bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek24
- sude sendromu10
- yagmurcu6
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması4
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- yandaş basını okumak3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- en sevdiğiniz ayı3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- kürt kızlarının güzel olması4
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- don don bey birader2
- melih gökçek12
- tulumba tatlısı7
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- bir şeyler söyle2
- ey insan3
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- samed agirbas3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mauro icardi13
- sarapci koala58
- euro 20163
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- and the oscar goes to5
- dindarların çoğunun fakir olması10
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- akrostişli şiir6
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
o boktan yarışma için standartların epey üzerinde olmuş şarkı. yazık olacak bu çocuklara da!
elemanın ingilizcesinin fena halde kulağıma battığı şarkıdır.
yüksek sadakat ciddiyetinden uzak şarkı. umarız inşallah sözlüklerdeki eleştirileri okurlarda şarkıyı yeniden düzenlerler.
şimdi evladım o yaylılar ne lan. sen rock grubusun. bir kere etnik seslerimizi kullanmayın be abi. o dandik kemanlar yerine bir solo gitar bağırsa orda. rock parçası abi bu fantezi arabesk mi dinliyoruz.
sonra illaki o darbuka olacak dimi, neden? türkiye adına giriyosun. lan abi yapmayın sizin bir çizginiz var hangi şarkınızda öyle darbuka falan mal mal şeyler var. kullansana orada rock'ın güzelliklerini ölümüne bir bass gitar ekle.
bunlar dışında güzel. * *
şimdi evladım o yaylılar ne lan. sen rock grubusun. bir kere etnik seslerimizi kullanmayın be abi. o dandik kemanlar yerine bir solo gitar bağırsa orda. rock parçası abi bu fantezi arabesk mi dinliyoruz.
sonra illaki o darbuka olacak dimi, neden? türkiye adına giriyosun. lan abi yapmayın sizin bir çizginiz var hangi şarkınızda öyle darbuka falan mal mal şeyler var. kullansana orada rock'ın güzelliklerini ölümüne bir bass gitar ekle.
bunlar dışında güzel. * *
60-70'lerdeki amerikan road trip şarkıları gibi bir şarkı. o yüzden sevdim ben şarkıyı. diğer şarkıları dinlemeden yeri hakkında konuşmak pek doğru olmaz da ilk 6'sı garanti gibi.
üst sıraları zorlayacağımızı düşündüğüm eurovision şarkımız.
"eh işte"dir. öyle aman aman bir şarkı olmamakla birlikte kulağa çok da kötü gelmemektedir. ama çok iyi bir derece yapacağını düşünmemekteyimdir.
türkiye'ye 4.lük veya 5.lik getirecek parçadır. umarım daha iyisi olur.
(bkz: you give love a bad name)
ilk dinleyişte ağzımı yüzümü buruşturduğum ama sonraki dinleyişlerimde biraz daha iyi gibi gelmeye başlayan şarkı. akabi ne olur bilinmez ama yine de ben 'aha ilk üçe giricez' demedim.
eurovision'u sadece türkiye tarzı ülkelerin iplediğini gösterecek şarkı. bu yüzden de ilgi çekmiştir, hemen başlık açılmıştır.
eurovision yarışmasına yüksek sadakat katılacak dediklerinde zaten derece yapamayız demiştim.bu şarkıyla dereceye girmemeyi garantiledik.
iyi bir pazarlamayla dereceye girebilecek kaliteli şarkı.
80 li yıllarda yaşamış olmama rağmen nedense beni o yıllara götürdü bu şarkı.
daha iniş, çıkışı olan bir şarkı olmalıydı efenim. tek dinleyişte akılda kalmalıydı. o açıdan çok düz bir ezgiye sahip şarkı olmuştur. klavyeden gelen alt yapılar çok yetersiz geldi. biraz daha arpej mode on klavye trance alt yapılarıyla, biraz daha funk yapılarıyla süslense çok daha tatlı olabilirdi. *
not: yine de iyi şarkı bakalım hayırlısı.
not: yine de iyi şarkı bakalım hayırlısı.
kanımca güzel şarkıdır. Eurovision'un piyasa eğilimi ile Yüksek Sadakat'in prensip olarak sahip olduğu konsept arasında bir orta yol bulunmuş ve bu parça o yolun bir ürünüymüş gibi gözükmekte. shake it up şekerim ile kıyaslamak bu parçaya hakarettir.
ali taran'ın "ben hayır diyorum" cevabını vereceği şarkıdır.
beğenmeyenlere diğer ülkelerin şarkılarını dinlemeyi tavsiye ederim. o zaman hiç de yerden yere vurulacak yanının olmadığını görürüz.
Vasat bir şarkı. çok iyi bir derece olmaz bence, zaten yüksek sadakatten eurovision da birincilik beklemiyorduk o ayrı.
lena meyer in şarkısını dinletikten sonra http://www.lena-meyer-lan...s&vid=video_68#videos
biraz daha şansı olduğunu düşünüyorum
biraz daha şansı olduğunu düşünüyorum
zaman varken değiştirebileceğimiz şarkı.
yalvarırım göndermeyin şununla bizi.
yalvarırım göndermeyin şununla bizi.
eurovision için , tipik bir dokuzunculuk şarkısı .
80 lerin pop/rock melodilerini andıran hoş bir şarkı belki derece yapamaz ama ben beğendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar