bugün

müzikte kalite denince akla gelen ilk isim.
telefonuma melodi yaptığım muazzam eser. yazık la valla yazık.
klasik bir barzo, en ünlü eseri de devlet bize bokmiyi.
komik kürt *
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
diss atılmaması gereken kişi. aksi takdirde başınıza büyük bela alabileceğiniz durum.

(bkz: mardinli serseriye diss atmak)

siklenmemesi gereken kürt apaçi (bizdekiler böyleyse onların durumu daha vahim * )

cahilliğin tanımıdır kendisi.
40 yıllık arabesk rap dinleyicisiyim ben bile dinlemiyorum amk.
(bkz: aamk)
bna diss atılsa nolacak yine bi ton küfürle kendini ifade edecek aklınca.tez zamanda doktora girmesi gerekir,yoksa bundan olacak çocukları düşünemiyorum.allah yardımcısı olsun.bu arada birileri arabesk rap yapmayı öğretsin.
seksin caydırılmasını osbirin teşvik edilmesini gerektiren yaşam formu.
https://www.youtube.com/watch?v=w_hMaM7NviI
kürtçe sözlerinde futbol topu diyen serseridir.
(bkz: orospu çocuğu)
kürtçe kısımının türkçeye çevirisini merak etmekteyim. çılgın bir tanım yapıp başıma bela almak istemiyorum.
ilimini bilimini kundaktaki bebeni diye gider...
(bkz: kürtçe müzik)
(bkz: döl israfı) bir tipik (bkz: dört harfli) örneği olup soyları tükenmek üzeredir.
bazı orospu çocuklarına dert olmuş serseridir.
bir gerizekalı başka gerizekalının gerizekalılığını açığa çıkarır. genelleme yapmaya hazır gerizekalılara fırsat veren bu gerizekalıyı, gerizekalılık turnusol kağıdı olduğu ve mardin gibi özel bir şehrin ismini gerizekalıca kullandığı için kınıyorum.
''seninle yarışıp da seni geçemeyen spermin amk'' dedirtmiştir.
(bkz: orospu çocuğu)
Klibi ahırda çekilmiş resmen.
Ha evi de olabilir o barzoların.
Babası tarafından peçeteye attırılmış döl, daha sonra tuvalete atılmış ve üstüne sifon çekilmiş, fakat kendi çabalarıyla doğmuş, büyümüş ve bu isimdeki mahlukata dönüşmüş kişi.
kurdish tupac.
kürt hiperstar.
(bkz: bach)
2 lafından 3'ü orospu çocuğu olan davar. adını söylemeye bu kadar meraklı başka birini görmedim. *
© copyright 2005 - 2026