bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- call of duty black ops2
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- velvet hanım aşk kadınıdır2
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- şükürcülük4
- kızlar naber10
- yeni gelin instagramı2
- g3 ile intihar etmek3
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- pazartesi diyete başlamak3
- öğrencilik halleri3
- aykolik bey birader2
- çok sıcak olması4
- komşuya kahveye gitmek8
- manifest5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- mürted öldürmek2
- erdal beşikçioğlu16
- yağmurcu neden akpli8
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- en tehlikeli insan tipleri6
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- yar2
- rak2
- çay içen kız13
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- aile hekimi2
- trivagoya bakmadın mı2
- sinem dedetaş10
- iş ilanı2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
mahmut'u içselleştirmektir.
mahmutizm seküler bir dindir, evet.
hayatta hiç bir şey genç bir mahmutist kadar tehlikeli değildir.
insanı yeniden yaratmaktır... o güce ters düşmektir... tek gücün kendisi olduğunu ve bu güce tapılmasını hatta uğrunda ölünmsini ister...
(bkz: mahmut kim a k)
-generalim mahmutlar!.. her yerdeler, binlerce.
-ne mahmutlar mı? teğmen buranın bir arka kapısı var mı?
-ne mahmutlar mı? teğmen buranın bir arka kapısı var mı?
dünyayı en yavaş dolaşan fikir akımlarından biri olmakla birlikte ilk etkilerini bu sözlükte hissettirmektedir.
(bkz: iyi bir mahmudist nasıl olmalıdır)
(bkz: mahmudizm ayinleri)
(bkz: mahmudik düzlem)
(bkz: what is the mahmut)
(bkz: iyi bir mahmudist nasıl olmalıdır)
(bkz: mahmudizm ayinleri)
(bkz: mahmudik düzlem)
(bkz: what is the mahmut)
(bkz: her şey mahmut için)
necronomicon'da çılgın arap şöyle bahsetmiştir bu akımdan;
--spoiler--
"bu gizli akım(o zamanlar gizliymiş şimdilerde ortaya çıktı) babil yapılmadan önce eski inanışa(ahmediler oluyor) tapan ahmetizmcilere aittir... fatak ben kendi ülkemin halkına çevirdim ki herken inansın, uğruna ölsün/öldürsün diye... ben bu izm ile artık olmayan yedi(ayşeizm, muratizm, şabanizm, kemalizm, gültenizm, şakirizm ve satılmışizm) ideolijiyi araştırıken buldum ve bunlara inananlar arasında zamandan önce olan savaşları gördüm... ahmedilerin gördüğü korku ve çirkinlik bu yedi ideolojide de anlatılıyordur... onların nedenleri, doğaları, özleri, çizgilerinin sayıları kutsaldı, kelimeleri kutsaldı, şeytana tapan sapkınlar için en iyi etkileme yoluydu... doğal olarak o zamanların büyükleri, bunları her yere yaymaya çalıştı gün işigi görmemiş mağaralarda...
ve böylece tanrılar, geçmiş yedi ideolojileri ve ahmedizmi unutmadan mahmutizmi gün yüzüne çıkardı... "
--spoiler--
ilk sözleri ise şunlardır;
--spoiler--
"bu kelimelere kulak verin ve hatırlayın! çünkü hatırlamak en önemli ve en etkili büyüdür, geçmişi hatırlayabilen olmak ve gelecek olan şeyleri hatırlayabilen olmak aynıdır. ve bu yazıyı hazır olmayana(mahmutizm'e inanmayanlara) göstermeyin, çılgınlık yaratır... "
--spoiler--
--spoiler--
"bu gizli akım(o zamanlar gizliymiş şimdilerde ortaya çıktı) babil yapılmadan önce eski inanışa(ahmediler oluyor) tapan ahmetizmcilere aittir... fatak ben kendi ülkemin halkına çevirdim ki herken inansın, uğruna ölsün/öldürsün diye... ben bu izm ile artık olmayan yedi(ayşeizm, muratizm, şabanizm, kemalizm, gültenizm, şakirizm ve satılmışizm) ideolijiyi araştırıken buldum ve bunlara inananlar arasında zamandan önce olan savaşları gördüm... ahmedilerin gördüğü korku ve çirkinlik bu yedi ideolojide de anlatılıyordur... onların nedenleri, doğaları, özleri, çizgilerinin sayıları kutsaldı, kelimeleri kutsaldı, şeytana tapan sapkınlar için en iyi etkileme yoluydu... doğal olarak o zamanların büyükleri, bunları her yere yaymaya çalıştı gün işigi görmemiş mağaralarda...
ve böylece tanrılar, geçmiş yedi ideolojileri ve ahmedizmi unutmadan mahmutizmi gün yüzüne çıkardı... "
--spoiler--
ilk sözleri ise şunlardır;
--spoiler--
"bu kelimelere kulak verin ve hatırlayın! çünkü hatırlamak en önemli ve en etkili büyüdür, geçmişi hatırlayabilen olmak ve gelecek olan şeyleri hatırlayabilen olmak aynıdır. ve bu yazıyı hazır olmayana(mahmutizm'e inanmayanlara) göstermeyin, çılgınlık yaratır... "
--spoiler--
dünyanın en tırt '-izm'i. semih cumhuriyeti'nden kopup da gelmiş gibi, ne o öyle.
(bkz: kıçından element uydurmak)
(bkz: kıçından element uydurmak)
izmler idrakimize giydirilmis deli gomlekleridir ama mahmutizm başka. varlığımızın doğal felsefesidir o, buzdolabını ayakla kapamaktır. yeri geldiğinde simitle yarenlik edip, simitçiyi martıya fırlatmak çılgınlığını da gösterebilmektir.
(bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
başlık olsun da mahmuttan olsun. (bkz: öeagh)
kutsal bir öğretidir.
taraftarları, erdeme; dostluğa; güzelliğe, rakı alemine ve simsiyah saçlı; bembeyaz tenli rus kızlarına inanırlar.
mahmudi olmak için ilk şart: "vapurda simit için gelen martıya fava atmak"tır.
taraftarları, erdeme; dostluğa; güzelliğe, rakı alemine ve simsiyah saçlı; bembeyaz tenli rus kızlarına inanırlar.
mahmudi olmak için ilk şart: "vapurda simit için gelen martıya fava atmak"tır.
(bkz: ikinci mahmutçular)
(bkz: m for mahmut)*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar