bugün
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı15
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- hangi manifest kızısın6
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- kız görünce değişen erkek4
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- güne acı bir gerçek bırak5
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- sözlüğün manyak dolu olması6
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
- günaydın nervio ve diğerleri2
- sözlüğün en tatliş yazarı2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- tele 22
- tinder algoritmasının yazılımcıya attığı kazık2
- oyum ak partiye3
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek6
- from gold from dust28
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu2
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- intel pentium 44
- asrın soygunu11
- şarbonlu mektup2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- yay burcu5
- fiziği güzel sözlük kızları56
- ona bir cümle bırak2
- geceler öyle bir kötü dinli gavur2
- uzak durulması gereken insanlar2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- meksika açmazı macerası6
- recep tayyip erdoğan30
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- fatma betül sayan kaya69
- birine aşık olup kafayı yemek9
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- kadının en öpülesi yeri11
- senin aklini alirim9
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
efendim bir gece cok icmiseniz ve kufelik olmussaniz ,sabah kalktiginizda agzinizda pas tadi varsa ve ayrica sefahat ve bol alkollu gecelerin sabahinda hep oldugu uzere ensenizde ahlaki ve pismanlik dusunceleri ensenizde boza pisiriyorasa artik cinayete hazirsiniz demektir. önce kendinize gelmek icin soguk dusun altina girersiniz. sonra zift gibi bir nescafe yaparsiniz. kendinize gelene kadar soda-aspirin-nescafe-meyvesuyu
kombinasyonunu denersiniz ve artik tam anlami ile cinayete hazirsiniz. önce yuklukten pompali tufegi alip bunu bir keman kutusunun icine koyarsiniz. valla ben baska turlusunu bilmiyorum buyuklerimizden hep boyle gorduk ama sen diyorsan arkadas benim tufekle yapmam bu isi sisle yaparim diyorsan o ayri. yolda yururken zihninizden muhtesem gatsbynin yazari 1920'lerin cilginlik ve sefahat caginin akıllı dolu ama cok cin icmesinden mutevellit ayvayi yiyen adami scott fitzgerald gelir. onun cilginlik icinde ölüsü ve daha yazamadigi bir cok sahaserin okuyamanin hinci dolar icinize. simdi bana scott fitzgerald kim diyecek olan adam cikabilir. arkadas arastir oku ögren. ot gelip ot gitme.herneyse yavas yavas lambo ustanin mekanina girersiniz. o bilindik uc kagitci gulusunu gorursunuz. cunku hakikat kafaniza dnk etmistir ama kerizi uyandirmamak lazimdir. doldur bakalim lambo ustacim demessiniz ve soda alirsiniz. size sanki bir eyden suphelenmis gibi bakar. cunku herzaman yaptiginiz gibi doldur demediginizden kelli killanir ve o anda bir bahane yaratirsiniz. '' lambo ustacim simdi cenazeye gidicem de bir ugrayim dedim. simdi alkollu gitmek dogru olmaz ''yillarin vermis oldugu kirlenme sayesinde boyle dersiniz. televizyona bakar biraz geyik cevirirsiniz. elinizdeki keman kutusundan arkasi donukken tufegi cikartir.lambo usta sana bir sey calayim mi dersiniz. o da cal bakalim der ve arkasini dondugu vakit cenaze marsini calicam senin lambo usta dersiniz ve nihahahaha diye gulup onun avanak bakislari ve son dua etmnesine firsat vermeden silahi patlatirsiniz. lambo usta artik merhumlar safina karismistir. silahin ruhsati olmadigindan dolayi sizi balistikte yakalayamazlar. bardagi yaniza alir tezgahta parmak izlerinizi siler, kadim dost sigarinizın izmaritlerinizi alirsiniz. malum dna cikti dedektiflikte zeka bozuldu. lambo ustanin yerinden usulca cikarsiniz. kimse sizi gormemistir. ufaktan eve gider tufegi yerine zulalarsiniz. artik ferdi tayfurun icki hayatim bitti beni kutlamalisinimi soylersiniz, bob marleyden I shot the sherif'imi soylersiniz onu bilmem. ve hic bir sey olmamis gibi rutin islerinizi yaparsiniz.
the end
kombinasyonunu denersiniz ve artik tam anlami ile cinayete hazirsiniz. önce yuklukten pompali tufegi alip bunu bir keman kutusunun icine koyarsiniz. valla ben baska turlusunu bilmiyorum buyuklerimizden hep boyle gorduk ama sen diyorsan arkadas benim tufekle yapmam bu isi sisle yaparim diyorsan o ayri. yolda yururken zihninizden muhtesem gatsbynin yazari 1920'lerin cilginlik ve sefahat caginin akıllı dolu ama cok cin icmesinden mutevellit ayvayi yiyen adami scott fitzgerald gelir. onun cilginlik icinde ölüsü ve daha yazamadigi bir cok sahaserin okuyamanin hinci dolar icinize. simdi bana scott fitzgerald kim diyecek olan adam cikabilir. arkadas arastir oku ögren. ot gelip ot gitme.herneyse yavas yavas lambo ustanin mekanina girersiniz. o bilindik uc kagitci gulusunu gorursunuz. cunku hakikat kafaniza dnk etmistir ama kerizi uyandirmamak lazimdir. doldur bakalim lambo ustacim demessiniz ve soda alirsiniz. size sanki bir eyden suphelenmis gibi bakar. cunku herzaman yaptiginiz gibi doldur demediginizden kelli killanir ve o anda bir bahane yaratirsiniz. '' lambo ustacim simdi cenazeye gidicem de bir ugrayim dedim. simdi alkollu gitmek dogru olmaz ''yillarin vermis oldugu kirlenme sayesinde boyle dersiniz. televizyona bakar biraz geyik cevirirsiniz. elinizdeki keman kutusundan arkasi donukken tufegi cikartir.lambo usta sana bir sey calayim mi dersiniz. o da cal bakalim der ve arkasini dondugu vakit cenaze marsini calicam senin lambo usta dersiniz ve nihahahaha diye gulup onun avanak bakislari ve son dua etmnesine firsat vermeden silahi patlatirsiniz. lambo usta artik merhumlar safina karismistir. silahin ruhsati olmadigindan dolayi sizi balistikte yakalayamazlar. bardagi yaniza alir tezgahta parmak izlerinizi siler, kadim dost sigarinizın izmaritlerinizi alirsiniz. malum dna cikti dedektiflikte zeka bozuldu. lambo ustanin yerinden usulca cikarsiniz. kimse sizi gormemistir. ufaktan eve gider tufegi yerine zulalarsiniz. artik ferdi tayfurun icki hayatim bitti beni kutlamalisinimi soylersiniz, bob marleyden I shot the sherif'imi soylersiniz onu bilmem. ve hic bir sey olmamis gibi rutin islerinizi yaparsiniz.
the end
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar