bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu9
- çerçeve yasa15
- özgürlük3
- poğaca ile kahvaltı yapmak6
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- apo piçtir piç kalacak6
- herkesle iyi geçinmek4
- özgür özel11
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız2
- türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu2
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- ümit özdağ yavuz ağıralioğlu müsavat dervişoğlu2
- velvet'in fotoğrafları3
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- iki arada bir derede kalmak4
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak2
- yaşlı izlenimi veren isimler4
- adana2
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- kardeş2
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- osint metodolojisi2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- ekşi sözlük referans17
- simko318
- özkürt özel3
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- mutlubey2
- ayşen gruda5
- yalçın çakır2
- memduh bashgan11
- sturm graz7
- biz bu formayla conconları 6 0 yendik2
- mekke anlaşması20
- velvet7
- mikroplastik kirliliği2
- gammazlığı elinden alınan yazar14
- ekonomi8
- gocu beyin günü aydın olsun2
- türkiye10
- ey insan3
martha beck ve raymond martinez isimli 2 seri katili anlatan 2006 yapimi film. oyuncular: jared leto, john travolta ve salma hayek.
alakalı olarak (bkz: sgt pepper s lonely hearts club band)
Martha Beck ve Raymond Fernandez isimli 1940'lı yıllara ait iki seri katilin öyküsünü anlatan film.
todd robinson yönetmenliginde cekilmis amerikan filmi.
martha beck ve raymond fernandez isimli 1940'lı yıllara ait iki seri katilin öyküsünü anlatıyor. konusu aslında basit gibi dursada, kadrosundaki kaliteli oyuncular sayesinde filme kaptırıyorsunuz kendinizi.
başrollerde john travolta (elmer c. robinson), james gandolfini (charles hildebrandt), salma hayek (martha beck), jared leto (raymond martinez fernandez) ve laura dern (rene) var.
kanımca filmin en etklil diyaloğu şudur;
--spoiler--
robinson: neden tüm bu cinayetleri işlediniz?
martha: sevdiğin için ölür yada öldürürmüydün.
robinson:?!
martha: işte o beni sevdiğini bana gösteriyordu.
--spoiler--
martha beck ve raymond fernandez isimli 1940'lı yıllara ait iki seri katilin öyküsünü anlatıyor. konusu aslında basit gibi dursada, kadrosundaki kaliteli oyuncular sayesinde filme kaptırıyorsunuz kendinizi.
başrollerde john travolta (elmer c. robinson), james gandolfini (charles hildebrandt), salma hayek (martha beck), jared leto (raymond martinez fernandez) ve laura dern (rene) var.
kanımca filmin en etklil diyaloğu şudur;
--spoiler--
robinson: neden tüm bu cinayetleri işlediniz?
martha: sevdiğin için ölür yada öldürürmüydün.
robinson:?!
martha: işte o beni sevdiğini bana gösteriyordu.
--spoiler--
bir based on a true story filmi. konu bana biraz klişe geldi. lakin filmi beğendim. john travolta dışında tüm oyunculuklar iyiydi. kendisini ne yazık ki havlu atmış gördüm. bollywood'a transfer olabilir. ayrıca james gandolfini yi de görmek çok güzeldi, tony soprano yu üzerinden atmış gibiydi.
2006 yapımı Gerçek bir hikayeden alınmış oldukça sürükleyici ve iyi bir film. Benzer filmlerde hikayenin nereye gideceği belli olmadığı gibi neyin nasıl olduğunu çözmek de size bırakılarak sonuna kadar gidilir ama bu filmde her şey apaçık ortadayken bile izleme gereği duyuyorsunuz. Genel olarak karanlık atmosfer iyi yedirilmiş ve 40 lı yıllar çok iyi yansıtılmış; Jared Leto ve Salma Hayek mükemmel iken John Travolta'nın bir süre sonra baymaya başlayan bunalımda ki dedektif rolü ise sıkıcıydı. Filmin sonu ise anlatılanlar açısından çok başarılı.
Hikayesi şöyle:
1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor. ilana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.
Hikayesi şöyle:
1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor. ilana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.
evet filmin içinde illegal olaylar vardı. bu beğenmeme sebebiyet verdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar