bugün
- kadir mısıroğlu'nun soyu6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor11
- sözlüğün tadının kaçması6
- demet evgar10
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- venezuela5
- dinleri masonlar kontrol ediyor4
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- alan greenspan3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi2
- kadınların yanlış yapması3
- pozantı2
- kemalistler5
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- üniversitelerin gereksiz olması2
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- aşure2
- zippo2
- cips alırken utanmak2
- kazım koyuncu2
- yazarların imza parfümleri14
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi3
- hızlı para kazanmanın yolları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- panter emel2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- türk kızı egosu6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı3
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- am okşama4
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- 2030 larda robotların aktif rol oynayacak olması2
- erkekler neden az yaşar10
- evde kaş bıyık alımı3
- 2026 dünya kupası22
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- bir insanı sevmek11
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- vajinizm3
- güzel huylu kezo4
- dünya11
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- tramer kaydı olan kız4
- mutluluğun fark edilmemesi8
entry'ler (427)
bu yazı dizisi mahkemeye vermek isteyenlere yardımcı olunması açısından kaydedilmiştir.
edit: caps burada. http://m1308.hizliresim.com/1d/s/ruw94.png
edit: caps burada. http://m1308.hizliresim.com/1d/s/ruw94.png
iplenmeyen başlık ne yazık ki.
önce ak parti muhalifi onlarca insanın, halka indirgenmeyen bir "kesinlik" içerisinde müebbet hapis cezası yemesiyle birlikte, hemen sonrasında gelen haberdir. yalnız bir uyarıyı belirtmekte fayda var, bu elemanların hepsi gezi mücadelesine destek vermiş insanlar. yani bir anda uyuşturucu haberiyle gözaltına alınmaları insanın beyninde farklı şüpheler uyandırıyor.
https://fbcdn-sphotos-g-a...513222931_812549194_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a...513222931_812549194_n.jpg
benim ilişkiye girdiğim kızların hepsi müslümandı ama. şimdi ne olacak?
tabii ki lan. makarna ve kömürde dünya devi olmasının yanı sıra, koyun sektöründe bir numaradır.
chp kim ki? entellektüelitenin ardına sığınan "dinsiz" sürüsü ?!
chp kim ki? entellektüelitenin ardına sığınan "dinsiz" sürüsü ?!
atilladır tabii ki de. bleda nın ölümünden sonra, hiçbir işe yaramaz denilen türk boylarını birleştirerek, dönemin en güçlü insanı olan papaya ayaklarını öptürmüştür. sonra devrin en güçlü imparatorluklarından biri olan bizansla adeta taşak geçmiştir. bulgaristanın doğusuna kadar ilerlemiş, istanbulu tehdit etmiştir. ancak atilla reyizin istanbulu almak gibi bir amacı olmadığı için istanbul için bir savaş hazırlığına girilmemiştir. özellikle cermenlerin ilgisi çoktur atilla reyize. (bkz: nibelungen destanı)
kısacası türk budunları arasından çıkmış ender büyüklerden biridir.
kısacası türk budunları arasından çıkmış ender büyüklerden biridir.
başıma birşey gelmeyecekse erdoğanı sevmiyorum.
bu durum solun veya sağın değil türkiyenin sıkıntısıdır. bekaretini çok seven ve önemseyen "türk" kızı, sevgiliyle totosunu paylaşır. ancak geçmişte sağ kesimin ağır bastığı bir yerde yaşadım. bu tarz olaylar fazlaydı.
bunu söyleyen kişiler getirmiş ülkeyi bu hale... söze bak söze. bugüne kadar kimsenin inancına karışmamış, hiçbir komutanı mahkemeye verip hapse girmesini sağlamamış, hiçbir zaman teröristleri desteklememiş, hiçbir zaman yobaz görüşe alkış tutmamış bir insana yapılan ithama bak. helal olsun. işte bu tablonun en bariz göstergesi. size yakışanda budur çocuklar. helal olsun !
öcalana devrimci diyen ya devrimle ilgili hiçbirşey bilmiyordur, ya da vatan hainidir. devrim denilen kolektivist oluşum, mao, stalin ve öcalan gibi katilleri kabullenemez. ayrıca öcalan denen köpek devrimci kimliğinin altında kürt milliyetinin davasını güdüyor, faşizan bir tutumla cumhuriyet ordusuyla çarpışıyordu. kısacası eksi.
che ye esad diyenlerin olduğu bir gezegende yaşamaktan utanıyorum.
şahsıma aittir. ideoloji görüşüm kesinlikle turan olmasına rağmen seviyorum bu adamı abi. sosyalist liderler arasında en sevdiğim kişiliktir kendisi. ayrıca fidel castroyuda severim. ezilen insanlar için birşeyler yapıp, emperyalizmle mücadele eden herkesi severim.
"sermayesi din olanın rehberi şeytan olurmuş." -yunus emre.
bölüm başı 10.000 tl alıp, işçinin fakirin haline dinden alıntılar yapanlara ithaf olsun.
edit:nihat hatipoğlu sözlükte sanırım. aksi halde hiçkimse bu sözü eksileyecek değildir. öyle düşünüyorum. yoksa bir yobaz vakası daha mı. ah ne acı!
bölüm başı 10.000 tl alıp, işçinin fakirin haline dinden alıntılar yapanlara ithaf olsun.
edit:nihat hatipoğlu sözlükte sanırım. aksi halde hiçkimse bu sözü eksileyecek değildir. öyle düşünüyorum. yoksa bir yobaz vakası daha mı. ah ne acı!
kadın denilen kolektivist olguyu seks objesi olarak gören bir zihniyeti ciddiye almak saçmalıktan öte birşey değildir. iplemeyiniz.
yıllardır birçok programını izlememe rağmen tebessüm bile etmediğim tarzda komikliktir. akasya durağı espri mentalitesiyle ölümüne kapışır kendisi efenim.
kadın, votka, gofret. (bol sütlüsünden)
belki; insan daha güzelini istemek yerine daha güzelini yaparsa, işte o zaman başarmış olur; üstinsan aşısını kendisine enjekte etmeyi...
hala ülkeyi aşağılamak diyenler var ya... gülüyorum. hala türkiyede doğup büyüdüğü halde türkçeyi anlama zorluğu yaşayan insanlar var.
hala kal ve mücadele et edebiyatı yapanlar var. çok merak ediyorum; bugüne kadar, bu ülkeyi bu rezil hale sokmuş bir insana bunları ispatlayan var mı aranızda? yok. zira önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur der einstein.
"21. yy gibi bireyselleşmiş bir yüzyılda atasına söven bir haine harcayacağım boş yılları kendime harcamam çok daha mantıklı olacaktır." -yoldas kozlov.
"21. yy gibi bireyselleşmiş bir yüzyılda atasına söven bir haine harcayacağım boş yılları kendime harcamam çok daha mantıklı olacaktır." -yoldas kozlov.
ayrıca dikkat edilmeyen bir başlığa daha imza atmıştır yazarımız.