bugün

burberry marka parfum kullanan yazardir.
Aha bi tane daha yakaladim, laleeee naber?
Sen kendine burberry demissin ama bildigin nixe bu.

Bir adet yazar.
(bkz: #27237357)

arızalı bi şey galiba.
sana ne lan milletin ingilizce yazmasından. sanarsın konunu otoritesi bu. laflara bak bi de. tam ergen.
kibar ve anlayışlı bi hanımefendi..bazen sinir bozacak kadar kibar olabiliyor.
severim keratayı.

bir yazar.
sözlükt tek kız oymuş gibi tek popi oymuş gibi ilgi odağı olan başka kız görünce cinlenen kezban.
Birikimli, beyaz perdeden anlayan yazar.
(bkz: arkadaşlar yazabiliyor muyuz kesin bilgi mi)
lady şahsen weffa'ya kefilim. kesinlikle ne anlama geldiğini bilmiyor ve merakından yazıyor.

lütfen özel mesaj yoluyla aydınlat yavrucağı.

ayrıca ilk nik altı girdiği bağyan yazar da sensin, tabi o bunun da farkında değil.

sadece saf ve temiz duygularla merakına yenik düşerek geldi.

lütfen ama artık, lütfen!
Öldüyse hiç üzülmem hem de hiiiiiç.
Öldüyse kötü olmuş. Sözlükte Kız popülasyonu düştü durduk yere.
ahahah ilahi arkadaslar. bir an kendimi kontrol ettim. olmemisim. sizi hayal kirikligina ugrattim. uzgunum.

bir yazar.
uzun, huzurlu, sağlıklı, başarılı, mutlu bir hayat yaşamasını dilediğim yazar. en kaliteli dizi ve filmleri izlesin her zaman.
alaah onun belasını versin yazarı. karaktersizin teki.
canimcim sen hala orada misin ya ? kac saat gecmis hala cevap vermeye ugrasiyorsun. yat artik hadi sen.

burberry marka parfum kullanan yazar.
Çakma burberry parfum kullanan yazar. Orijinal kullansa ekşide yazardı.
ahahaha kardesim senin ciddi sorunlarin var. dun de yazdin bunu kimse iplemedi. simdi gelip tekrar yazmanin amaci ne ? yaran mi var ? hadi git sutunu ic uyu. coluk cocukla ugrasacak vaktim yok.

bir yazar.
Aynı marka parfüm kullandığım yazar.
Tanım olarak "bir yazar"dan başka aklına bir tanım gelmeyen iq'su düşük yazardır.
Bide böylelerini yazar yapıyorlar...
yazar falan değildir, kuru kalabalık. ne girdiği entry işe yarar ne başka bişey. geçen günde benim nick altına bieşy yazmıs ama hatırlamıyorum, sanıyor ki cevap falan vericem.
tamam ben kesin bu aralar birinin damarina bastim herhalde. 144 entrili tanimadigim, ilk defa gordugum arkadas bana dusuk iq lu yorumu yapiyor. ilginc.

sanirim birilerine cok kotu batmis 'yazar'.
Kim nasıl popüler etmiş bilmiyorum ama kendi nick altına entry girmesi ve sol frame de bu aralar sık sık gözükmesi sıktı sanki kız mı acaba ne bu nick altı aşkı.
Allah cehenneminden korusun yazarı.
nickiyle bana cadde kızlarını çağrıştıran yazar.

kezban demesini istemiyorum bana, mümkünse hiçbir sıfatta bulunmasın. *
ağır abidir.

bana sürekli ithamlarda bulunur, siki soğolsundur.
© copyright 2005 - 2026