bugün

-oo karşıdan gelene bakın.
-lan etli zeynep değilmi bu?
-yok oğlum lanetli zeynep o.
-!?!?
fake misin , ruhmusun, lanetlendin mi? damned.. *
lanetli sözlüğe,

hoşgeldin.

(bkz: lanetli gerilim müzigi)
akp'li nickinin kerametli zeynep olacağını düşündüğüm yazarımız. *
(bkz: bilmek lanetlenmektir)

nietzsche'ye olan ilgisi hem nickinden hem de entarilerinden okunan uuser.

akapeli nicki de muhtemelen "humeyni hayranı zeynep" filan olardı..
edebiyat, felsefe, şair ve yazarlar ile ilgilenen ender yazarlardan.****
Bir çok şey söylenilebilir ama kısaca harika biri o. Onu tanıdığım için şanslıyım.
Bugün lanetlizeynep'in doğum günü. Eğer bir yaratıcı varsa, ki bazen var olduğunu kuvvetlice hissediyorum Ondan, dünyanın bütün kötülüklerinin, çirkinliklerinin, şanssızlıklarının çok uzağında kalmasını diliyorum.

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice uzun mutlu ve sağlıklı yıllara

Hayat karşına sana senin gibi nadir bulunan öz insanları çıkartsın daima.

iyi ki doğdun =)
inşallah ayşe arman'a mektup yazan itülü zeynep değildir kendileri. *
edebiyatçı olan yazar mı diye merak ediyorum yoksa o sadece edebiyat yapan yazar mı?

-edebiyat yapma!
-piki.
suppper ötesi bir nicke sahip yazar. kendisini tanımıyorum, yazdıklarını da okumadım.
en beğenilen 10 entrysinin tam 8 tanesi yaran fıkralar başlığında konumlanmış yazar.
rubin kazan-inter maçı berabere bitecek gibi.
en beğenilen 10 entrysinin tam 8 tanesi yaran fıkralar başlığında konumlanmış yazar.

inter maçından yattım gibi.

fıkraları da pek yeni değil gibi geldi.
içinden "n'oluyor ulen burada diyormuş" gibi geldi.
en beğenilen 10 entrysinin 9 u yaran fıkralar başlığına girdiği entrylerdir. * *
en beğenilen 10 entrysinin tam 9 tanesi yaran fıkralar başlığında konumlanmış yazar.
bi alman, bi fransız, bi de lanetlizeynep.

oha 10 olmuş.
en beğenilen 10 entrysinin 8 tanesini benim oyladığım yazar. fıkraların hepsi aynı kategoride gerçi dikkatimi çekmedi değil. ama yarıyor o ayrı konu *
nickini gördüğüm de "bu ne lan" diyip güldüğüm yazardır. nick altını okuduğum kadarıyla da fıkraya merakı varmış. ama şimdi ben bakmadım yahu 10 entrysinin kaçı yaran fıkralardaydı acaba. *
sözlüğün eski kütüphanelerinden.
kim olduğunu merak ettiğim. acaba o olabilir mi diye düşündüğüm zeynep.
giresunludur.
ben lanetledim, evet. *
son entrysini 29 nşsan 2013 tarihinde dyadya vanya başlığı altına giren, toplamda 147 başlık ve 986 entry sahibi beşinci nesil yazar.