bugün
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- sözlük kızlarının kekleri20
- kürdistan5
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- türk açılımı5
- dantelli sütyen takan erkek10
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- neme lazım diyen erkek6
- erkekle kadının arkadaş olması4
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- müstehcenlik soruşturmaları4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- sen dost ararsan koş mevlana ya2
- renault toros4
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- diyarbakır2
- ufuksal yönelimler2
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- taşacak bu deniz dizisi3
- ölümden korkuyor musunuz17
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- ölüm korkusundan ölmek3
- az gelişmiş ülkeler2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- kahve kupasını iki elle tutup camdan bakan erko2
- palamut7
- anın görüntüsü22
- intihar düşüncesi7
- insanın hayvandan koptuğu özgürlük eşiği2
- eyes wide shut2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- abdullah öcalan'a villa yapılması2
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- 2026 sonbaharında izmir3
- 19 eylül 20262
- ayı dövmenin aslında zor olmaması11
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- bursa daki iskender festivalindeki görüntüler2
- sözlük kızları dertleşiyor3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- zalbert ramstein8
erimesi kolay maddeleri eriterek birbirine kaynaştırma ve birleştirme işi.
(bkz: soguk lehim)
(bkz: soguk lehim)
kumla oynadığım dönemlerde "miim" diye bildiğim ve öyle telaffuz ettiğimde gülen popolar görmeme vesile olmuş alaşım.
argoda: "cinseL iLişki" manasına geLir..
kalay ve kurşun alaşımıdır.
(bkz: havya)
erime noktaları düşük metalleri tutturma işleminde kullanılan, kalay ve kurşun alaşımlarının genel adıdır.
Kurşun gibi ağır metaller içerdiği için artık Avrupa gibi medeniyetlerde kurşunsuzuna geçildi.
Kurşun yerine Gümüş kullanılır. SAC300 gibi.
Kurşun yerine Gümüş kullanılır. SAC300 gibi.
yakiti bile kursunsuza cevirdi elin avrupalisi ile amerikalisi bizde normali uretilmediginden mecbur gectik fakat millet kursundan kacarken lehimi biz her turlu kullaniyoruz kursun ve kalay karisimini yani. elektronik esya tamircileri dumanindan sebepleniyor bol bol, bizlerde evimizdeki hemen hemen her elektrikli ve elektronik esya icindeki devrelerde cevremizde bulunduruyoruz, daha buda yetmezmis gibi balik tutulan agirlik kursunlarini eritip basimizdan asagi nazara karsi da carsaf gererek dokmeyide ihmal etmiyoruz. zararli iste karrrrdesiiiimmm uzak tutun hayatinizdan doganizdan.
Kokusu baş ağrısı yapandır. Yeni yıla bunun kafasıyla girdim ben. 5 saat labda baskı devreyle uğraştık evet.
%36 kurşun ve %64 kalay ihtiva eden bir alaşımdır.
telefon soketlerinde bulunan bir nevi kaynak yapılan demir. çelik.
ben direktomani ledçiyim. ersa havyaları çok seviyorum bak. bu aralar en çok usb kabloların mini usblerini lehim yapıyorum.
birde lehim yapılacak yüzey temiz olmalıdır. ehehe. piyasada feray, soldex gibi markalar kullanılır.
bir de smd dizgiler için kullanılan krem lehim vardır. bunlar genelde buzdolabında tutulur ve kurşunsuzdur. kartlara krem lehim sürülür, smd makinesi dizgiyi yapar ve kart fırına verilir. kart üzerinde hangi noktaya lehimin geleceği elek ile sağlanır. elek o karta ait lehim gelecek yerlerin boş olduğu metal plakalardır. kart eleğe yerleştirilir ve plakanın üzerinden ragle tarzı bir şeyle lehim sürülür. elekte sadece lehim gelecek yerler boş olduğu için oralardan karta lehim geçer falan filan.
birde lehim yapılacak yüzey temiz olmalıdır. ehehe. piyasada feray, soldex gibi markalar kullanılır.
bir de smd dizgiler için kullanılan krem lehim vardır. bunlar genelde buzdolabında tutulur ve kurşunsuzdur. kartlara krem lehim sürülür, smd makinesi dizgiyi yapar ve kart fırına verilir. kart üzerinde hangi noktaya lehimin geleceği elek ile sağlanır. elek o karta ait lehim gelecek yerlerin boş olduğu metal plakalardır. kart eleğe yerleştirilir ve plakanın üzerinden ragle tarzı bir şeyle lehim sürülür. elekte sadece lehim gelecek yerler boş olduğu için oralardan karta lehim geçer falan filan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar