bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
agit demektir.
ayrica su an caylak olan ve en kisa surede aramiza katilmasini umdugum oldukca kaliteli bir yazar adayidir.kefilde olduk iyi mi ?
ayrica su an caylak olan ve en kisa surede aramiza katilmasini umdugum oldukca kaliteli bir yazar adayidir.kefilde olduk iyi mi ?
iki bayram arasi camiden cikmayacak kadar irtikat sahibi ,nur yuzlu ,efendi bir erkisidir.herkes camide 33 luk kebir tesbih cekerken ,usenmeden 99luk oltu tasindan tespigiyla girisir suphanallah diye.sagda ,solda sorunu olanlar ya hacim ,sen bilirsin ne olacak bu bizim oglanin hali ,bilardodan ,atariden cikmaz oldu.biz isteriz ki senin gibi ilim,irfan (saka lem..hosgeldin 4.nesil olmussun)
iyi bir entelektuel birikime sahip ,dile hakim,haksizliga savci kisiliktir.sozlugun yeni "sol"acigi olacagina hic suphem yok. temiz ve iyi yazar.(buradaki yazar kelimesi,iki anlamlidir) *
iyi bir entelektuel birikime sahip ,dile hakim,haksizliga savci kisiliktir.sozlugun yeni "sol"acigi olacagina hic suphem yok. temiz ve iyi yazar.(buradaki yazar kelimesi,iki anlamlidir) *
fahri tuncelili.*
ben var bilmemek.
beni mal mal verdiğim bakınızlardan, arkadaşların başlıkların altına yazdığım abik gubik "şey"lerden utandırmış insan.
yazarken yaşıyor veya yaşarken yazıyor. çok güzel yazıyor.
yazarken yaşıyor veya yaşarken yazıyor. çok güzel yazıyor.
müellif olabileceğini düşündüğüm yazar.
son entrilerinden anladigim kadariyla yazbasi indirimlerinden iyi bir dvd dusurmus ve gundemde ne kadar hatiri sayilir film varsa izlemis bu kardesim ...onumuzdeki gunlerde v for vandetta filminin de altini eseleyecek gibi..
uzun ve güzel girdiler yazan, takip ettiğim yazar.daha fazla yazmasını umut ediyorum.
#1502557 entrysiyle iste budur ustata namzetmis usta yazardir. tunceliyle hicbir alakam olmamasina, hic gormuslugum bile olmamasina ragmen o kadar guzel anlatmis ki levoka tesekurlerimi sunuyorum. bu tatsiz olaylarin oldugu sirada her turk ve kurt un okuyup, modernlesip, kardes olmanin gereklerini yapmali bence bu entry hatrina...
yaklasik 1 saattir butun entrylerini okumaya calıstım. uludagsozlukte oldugu icin, derin bilgi birikimiyle farklı dusunmemi sagladigi icin tesekur ederim.
boyle iyi bir yazara bu kadar yorum az degilmi?
(bkz: sen yaz ben okurum)
yaklasik 1 saattir butun entrylerini okumaya calıstım. uludagsozlukte oldugu icin, derin bilgi birikimiyle farklı dusunmemi sagladigi icin tesekur ederim.
boyle iyi bir yazara bu kadar yorum az degilmi?
(bkz: sen yaz ben okurum)
sözlügü gerektigi gibi kullanan, geyiksiz bir yazar hayatı süren kisidir. okudugum kadarıyla bazı konularda fikir karsıtlıgımız da olsa, olsundur. ayrıca fırsat olursa oturup karsılıklı sohbet edip, tanısmak istedigim degerli yazardır.
aman allahım yazarı! yazarları bilgisi ve birikimiyle utandıran yazar! insan mısın sen yazarı! okuyup takip edilip cok sey ogrenilecek yazardir! hayranıyız!uzun zamandan beri yazmamaktadır, nedenini bilmemekteyimdir, yazmasını beklemekteyimdir efenim!
tekrar tekrar yazmasını beklediğimiz, kendisinin önemli bir araştırmacı-yazar olduğundan şüphe ettiğim uludag sözlük yazarı..
entryleriyle gönlümde taht kurmuş yazar. tebrik ediyorum. bravo.
(bkz: üstad)
güncel Önemli Başlıklar