bugün
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- birader yazar olmak9
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı26
- cemevinde hain kemal sloganları8
- kemalist dünya10
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi3
- aile evinde yaşamak6
- devletin her şeye karışması2
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- allah6
- sözlüğü bırakmak istemek3
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- galatasaray lobisi6
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi6
- kemalistler9
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- gönüllü moderatörlük2
- sistem patlamış2
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- bulla dava açmak2
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- arda güler3
- sarapci koala2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- amerika birleşik devletleri6
- nemden nefes alamamak2
- türkiye8
- saian dan aforizmalar2
- demet evgar10
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- hızlı para kazanmanın yolları11
- şile2
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- aşure3
- venezuela6
logitech'in fiyat/performans oranı oldukça yüksek olan oyuncu faresi. kutu içeriğinde, kapaklı, metal bir kutu* içinde ekstra ağırlıklar (6 tane 1.7 gram, 6 tane de 4.5 gram) bulunan laser mouse'un kablosunun üstü örgü kaplı, tasarım olarak da siyah-gri kasanın üzerinde kırmızı aydınlatmasıyla birlikte gayet şık bir ürün.
logitech g15 v2 klavyemin yanına bir mouse alayım derken; logitech g9x modelini denediğimde pek rahat kullanamayacağımı düşünerek bu modeli tercih ettim ve gayet de memnunum, eli biraz büyük olan biri olarak çok rahat kullanıyorum bu modeli, ele tam oturuyor. scroll'u iki şekilde kullanılabiliyor, örneğin internette gezinirken kesintisiz kaydırma şeklinde kullanılabiliyorken, oyunlarda bunu kademeli olarak çevrilen scroll'a dönüştürebiliyorsunuz tek tuşla, bu sayede bir fps oyununda 1. silahtan 2. silaha geçeyim derken 3., 4. silaha geçme gibi bir durum yaşamıyorsunuz. 5 adet farklı dpi ayarlanabiliyor ve üzerindeki 2 tuş ile kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. ayrıca bu mouse'un dahili belleği de bulunmaktadır, bu sayede profilinizi, mouse'u başka bilgisayara da taksanız kullanabiliyorsunuz.
logitech g15 v2 klavyemin yanına bir mouse alayım derken; logitech g9x modelini denediğimde pek rahat kullanamayacağımı düşünerek bu modeli tercih ettim ve gayet de memnunum, eli biraz büyük olan biri olarak çok rahat kullanıyorum bu modeli, ele tam oturuyor. scroll'u iki şekilde kullanılabiliyor, örneğin internette gezinirken kesintisiz kaydırma şeklinde kullanılabiliyorken, oyunlarda bunu kademeli olarak çevrilen scroll'a dönüştürebiliyorsunuz tek tuşla, bu sayede bir fps oyununda 1. silahtan 2. silaha geçeyim derken 3., 4. silaha geçme gibi bir durum yaşamıyorsunuz. 5 adet farklı dpi ayarlanabiliyor ve üzerindeki 2 tuş ile kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. ayrıca bu mouse'un dahili belleği de bulunmaktadır, bu sayede profilinizi, mouse'u başka bilgisayara da taksanız kullanabiliyorsunuz.
Malzeme kalitesi ve fiyati oldukca makul olan, fakat boyutlarindan dolayi tabiri caizse dana gibi oldugu icin geri iade ettiğim mousedur. Benim gibi claw grip mouse kullanan biriyseniz daha ufak boyutlu mouselara yonelmenizi oneririm, g9x iyi bir alternatif olabilir. kullanamiyorum arkadas, beyin reddediyor odaklanamiyorum oyuna falan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar