bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar4
- izlenmiş en kusursuz film4
- pandela38
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- gerdek namazı10
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- alttaki yazara aşık ol10
- velvet ile revani yemek6
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- üstteki yazar kimle evlensin5
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması6
- deniz göktaş17
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- yerde yuvarlanarak öpüşmek2
- evlenmekten korkmak6
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- amerika israil arası kızışma6
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- çırılçıplak uyumak4
- 2026 dünya kupası36
- futbol31
- anal istanbul4
- amedspor3
- dünya16
- intihar eden adama ne denir3
- bu iktidar yıllarca sadece tek bir gülen'i sevdi2
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- bu sıcakta dışarı çıkan insan3
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- genç ve kalbi temiz gençlerden dua beklemek2
- mateus fernandes2
- zalican yine ne diyor3
- ahıska türkleri sürgünü3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- velvet41
- şu sıcakta sucuk ekmek yemek2
- flört ile mesajlaşırken yüzde oluşan gülümseme4
- erkek yazar entrysi4
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- kıraç ı sevme nedenleri4
- seni seri favlayan yazara aitsin2
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- sert ve küfürlü seks2
- mtv nakit ödeniyor mu4
- diamond bosphorus5
- karadenizlilerin akp aşkı4
Her belçika birası gibi güzel olan, ama Ankara'da ortalama bir barda 18 tlden filan sattıkları bira. Ne güzeldir oysa. Cafe del mundo'da içmiştim ilk. Sarışını, esmeri bir de kızılı vardı. Eheh tabii isimleri böyle değil de ben böyle kodlamışım kafama. Dark bira sevmediğimiz için sarışın ve kızıl olandan yani blond ve radieuse * alıp denemiştik. Blonde acı, kekremsi bira sevmeyenler için çok uygun ve hafif tadıyla herkes için güvenli bir seçim bence. radieuse ise gerçekten çok farklı. içinde tuhaf çiçek, meyve ve baharat aromaları olsa gerek, artık ne koyuyorlar bilmiyorum ama çok kendine özgü, güzel ve farklıydı. * * Tekrar deneyip yorum yapmam gerek ama. Bahane olur hem. içesim var şu aralar.
ukrayna da turk parasiyla 3 tl den satilan biradir. turkiye de sikik efes pilsen e 6 tl verip koprualtinda umit besen dinlerdim, burada 3 tl ye manitalarla evimde leffe icip pompa yapiyorum. vay amk.
sarı bir şişesi olan, genelde diğer pahalı markalarla birlikte sergilenen belçika birası.
gereksiz pahalı biradır.
(bkz: leffe radieuse)
kesinlikle klas olan bira. yağ gibi kayıyor mübarek.
Brunesini ilk kez içiyorum. Tercihim kesinlikle blond ama brune ile kıyaslayınca. Yoksa türkiyede içebileceğiniz biraların tamamından daha iyi leffe' nin herhangi bir türü.
Zaten daha önceki bir entrymde de favorim olduğunu söylemiştim. (bkz 2 entry yukası)
Zaten daha önceki bir entrymde de favorim olduğunu söylemiştim. (bkz 2 entry yukası)
(bkz: leffe blonde)
Mis gibi kokan, mayası tam süzülmemiş, hafif bulanık koyu kıvamlı Belçika birasıdır.
Hollanda'da marketlerde satılan Trippel (%8.5), Bruin (%6.5) ve Blond (%6.6) çeşitlerini denedim. Benim favorim Trippel (en son bıraktığımda 33lük şişesi 1.29 Euro'du), fakat pilsen içmeye alışık Türk tüketicisi için Blond daha popüler bir seçim olacaktır.
Akdeniz havzası dışında kalan Avrupa ülkelerinin de ağıztadından anlayabileceğine dair nadir işaretlerden biridir.
http://www.leffe.be
Hollanda'da marketlerde satılan Trippel (%8.5), Bruin (%6.5) ve Blond (%6.6) çeşitlerini denedim. Benim favorim Trippel (en son bıraktığımda 33lük şişesi 1.29 Euro'du), fakat pilsen içmeye alışık Türk tüketicisi için Blond daha popüler bir seçim olacaktır.
Akdeniz havzası dışında kalan Avrupa ülkelerinin de ağıztadından anlayabileceğine dair nadir işaretlerden biridir.
http://www.leffe.be
ismi fransızca'da peri la fee kelimesini anımsatan belçika birası.
su gibi giden kolay içimli bir belçika birası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar