bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar3
- fake sanılmaktan flört edememek3
- diamond bosphorus8
- dolar isterse 100 olsun39
- beybi leydi7
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- nasıl birisiniz15
- kürtler8
- simko320
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- türk solcusu6
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- çekişmeli boşanma davası4
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ankara6
- game of thrones taki kerhaneci16
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- kahve içmek2
- duvara karşı3
- yeni parti de bölünebilir10
- gece vakti bir seri katilin arabasına binmek2
- evlenmemek için bir neden söyle3
- nur sürer3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
- vücut geliştiren erkek2
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
3 yıl hapis cezasına çarptırılmış eski bulgar futbolcu.
beşiktaş' ın istikrarsızlıkla boğuştuğu yıllarda ülkemizde top koşturmuş, bu yüzden faydalı olamamış bulgar orta saha oyuncusu.
doğduğu yer olan Sliven de belediye başkanlığı yapan eski beşiktaşlı futbolcu.
almanya' ya attığı golde, topun kel kafasına vurmasıyla çıkan ' çapp' sesiyle bana eski beşiktaşlı wilson' ı hatırlatan bulgar ortasaha virtüözü.
letchkov'u 1994 Bulgaristan-Almanya maçından hatırlıyorum. O maçta mükemmel bir performans göstermiştir. O maçı anlatan Ümit Aktan ise ayrı bir performans göstermişti. Ümit Aktan maçı anlatırken şöyle demişti:
"notlarıma bakıyorum sayın seyirciler letchkov Almanya'nın hamburger takımında oynuyor. evet yanlış duymadınız hamburger takımında oynuyor" demişti.
"notlarıma bakıyorum sayın seyirciler letchkov Almanya'nın hamburger takımında oynuyor. evet yanlış duymadınız hamburger takımında oynuyor" demişti.
1967 dogumlu eski bulgar futbol oyuncu.
kariyerine memleketi islimiye'nin kulübünde başlayıp oradan da cska sofya'ya geçmiştir. 1992'de hamburger sv'ye transfer olup 1996'ya kadar orada kaldı. fransız kulüp olympique de marseille ve beşiktaş'ın kadrosunda da bulunmuştur.
letchov yer aldıgı bulgar milli takımı ile 1994 fifa dünya kupası'ndqa 4.olmuşlardır. en büyük zaferi new york's giants stadium'da almanya'ya karşı oynadıkları çeyrek finaldeki defansıydı. hristo stoichkov ve kendisinden gelen goller takımını yarı finale geçmesini sağlamış ve ülkesinin futbol tarihinde başarısından dolayı zirveye yerleşmiştir. 1994'e kadar bulgarlar fifa dünya kupası'nda oynadıkları 16 maçtan hiçbirinden galip ayrılmayı başaramamıştı. ingiltere'de düzenlenen 1996 uefa avrupa kupası'nda da oynamıştır.
letchov 2003'te memleketi islimiye'nin valisi ve 2005'te bulgar futbol birliği'nin başkan yardımcısı olmuştur.
kariyerine memleketi islimiye'nin kulübünde başlayıp oradan da cska sofya'ya geçmiştir. 1992'de hamburger sv'ye transfer olup 1996'ya kadar orada kaldı. fransız kulüp olympique de marseille ve beşiktaş'ın kadrosunda da bulunmuştur.
letchov yer aldıgı bulgar milli takımı ile 1994 fifa dünya kupası'ndqa 4.olmuşlardır. en büyük zaferi new york's giants stadium'da almanya'ya karşı oynadıkları çeyrek finaldeki defansıydı. hristo stoichkov ve kendisinden gelen goller takımını yarı finale geçmesini sağlamış ve ülkesinin futbol tarihinde başarısından dolayı zirveye yerleşmiştir. 1994'e kadar bulgarlar fifa dünya kupası'nda oynadıkları 16 maçtan hiçbirinden galip ayrılmayı başaramamıştı. ingiltere'de düzenlenen 1996 uefa avrupa kupası'nda da oynamıştır.
letchov 2003'te memleketi islimiye'nin valisi ve 2005'te bulgar futbol birliği'nin başkan yardımcısı olmuştur.
emekli olduğu sıralar bjk de forma giymiş oyucudur.
sergenin futboldan başka her gereksiz olayla ilgilenmesinden dolayı nasibini almış bulgar futbolcu (bkz: letchkov u jokey e benzetmek) (bkz: alpayı ata benzetmek)
(bkz: Tümeri reina daki garsona benzetmek)
(bkz: Tümeri reina daki garsona benzetmek)
tam adı yordan letchkov olup beşiktaş dışında hamburger sv ve olympique marseille takımlarında forma giymiştir.
1994 dünya kupasında almanya'yı yıkan kel futbolcu..genç yaşta saçlarını kaybettiğini ve sebebinin çernobil olduğunu söylemiştir kendileri..
bir dönem beşiktaşta topkoşturmuş kelindeki üçgen şekliyle hafızalardan silinmeyen milli bulgar ortasaha oyuncusu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar