bugün
- sırrı süreyya önder28
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler8
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması15
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü13
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı13

entry'ler (52)
telefona bakmak
itiraf ediyorum ondan nefret etmeye başladım.. tiksinmeye başladım.. yaşananlara hiç saygısı olmayan kişiliksiz biri olduğunu düşünmeye başladım.. ben onu unutmadım ama silmeye başladım aklımdan.. gerçek yüzünü daha net gördüm ve üzüldüğüm ağladığım kahrolduğum zamanlar için pişman oldum.. bugün anladım.. yaşadıklarımızın onun için hiç bir değeri olmadığını.. beni sevmediğini..kendime çok kızgınım..zamanında söz geçiremediğim için kalbime.. umuyorum ki bugünden sonra kalbimden aklımdan hatıralarımdan herşeyimden beynimden silmek için yeni bir adım atıyorum.. onu unutuyorum... yıllarımı alsada.. bugün anladımki bana hiç ait olmamış bir ortalık malı olan birisne aşık olduğumu.. yaşananların hiç özel olmadığını onun tarafından.. anladım ki o söylendiği gibi yavşak, gevşek bir insanmış.. inanmadığım için kimseye, dostlarımı dinlemediğim için üzgünüm itiraf ediyorum....
flört- bir tek sen gelmedin
sadece takılıyoruz..
sevdıcek: evdemısın demıs
yenı nesıl terkedıs bıcımıdır. Insanı degersız hıssettırır
salağa yatma durumu
Timbaland - Apologize ft. OneRepublic
severim
severim
sevdicekle son gün
+ aaa baksana şurda çok güzel kıyafetler varmış!
- lan saf vitrinin gıcırtısını, pırıltısını görmüyon mu pahalıdır orası yürü yürü..
+ yaaa amaa yaa ..
- lan saf vitrinin gıcırtısını, pırıltısını görmüyon mu pahalıdır orası yürü yürü..
+ yaaa amaa yaa ..
hipotalamus olmak isteyen yazarmış.uzun yazılarının herbirinin altına imzamı atabilirim.uzak kalmasın,yazsın dursun.
(bkz: #17108364)
(bkz: #17108364)
salla şarkısı pek hoş olan şarkıcı.
en iyisini yapan erkektir.
kurnaz mı desem tehlikeli mi desem bilemedim ama zekasıyla korkutmuş yazardır oyun oynamamak gerekiyormuş ben bugün bunu öğrendim.
dans dediğinde akan suları durduran yazar. yaz sonundaki dans gösterisine davet etmiştir (#12001152) numaralı yazıdan sonra merak ettim açıkcası.
ayrıca neşeniz yerinde değilse türlü şebekliler yapıp sizi gülümsetmeyi başarabilir.
dans dediğinde akan suları durduran yazar. yaz sonundaki dans gösterisine davet etmiştir (#12001152) numaralı yazıdan sonra merak ettim açıkcası.
ayrıca neşeniz yerinde değilse türlü şebekliler yapıp sizi gülümsetmeyi başarabilir.
Bir sabah sensiz uyanmaktan korkuyorum... Bir sabah, yaşamımdaki tüm güzel anlar, bir film şeridi gibi gözümden geçerken; yapamadıklarım cebimde dururken son nefesimi vermekten korkuyorum. Çocuğumla ışıklı pastanenin önünden geçerken ona profiterol alamamaktan korkuyorum. Bir hastane odasında, sevdiğim insan kollarımda bana bakarken gözlerini kapatıp gitmesinden korkuyorum. Bunlar ve daha birçok korkum, şu anda birilerinin yaşadığı... Şu saniye hepsi bir yerlerde gerçekleşiyor. işte bunu düşündükçe, şu anda henüz korktuklarım gerçekleşmediği halde içimden geleni yapamayarak, paylaşamayarak, 'şimdi'yi yaşayamamaktan ve hayatı ıskalamaktan korkuyorum.(Aret vartanyan- Sen ve ben)
LMFAO - sexy and i know it
sevgilinin gülüşü.
uzun süren bir ilişkiniz(3yıl) bitmiştir. üstünden yeterli süre geçer yeni bir ilişkiye başlarsınız yeni duygular yeni bir insan girer hayatınıza ve aklınıza.ilk zamanlar, cicim ayları güzel ve heyecan dolu geçer. sonra bir bakarsınız ki aklınızın bir köşesinde hep o geçmiş var. şuan yaşadığınız ilişki hep aynı seviyede ilerliyor. kalbinizde yeni sevgilinize duyduğunuz sevgi hep aynı seviyede kalıyor,büyümüyor. buda mis gibi ilişkinizi bitirmek için bir sebep olabilir.
artık bitecek bir ilişki içinde olduğunu neden bu duruma geldiklerini merak edip en düşük şeyleri bile sorabilecek psikolojide olan kişi.