bugün

Kurtlar Vadisi ve Ezel dışında hepsi çöp.
Birde komik mafya tiplemeleri çıktı. Mafya gerçek hayatta dizideki gibi komik olup zayıf yönlerini göstermez.
Benim anam da izliyor her diziyi, ona da kızıyorum. Artık netflix gibi platformlar var, YouTube var, Tv'de daha çok kanal var belgesel kanalları gibi. Eskiden belgesel kanalları çok azdı ve pahalıydı ama artık öyle değil. izleyecek bir şey bulursun illa ki. Bu kadar seçenek varken ne yapayım başka dizi yok demek nedir yahu??!

Çok değil iki hafta izlemese kimse saçma sapan dizileri anında yayından kalkar. Ağır silahlar, el bombaları falan var dizilerde.

Biz çocukken mortal kombat oynamayın diyen annem g3'lü, el bombalı dizi izliyor. Sonra bu çocuklar niye böyle serseri, mafya oldu diyor.

Bu durum artık bir milli güvenlik meselesidir abartmıyorum. Çünkü yeni nesiller bunları mı izleyecek yoksa eskisi gibi güzel diziler mi?!

Bireysel yaptığımız bazı şeyler devlete yön verir. Sorumluluk sahibi olun biraz. Benimkiler zaten dünyadan vazgeçmiş, salmış her şeyi ama yanlış.

Boykotun gücünü hafife almayın, iki hafta ya çok değil. Gündüz programlarını ve TikTok'taki saçma şeyleri izlemese kimse ske ske yola gelecekler ama bu millet 2 hafta dişini sıkmaya bile gelemiyor. Yakında sokağa bile çıkamayınca anlarsın artık.

Bugün yine bir okula silahlı saldırı yapılmış. Sonun başlangıcı.
bu dizilerin olması problem değil.
ergen ve ergen beyinlilere rol model olanlar hep ahlaksız sapkın katiller.
bir de ahlaklıve karizmatik tipler gibi gösteriyorlar.

mafya demek oç demek ama gel gelelim televizyon halk kahramanı olarak lanse ediyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026