bugün

an itibariyle twitter'da başlatılan kampanya. o değilde en yüksek decoder'a sahip olana vereceklermiş şampiyonluğu. *
futbol'un son durumu sonucu benim de kapattığım ve desteklediğim davranıştır.
tekel sermayenin istediği gibi at koşturmaması için destek verilmesi eylemdir. ultraslan dün çağrı yaptı, trabzonspor ve çarşı gruplarıda desteklerini veriyor. decoderleri ellerinde patlasında görsünler istedikleri gibi iş yapmanın ne demek olduğunu.
yapılması gereken eylem.
sezon sonuna kadar iptal ettirmeyecektim ama daha fazla dayanamadım ve iptal ettirdim. 3 dakikanızı alır sadece karşıdaki neden diye sorduğunda sanane demeniz yeterli.
galatasaraylıların febelilerden çok önce başladığı kampanya. asıl komiği buna da biz yaptık diye sahip çıkıyorlar.
şuan ki iptal sayısı: 32bin galatasaray taraftarı.
1200 beşiktaş taraftarı.
850 trabzonspor taraftarı.
not: şuan ki iptal durumuna göre sadece galatasaray taraftarından zararı yıllık 560 liradan 18 milyon lira civarındadır.
verilen para geri alınıyorsa yapacağım eylemdir. oğlum öğrenciyiz, acırım peşin para verip iptal ettirmeye.
30 dakika telefon başında müşteri temsilcisi bekledim.
bu akşam tekrar deneyeceğim.

Gerekçe olarakta aynen şu cümleleri hazırladım.

Türk futbolunun içine eden . Fenerbahçe nin çiftliği haline gelmiş olan bir kuruma para kazandırmak istemiyorum.
galatasaray camiasının şampiyonluğu sahada oynamadan garantilemek için başlatmış olduğu kampanyadır. Ama sorsanız kimse iptal etmiyor. 4-5 senedir bu bizans oyunlarını 3 büyükler sık sık gündeme getirir, ama abone sayısı da hiç değişmez, hatta artar bile.
Galatasaray %35 le en çok dekoder sahibi takım ünvanına sahip.
Bu kampanya lig tv yi sikertir.
ibne lig tv sesi kıssana

(bkz: info@uefa com)
https://www.youtube.com/watch?v=vw8gCXDeN-Y

videosunu akıllara getiren etkinlik.
© copyright 2005 - 2026