bugün
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması6
- uludede'nin cenaze eventi7
- uludede'yi karıya götürmek7
- pick me girl5
- gunluklerim aylik olmus4
- gece gece nervioyu düşünüp efkarlanmak3
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- 3 kere üst üste 31 çekmek9
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş3
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi5
- uludede nim mirası4
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- sarma3
- ekmeğe çikolata sürmek7
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak4
- ortaçağda cadı avlamak3
- queen ravenna olarak aranızdan kopuyorum3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması3
- geceye bir pişmanlık bırak2
- arkadaşlar3
- eyeliner çekme yöntemleri7
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- uludede'ye sahip çıkalım2
- robotların insanlara baş kaldırması5
- uludede'ye sabun büyüsü yapmak2
- aniden gelen titreme3
- ağzı mantarlı ayak fetişisti3
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- azrailin uludedeyi unutması2
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- çocukluk yanılgıları2
- 82 musul 83 kerkük4
- nervio yu mancınıkla avrupaya fırlatmak3
- yasin kol4
- makyajın ciltte pütür durması5
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer yiyen midesizler10
- inci sözlük8
efendim bir gece cok icmiseniz ve kufelik olmussaniz ,sabah kalktiginizda agzinizda pas tadi varsa ve ayrica sefahat ve bol alkollu gecelerin sabahinda hep oldugu uzere ensenizde ahlaki ve pismanlik dusunceleri ensenizde boza pisiriyorasa artik cinayete hazirsiniz demektir. önce kendinize gelmek icin soguk dusun altina girersiniz. sonra zift gibi bir nescafe yaparsiniz. kendinize gelene kadar soda-aspirin-nescafe-meyvesuyu
kombinasyonunu denersiniz ve artik tam anlami ile cinayete hazirsiniz. önce yuklukten pompali tufegi alip bunu bir keman kutusunun icine koyarsiniz. valla ben baska turlusunu bilmiyorum buyuklerimizden hep boyle gorduk ama sen diyorsan arkadas benim tufekle yapmam bu isi sisle yaparim diyorsan o ayri. yolda yururken zihninizden muhtesem gatsbynin yazari 1920'lerin cilginlik ve sefahat caginin akıllı dolu ama cok cin icmesinden mutevellit ayvayi yiyen adami scott fitzgerald gelir. onun cilginlik icinde ölüsü ve daha yazamadigi bir cok sahaserin okuyamanin hinci dolar icinize. simdi bana scott fitzgerald kim diyecek olan adam cikabilir. arkadas arastir oku ögren. ot gelip ot gitme.herneyse yavas yavas lambo ustanin mekanina girersiniz. o bilindik uc kagitci gulusunu gorursunuz. cunku hakikat kafaniza dnk etmistir ama kerizi uyandirmamak lazimdir. doldur bakalim lambo ustacim demessiniz ve soda alirsiniz. size sanki bir eyden suphelenmis gibi bakar. cunku herzaman yaptiginiz gibi doldur demediginizden kelli killanir ve o anda bir bahane yaratirsiniz. '' lambo ustacim simdi cenazeye gidicem de bir ugrayim dedim. simdi alkollu gitmek dogru olmaz ''yillarin vermis oldugu kirlenme sayesinde boyle dersiniz. televizyona bakar biraz geyik cevirirsiniz. elinizdeki keman kutusundan arkasi donukken tufegi cikartir.lambo usta sana bir sey calayim mi dersiniz. o da cal bakalim der ve arkasini dondugu vakit cenaze marsini calicam senin lambo usta dersiniz ve nihahahaha diye gulup onun avanak bakislari ve son dua etmnesine firsat vermeden silahi patlatirsiniz. lambo usta artik merhumlar safina karismistir. silahin ruhsati olmadigindan dolayi sizi balistikte yakalayamazlar. bardagi yaniza alir tezgahta parmak izlerinizi siler, kadim dost sigarinizın izmaritlerinizi alirsiniz. malum dna cikti dedektiflikte zeka bozuldu. lambo ustanin yerinden usulca cikarsiniz. kimse sizi gormemistir. ufaktan eve gider tufegi yerine zulalarsiniz. artik ferdi tayfurun icki hayatim bitti beni kutlamalisinimi soylersiniz, bob marleyden I shot the sherif'imi soylersiniz onu bilmem. ve hic bir sey olmamis gibi rutin islerinizi yaparsiniz.
the end
kombinasyonunu denersiniz ve artik tam anlami ile cinayete hazirsiniz. önce yuklukten pompali tufegi alip bunu bir keman kutusunun icine koyarsiniz. valla ben baska turlusunu bilmiyorum buyuklerimizden hep boyle gorduk ama sen diyorsan arkadas benim tufekle yapmam bu isi sisle yaparim diyorsan o ayri. yolda yururken zihninizden muhtesem gatsbynin yazari 1920'lerin cilginlik ve sefahat caginin akıllı dolu ama cok cin icmesinden mutevellit ayvayi yiyen adami scott fitzgerald gelir. onun cilginlik icinde ölüsü ve daha yazamadigi bir cok sahaserin okuyamanin hinci dolar icinize. simdi bana scott fitzgerald kim diyecek olan adam cikabilir. arkadas arastir oku ögren. ot gelip ot gitme.herneyse yavas yavas lambo ustanin mekanina girersiniz. o bilindik uc kagitci gulusunu gorursunuz. cunku hakikat kafaniza dnk etmistir ama kerizi uyandirmamak lazimdir. doldur bakalim lambo ustacim demessiniz ve soda alirsiniz. size sanki bir eyden suphelenmis gibi bakar. cunku herzaman yaptiginiz gibi doldur demediginizden kelli killanir ve o anda bir bahane yaratirsiniz. '' lambo ustacim simdi cenazeye gidicem de bir ugrayim dedim. simdi alkollu gitmek dogru olmaz ''yillarin vermis oldugu kirlenme sayesinde boyle dersiniz. televizyona bakar biraz geyik cevirirsiniz. elinizdeki keman kutusundan arkasi donukken tufegi cikartir.lambo usta sana bir sey calayim mi dersiniz. o da cal bakalim der ve arkasini dondugu vakit cenaze marsini calicam senin lambo usta dersiniz ve nihahahaha diye gulup onun avanak bakislari ve son dua etmnesine firsat vermeden silahi patlatirsiniz. lambo usta artik merhumlar safina karismistir. silahin ruhsati olmadigindan dolayi sizi balistikte yakalayamazlar. bardagi yaniza alir tezgahta parmak izlerinizi siler, kadim dost sigarinizın izmaritlerinizi alirsiniz. malum dna cikti dedektiflikte zeka bozuldu. lambo ustanin yerinden usulca cikarsiniz. kimse sizi gormemistir. ufaktan eve gider tufegi yerine zulalarsiniz. artik ferdi tayfurun icki hayatim bitti beni kutlamalisinimi soylersiniz, bob marleyden I shot the sherif'imi soylersiniz onu bilmem. ve hic bir sey olmamis gibi rutin islerinizi yaparsiniz.
the end
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar