bugün

Ygs sonuçlarına aldırmayın sınav kolaydı ve herkes yaptı, ama bu sınav öyle olmayacak, çalışan kazanır, başarılar.
Kazık gibi olacağı kesin.
Ygs'yi geçtiğime inanıyorum ama resmi olarak görmeden içim rahat değil, gerginim. O yüzden yarını bekleyip öyle çalışmaya başlayacağım. Her türlü çalışma planı mesajı alınır.
sonuçları açıklanmıştır. açık ve net.
Açıklanmamıştır. Hayır yapılmayan sınav nasıl açıklansın? Arkadaş gelecekten geldi galiba. *
Ulan daha sinav olmadi. Aciklanmadi diye ayar veriyor. Bir sinav.

Edit: keko entry sildi.
aferin sana.

ne geçti eline ?
An itibariyle sonuçları açıklanan sınavdır.

inşallah herkes istediği bölüme gider.
buralar değerlenir.
Yarın çalışmaya devam edicem sınavdır. Konuların büyük bir bölümünü unutmuşum biraz hızlanmam gerekli.
Şubat itibariyle ygs ye kadar Edebiyatı bitirerek bir avantaj yakalamak istediğim sınavdır.
Edit: Her türlü kaynak tavsiye taktik vs alınır. Öğrenci duası alırsınız bak.
bilgisayar mühendisi olmak iÇin gireceğim sınavdir umarım editleyip öyle yazarım.
açıklanmıştır.
feni acayip zorlayacaktır. ygs den sonra full kasıcam.
Ygs kadar iddialı olmadığımdır. Mat2 nedir öyle ya. Velhasıl matematiği zordur.
1 sene önce girdiğim sınavın 1 sene sonraki sürümü .
zor sınav yoktur. henüz ezberlenmemiş konular vardır. ezberle lan şunları.
bu sene gireceğim sinavdir. kolay olmasını bekliyorum, dershanelerin kapatılması olayında sonra devletin "bakın kolay bunlar zaten, dershaneye de gerek yok ehe mehe" dedirtmek için kolay yapılacağını tahmin ettiğim sinavdir.
sanki dünyanın sonu sınava girenlerde olgunluk oluşturması gerekirken ters etki yapan gençliğin lanet ettiği gün.
Çalışsam yapardım diyeceğim sınav. Neyse editlerim bunu.
Lisans yerleştirme sınavının 2016 versiyonudur.
98 li veledlerin gireceği sınav.
cok kolay olacak sinavdir benden soylemesi 1 yil sinra kolaydi diye editlerim.
Açıklanmıştır.
benimde seneye girecegim sinavdir. hedef odtu uluslararasi iliskiler insallah sinav sonrasi editte bende tuttu derim. dualarinizi eksik etmeyin *
© copyright 2005 - 2026