bugün
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- taşaklardan birinin kayıp olması3
- çay içen kız10
- ütü13
- erdal beşikçioğlu8
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- kalem4
- düşün ki o bunu okuyor5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yerinde dur3
- çaya şeker atan erkek5
- yelpaze3
- akraba evliliği2
- smallville'deki konuk oyuncular3
- selam sözlük2
- dolma kalem3
- doa otomatı3
- yıkık yazarlar4
- latte içen erkek4
- uludağ sözlük çeteleri9
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- anın fotoğrafı14
- telefona cevap vermeyen kız3
- köpektapar2
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- en boktan on yıl7
- en gey özelliğiniz3
- siyah2
- ayrılık8
- gocu bak bi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- galatasaray5
- iq düşüren şeyler3
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- galatasaray 3 rennes 32
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- canım adanalım2
entry'ler (52)
telefona bakmak
itiraf ediyorum ondan nefret etmeye başladım.. tiksinmeye başladım.. yaşananlara hiç saygısı olmayan kişiliksiz biri olduğunu düşünmeye başladım.. ben onu unutmadım ama silmeye başladım aklımdan.. gerçek yüzünü daha net gördüm ve üzüldüğüm ağladığım kahrolduğum zamanlar için pişman oldum.. bugün anladım.. yaşadıklarımızın onun için hiç bir değeri olmadığını.. beni sevmediğini..kendime çok kızgınım..zamanında söz geçiremediğim için kalbime.. umuyorum ki bugünden sonra kalbimden aklımdan hatıralarımdan herşeyimden beynimden silmek için yeni bir adım atıyorum.. onu unutuyorum... yıllarımı alsada.. bugün anladımki bana hiç ait olmamış bir ortalık malı olan birisne aşık olduğumu.. yaşananların hiç özel olmadığını onun tarafından.. anladım ki o söylendiği gibi yavşak, gevşek bir insanmış.. inanmadığım için kimseye, dostlarımı dinlemediğim için üzgünüm itiraf ediyorum....
flört- bir tek sen gelmedin
sadece takılıyoruz..
sevdıcek: evdemısın demıs
yenı nesıl terkedıs bıcımıdır. Insanı degersız hıssettırır
salağa yatma durumu
Timbaland - Apologize ft. OneRepublic
severim
severim
sevdicekle son gün
+ aaa baksana şurda çok güzel kıyafetler varmış!
- lan saf vitrinin gıcırtısını, pırıltısını görmüyon mu pahalıdır orası yürü yürü..
+ yaaa amaa yaa ..
- lan saf vitrinin gıcırtısını, pırıltısını görmüyon mu pahalıdır orası yürü yürü..
+ yaaa amaa yaa ..
hipotalamus olmak isteyen yazarmış.uzun yazılarının herbirinin altına imzamı atabilirim.uzak kalmasın,yazsın dursun.
(bkz: #17108364)
(bkz: #17108364)
salla şarkısı pek hoş olan şarkıcı.
en iyisini yapan erkektir.
kurnaz mı desem tehlikeli mi desem bilemedim ama zekasıyla korkutmuş yazardır oyun oynamamak gerekiyormuş ben bugün bunu öğrendim.
dans dediğinde akan suları durduran yazar. yaz sonundaki dans gösterisine davet etmiştir (#12001152) numaralı yazıdan sonra merak ettim açıkcası.
ayrıca neşeniz yerinde değilse türlü şebekliler yapıp sizi gülümsetmeyi başarabilir.
dans dediğinde akan suları durduran yazar. yaz sonundaki dans gösterisine davet etmiştir (#12001152) numaralı yazıdan sonra merak ettim açıkcası.
ayrıca neşeniz yerinde değilse türlü şebekliler yapıp sizi gülümsetmeyi başarabilir.
Bir sabah sensiz uyanmaktan korkuyorum... Bir sabah, yaşamımdaki tüm güzel anlar, bir film şeridi gibi gözümden geçerken; yapamadıklarım cebimde dururken son nefesimi vermekten korkuyorum. Çocuğumla ışıklı pastanenin önünden geçerken ona profiterol alamamaktan korkuyorum. Bir hastane odasında, sevdiğim insan kollarımda bana bakarken gözlerini kapatıp gitmesinden korkuyorum. Bunlar ve daha birçok korkum, şu anda birilerinin yaşadığı... Şu saniye hepsi bir yerlerde gerçekleşiyor. işte bunu düşündükçe, şu anda henüz korktuklarım gerçekleşmediği halde içimden geleni yapamayarak, paylaşamayarak, 'şimdi'yi yaşayamamaktan ve hayatı ıskalamaktan korkuyorum.(Aret vartanyan- Sen ve ben)
LMFAO - sexy and i know it
sevgilinin gülüşü.
uzun süren bir ilişkiniz(3yıl) bitmiştir. üstünden yeterli süre geçer yeni bir ilişkiye başlarsınız yeni duygular yeni bir insan girer hayatınıza ve aklınıza.ilk zamanlar, cicim ayları güzel ve heyecan dolu geçer. sonra bir bakarsınız ki aklınızın bir köşesinde hep o geçmiş var. şuan yaşadığınız ilişki hep aynı seviyede ilerliyor. kalbinizde yeni sevgilinize duyduğunuz sevgi hep aynı seviyede kalıyor,büyümüyor. buda mis gibi ilişkinizi bitirmek için bir sebep olabilir.
artık bitecek bir ilişki içinde olduğunu neden bu duruma geldiklerini merak edip en düşük şeyleri bile sorabilecek psikolojide olan kişi.