bugün
- en son neye çok üzüldünüz8
- mamudo gurban niye doğdun9
- gocu33
- feministlerin cevaplayamadığı soru4
- amedspor5
- başkent istanbul olsun11
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- ansızın gelen iç sıkıntısı3
- truelaşmak5
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- nasıl nude istenir2
- insanların sizden uzak durması5
- mansur yavaş5
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
- bir kadınla erkek arkadaş olamaz4
- sözlükteki karanlık kişiler6
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi3
- mamudo'nun federallerin adamı olması2
- ekrem imamoğlu5
- zihnin yaptığı absürt checkpointler2
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek4
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği3
- batı piçtir piç kalacaktır4
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- özel sektörün acımasız olması4
- mehmet şimşek2
- uludağ itiraf12
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi10
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- recep tayyip erdoğan4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- yağmurlu havaları seven insan6
- türk düşmanı piçler10
- asrın soygunu11
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- içişleri'nin 36 ildeki operasyonu 826 şüpheli2
- iş yerindeki orospu çocukları6
- true nickli yazar22
- queen ravennanın cinleri2
- mora katliamı4
- gocu'yu özlemek2
- tai lung vs gocu22
- sokrates in savunması2
- claudian clouds44
- silah otomobil maden elektrigimizi kestiriyor2
leyl; ay fer; ışık, ayışığı...
arapça leyl kelimesi gece demekti ki rabbin geceye yemin ettiğini biliyoruz(sarıp örttüğü
zaman geceye andolsun..); fer de en basitinden aydınlık, parlaklık, ışık anlamlarına gelir. buradan yola çıkarak gece aydınlığı, gece ışığı anlamına geldiğini düşündüğüm arapça kelime. bunu ben ürettim belkide gecede bile ışık saçan, karamsar olmayan, bir şekilde yolunu bulan sağlam karakter sahibi kişi anlamına da gelebilir.
ince ünlülerden oluştuğu için hoş bir söylemi var. tam bir kız çocuk ismi. hanımla konuşmak lazım çünkü aklımızda neredeyse netleştirdiğimiz güzel bir isim daha vardı. hayırlısı.
zaman geceye andolsun..); fer de en basitinden aydınlık, parlaklık, ışık anlamlarına gelir. buradan yola çıkarak gece aydınlığı, gece ışığı anlamına geldiğini düşündüğüm arapça kelime. bunu ben ürettim belkide gecede bile ışık saçan, karamsar olmayan, bir şekilde yolunu bulan sağlam karakter sahibi kişi anlamına da gelebilir.
ince ünlülerden oluştuğu için hoş bir söylemi var. tam bir kız çocuk ismi. hanımla konuşmak lazım çünkü aklımızda neredeyse netleştirdiğimiz güzel bir isim daha vardı. hayırlısı.
gördüğüm kadarıyla kendi halinde, kimseye karışıp bulaşmayan, şiir aşığı ve ara sıra sayfasını görsellerle süslemeyi tercih eden ve vatansever olduğunu düşündüğüm, ayrıca eski nicki diazepam olan yazar.
malum; tanımayıp etmediği insanların nickaltını günde 10 defa uplayacak, sürekli el ayak dudak fotosu paylaşacak kadar kendini basitleştirmediği ya da her halta duyar kasmaya çalışıp polemik yaratarak artılanmak için çabalamadığı için buralar boş.
belki böylesi daha iyi. bilemedim.
malum; tanımayıp etmediği insanların nickaltını günde 10 defa uplayacak, sürekli el ayak dudak fotosu paylaşacak kadar kendini basitleştirmediği ya da her halta duyar kasmaya çalışıp polemik yaratarak artılanmak için çabalamadığı için buralar boş.
belki böylesi daha iyi. bilemedim.
ben sevdim bu yazarı ya, entrylerini okurken hem gülümsememe hem de uzaklara dalmama sebep oldu.
nicki güzel, entryleri de güzel arada sırada da açık oylar daha ne ossun yazarı. iyi yazmaları ossun yani swh.
Bir çeşit iyilik meleği sanki, Seri oylarından belli, burda şiirim biter.
Edit: eksileyen kardeş üzülme sana da şiir yazarım.
Edit: eksileyen kardeş üzülme sana da şiir yazarım.
Varolsun.
P.s: kankacilik icermez, dostluk icerir.
P.s: kankacilik icermez, dostluk icerir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar