yanlı konuşanların türediği nick altı, nick altımda bana edilen bir hakareti 10 kez(evet tam 10 kez) şikayet etmeme rağmen, silmeyip, kendileriyle ilgili en ufak bi hakarette hatta bazen eleştiride ışık hızıyla hareket eden bir moderasyona 11. seferde, "bebeğim neden böyle yaptın", demesi bekleniyor bu yazarın. hayır efendim, adil olmayana kurallar çerçevesinde en sert mesaj yazılır.
hakkımdaki kötü dilekler ve beddualar için kullandığım rumuz altı, iyi dilekler, temenniler, tebrikler ve hayır duaları için (bkz: la maison bleue)
Son zamanlarda Atatürk'ü biraz ihmal ettiğimi kabul ediyorum. Fakat her gece mutlaka 1 saat Nutuk okuyorum diyen yazar.
beşiktaşlıdır.
tek suçu vatanını sevmektir.
yazarın vatanını sevmesi suçlanmakla beraber, bir de komedyenlikle suçlanmıştır. evet vatanını sevmek komedyenlikse, ben en büyük komedyenim.
vatanını ilk günkü gibi çok sevmektedir.
bugün evde din ve devlet işlerini ayırmaya çalışmış, ve bunun zorluğunu görünce atasına hayranlığı bir kat daha artmış olan yazardır.
tek suçu atatürk sevdalısı olmasıdır, yaptıkları birilerine dokunmuştur. ee kuyruk acısı tabi.
ayrıca polatlı'yı da il yapacağının müjdesini burdan veren yazardır.
tipik bir aslan burcu erkeği, döşü kıllı, sözlüğün tek umudu, tahtın varisi. *
uludağ sözlüğün ihtiyacını buram buram hissettiği siyah saçlı kahverengi gözlüsüdür.
(bkz: la maison bleu bu durur mu yapıştırmış cevabı)
tek suçu vatanını çok sevmektir.
yurdum lezzetlerinde, yarın ki lezzet durağımız, konya. kaçırmayın!
gerçekleri haykırması, elbette ki birilerini rahatsız etmiştir, yazar vatanını sevmekten ve gerçekleri haykırmaktan vazgeçmeyecektir.
daha önce adını bir kez televizyonda duyduğu "adana" denilen osmaniye'nin küçük ilçesinin sakinleri tarafından, gereksiz yere küfürlü tacizlere maruz kalan yazardır.
her türlü baskıya, hakarete rağmen, doğru bildiğinden ödün vermeyen cesur yazardır.
tek suçu, vatan aşkıyla yanıp tutuşmasıdır.
gerçekleri haykırması, kimi köylülerin, bazı fuhuş düşkünlerinin rahatını bozmuştur.
başlıklarıma güya ayar veren tipler var, ayarlarınıza ayrı gülüyorum, kural hataları imla hataları havada uçuşuyor, format dahilinde küfretmeye çalışıyor ve kurduğu cümlelerden bir örnek: bi siktir git dedirten başlıktır. gibi komikliklere maruz kalan yazar.
adam gibi adamdır. yazarların messisidir.
https://www.youtube.com/watch?v=XiWl4jgy4PU
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026