeytin ile içilen, fazla sert olmayan dandik sayılabilecek bir içkidir.
bianco ve black versiyonları bulunan kürdana geçirilmiş yeşil zeytinle süper tada ulaşan, %18i alkol olan içecek.
Reklamında George Clooney nin ugrunda esmer bir hatun ve yatından vazgeçiren benim için bir damla rakıdan daha degersiz amerikan ickisi
bir silah markasi. turkiye'de en cok tutmus urunu martin tufegidir.
bir cesit amerikan ickisi. pek bir halta benzemese de sarhos olmiyim ama yine de bir seyler iciyim ickisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026