bugün

yeni kurulmuş tazecik, yepisyeni ülke.
hayır, ilber ortaylı ile bir alakası yok.
Turkiye'den once Avrupa birligine alınması kesin olan ulke. Bugun başvursa seneye uye olur kesin. Biz 1960 dan beri kapıdayız!
başvuru kısmına gelince aklıma arkadaşlık sitesi geldi. başvur şartları nedir bilmiyorum ama başvursam kabul etselerde gitmem. ne işim var benim oralarda.
http://liberland.org/en/main/
Yeni kurulan özgür avrupa ülkesi.
Hemen gecekondu çalışmalarına başlanması gereken ülkedir.
Avrupadan süzme özgürlükler ülkesi yasam alani olacaktır sanirsam.
liber mi land, metonyadır o.
Başvuru yapmanın düşünüldüğü yeni kurulan ülkedir.
başvuruyu nereye yapacağını bilmeyen adamların başvuru yapmasını istemediğim ülkedir.

(bkz: sen gelme lan ayı)
vatandaşı olmak için, kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi, adli sicilşsadşas şaka lan şaka. tayyip'ün ülkesi neyinize yetmiyor. oturun aşağı.
eğer adını tam anlamıyla taşıyorsa ülkedeki feministler, lgbt bireyler, hayvan hakları savunucuları, ateistler, deistler olarak göçülmesi gereken yeni kurulmuş ülkedir.
evdekilerle yakında işgal etmeyi düşündüğümüz ülke.
Bu seçimine tayyip kazanırsa (ki kazanır) yerleşmeyi düşündüğüm ülke

(bkz: hacı götünü kaldırda bize de bi yer aç)
[email protected] adresine adını soyadını adresini ve telefonunu aralarda bir boşluk bırakarak gönder. Vatandaşlık kazanma şansını yakala.
Başbakan vit güzel işler yapıyor, türkiye ile olan ilişkileri güçlendiriyor. https://www.facebook.com/...83594715121531?fref=photo
amaçsızca kurulan yeni bir devlet.

7 km'lik bırakın ülke köy bile olmaz yahu.
gidip şimdiden arsa alınmalı. ileride değerlenir.
başvuru yaptım beklemedeyim, mimar olarak iyi para kazanırım sanırım.
an itibari ile vatandaşlığım kabul edildi. şaka maka çifte vatandaşım ulan artık. bakalım ses getirebilecekmiyiz.
bi türlü başvuru yapamadığım ülke. anasını satayım tayyip zaten ülkenin içine sıçmak üzere, bari arada gidip kafa dinleyecek başka bi ülkemiz daha olsun.
(bkz: yeni başlayanlar için liberland)
bu gece vatandaşlık başvurusu yapacağım yerdir.
1 saat önce vatandaşlık başvurumu yapmış bulunmaktayım.
bana metonya yı hatırlatan ülke.
Yakında taşınacağım ülke.
ne yapın ne edin liberland'a yerleşin liberland vatandaşı olun. yeni kurulacak olan bir ülkeymiş. avrupa birliğine girme ihtimali varmış. beyler koşunnnnnnnnnn....
© copyright 2005 - 2026