bugün

kedi canını seninn

demek istediğim yazar. çok seviyom lan!
vampirlerden uzak durması gereken yazardır. yirin. ehehe.
https://www.youtube.com/watch?v=m0SdBmkp9cw
cjdscndskjcndsckjkjdckjdskj
doğum günü çocuğu yazar. seni tanıdığım güne lanet olsun demek istediğim yazar. dermişim * iyi ki doğdun piç iyi ki varsın nice güzel yıllara.
gidiyorum buralardan tüm rüzgarlar senin olsun...

gidiyorum sevgili magrul. senin memleketinde görüşmek üzere. *
hipotalamus olmak isteyen yazarmış.uzun yazılarının herbirinin altına imzamı atabilirim.uzak kalmasın,yazsın dursun.
(bkz: #17108364)
yarın yanıbaşıma gelcek bana elleriylen yemek yedirip saçlarıma fiti fiti yapcak olan yazar. yapmassa kafasını patlatırım zaten bilir. net.
3 gün boyunca yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş yazardır. 3 günlük cehennemimi cennet yapan yazardır. bugün yaptığını hiç hesaba katmıyorum bile eheheh.
sarıldığında insanın içini gerzek bi huzur kaplatan, güldüğünde bütün günün yorgunluğunu sildiren, konuşurken ve gülerken içe huzur dolduran* ve heyecanlanınca elini ayağını nereye koyacağını bilemeyen ve über sakar olabilen insandır, yazardır. sevgilimdir. sevdiceğimdir efendim.

edit: imla.
ben olmak isteyen kişi.
(#17770696) sevdiceğim o kadar da izledin beni hiç mi taktik kapmadın yahu ehüheü.
benimle birlikte 23 aralık 2012 mp antalyaspor eskişehirspor maçına gelmiş sevdiceğim olan yazardır. 90 dakika boyunca gırtlağımız patlayana kadar bağırdık ama olmadı yahu. havasında değildi takım. neyse sevdiceğim biz eses i sevinmek icin sevmedik.

edit:imla.
bir insan bu kadar çabuk ifşa edilebilir. (bkz: ağzında bakla ıslanmamak) *
trakyalı olmayan yazar.
önce davranacaktık iade i ziyarete geldik *
iyi dilekleri için teşekkür ettiğim, hamaratlığını gözümüze gözümüze sokmasını dilediğim yaprak sarmaya hasret kaldığımı bir kez daha söylemek istediğim güzel insan. *
çekikimtrak gözlerine kurban olduğum yazar ve sevgilim olan kişi. öpüjem asdfsd.
© copyright 2005 - 2026