bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi12
- enayimiknatisii36
- saraca finch house2
- aziz yıldırım12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- insan olmaya ceyrek kala26
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- hangi renksiniz17
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- öylesine bir şeyler yaz3
- online listesinden manita beğenmek7
- uzak durulası insan modelleri5
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- gocu50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükteki şer çetesi12
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- tai lung42
- anın görüntüsü24
- sözlükte herkesin avcı olması12
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki zorbalar12
- s'i l v'e r m'i s t29
- flat white4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- milan skriniar5
- ragnarın memeleri5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- limonlu dondurma4
- beşiktaş8
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
en azından bir kez olsun denenmek istenen.
denemek isteyenlere insanca verebileceğim tek tavsiye yanlarında ayık birinin olma gerekliliğidir. ama 10 saat de kimse kimseye dadılık yapmaz di mi? iç me yin!
Hikayesi eroin ile biraz benzerdir. Eroinden neredeyse bir yüzyıl sonra Albert Hoffman tarafından keşfedilmiş. Başta ilaç olarak kullanılmak istense de, zamanla aynen eroin gibi yayılarak eğlence haline gelmiş. Tabii CIA'in bunu silah olarak kullanmak amacı güttüğü de bir gerçek. Hatta öyle ki CIA, halka dağıtıp etkilerini gördükten sonra, silahı daha etkili hale getirebilmek için seks işçileri üstünde sürekli denemeler yapmış. Formülü; 20 Karbon-25 Hidrojen-3 Nitrojen-Oksijen şeklindedir.
herşeye rağmen bir lcd değildir.
şöyle bir etkisi vardır. evlerden ırak.
http://alkislarlayasiyoru...da-alkolun-bunyeye-etkisi
http://alkislarlayasiyoru...da-alkolun-bunyeye-etkisi
migrene iyi geldiği rivayet edilir.*
alkışlarla yaşıyorum un sayesin de bir sürü gencin bir kere deneyicem ulan diye heveslendiği bok.heveslenenlerin bağımlıların öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakması gerekmektedir.bir kereden bir şey olmaz diyen salak o kafayı yaşadıktan sonra her dibe vurduğunda yine istiyceksin kimse dur bi hayatımı sikeyim diye başlamıyo sonuçta.
national geographik'in bu konudaki belgeselini izledim.
Bir kere lsd "uyarıcıdır." bu: uyuşturucunun tam tersi demek. Laf arasında söyleyip geçiyorsun küçük ama çok çok önemli bir ayrıntı. Koskoca neyşinış ceocrafikin bunu bilmediğini hiç zannetmiyorum. Ayrıca lsd denince en önemli şey cia'nın mkuştra deneyleri. değinmemiş bile!
Cia ve lsd konusunda bambaşka bir belgeselde somut delillerden çok komplo teorilerine değinmiş.
Sonuç: cia'yı koruyor.
Bir kere lsd "uyarıcıdır." bu: uyuşturucunun tam tersi demek. Laf arasında söyleyip geçiyorsun küçük ama çok çok önemli bir ayrıntı. Koskoca neyşinış ceocrafikin bunu bilmediğini hiç zannetmiyorum. Ayrıca lsd denince en önemli şey cia'nın mkuştra deneyleri. değinmemiş bile!
Cia ve lsd konusunda bambaşka bir belgeselde somut delillerden çok komplo teorilerine değinmiş.
Sonuç: cia'yı koruyor.
lsd kişinin algısını deforme ederek onu başka alemlere çeker, güzeldir ama fazlası geri dönülmez bir şizofreniye yol açar.
plazmalara ve diğer geniş ekranlara göre daha tercih edilesidir. renkler canlıdır, cisimler olduğundan daha belirgindir. lsd kullanıyorsanız eğer diğerlerinin tüplü tv' den farklı olmadığını bilirsiniz. lsd alın, salonun ortasına asın aga. samsung iyidir özellikle.*
türlü türlü çeşitleri olan madde. çok ağırı da mevcuttur,çok hafifi de.
korkutucu halüsinojen.
hazır olduğum zaman bir gün mutlaka deneyeceğim.
ebenizin amını görmezsiniz ama gördüğünüzü sanarsınız.
hazır olduğum zaman bir gün mutlaka deneyeceğim.
ebenizin amını görmezsiniz ama gördüğünüzü sanarsınız.
bulunamayandir.
bok cis kaka zaten kotu seyler bunlar.
bok cis kaka zaten kotu seyler bunlar.
kagida veya hapa damlatmadan direkt sivi olarak alindiginda etkisinin cok cok daha arttigi ileri sürülen maddedir.
psikoza neden olan halusinojen madde, bağımlılık yapmaz
(bkz: syd barrett) akla getiren uyuşturucu şeysi.
doğal ortamda nasıl elde edileceği merak edilen madde.
love. sex. dream.
bir çeşit uyuşturucu. her uyuşturucu gibi bunu da satanın da alanın da allah belasını versin.
halüsinojen familyasından bir uyuşturucu olarak bilinir. sıvı olması ve kullanım açısından bakıldığında diğer uyuşturucu maddelere karşı daha hızlı etki gösterdiği söyleniyor. bir iki damlası bile insana dinozorlarla seviştirmeye yol açabilir. sürekli kullanılması halinde kişinin hayatına damgasını vuran en büyük olaya geri götürdüğü ve hayali olarak o olayı yaşadığı gözlemlenmiş. uyuşturucu kullanılması çok kötü fakat kullanılacaksa bile bu madde kullanılmamalı hatta denenmemeli.
sırf kızları etkilemek için üzerinden ahkam kesilen vasat uyuşturucu. bu uyuşturucu kullanıpta üzerinde konuşan adam görmedim. konuşanların büyük bölümü boş beleş adamlar.
son zamanlarda adını sık sık duyduğum uyuşturucu. bildiğim kadarıyla türkiyede de bulması oldukça güç. peki bunca insan nereden buluyor bunu, sorgulamak lazım.
son zamanların en moda uyuşturucusu. kullanmayanı dövecekler yakında, nasıl bir kafaysa artık.
edit: düşüşü bir hafta sonra da yaşanabiliyor, bir yıl sonra da.. oldukça enteresan bir şey. denemedim, denemeyin derim.
edit: düşüşü bir hafta sonra da yaşanabiliyor, bir yıl sonra da.. oldukça enteresan bir şey. denemedim, denemeyin derim.
pink floyd'un yapı taşlarından biri olan uyuşturucu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar