bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap5
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- sözlükten soğuma nedenleri17
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- yeni anayasa4
- velvet'in aylık geliri6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- küçük sürprizler yapmak5
- mini elbise4
- insan klonlama2
- şeytanın insanlardan ders alması4
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- claudian clouds22
- bir daha doğmayacak olmak4
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- iyi parti17
- beyaz tenli gotik kız3
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- mini etek karşıtı seküler2
- kısır9
- türbanı yasaklayan mallar2
- yazarların özel mesaj sayıları5
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- simko315
- 777 diyen erkolar8
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- çocukluğun son günü3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- akrep burcu kini8
- bir gün uludağda kapanacak3
- normal taklidi yapmak4
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- gollumun gözü yüzükte6
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- alttaki yazara motto ver16
- tai lung4
- türbanlı bir kadınla evlenir misiniz2
- yobazlık belirtileri2
- karınıza haşema giydirir misiniz2
örnek verilen başlığı anlayamayan sözlükçüye, mal demekle kürtleri kastetmediğini, ve hiç bir millete, ırka, dine, dile v.s. hakaret etmeyecek bir terbiyede ve saygıda olduğunu hatırlatan sözlük vatandaşı..
seni atmayıp, beni atıyorlarsa zaten burada olmanın hiç bir anlamı kalmadığını idrak edecek olan yazar...
fbugrakagan tarzı bir sözlükçüden kötü eleştiri aldığına hakikaten mutlu olan sözlük yazarı.. (bkz: sen beğenmediğine göre bu vizontele iyi bir şey)
ultra özgürlükçü olduğunu iddia eden uludağ sözlüğün moderasyon'u taradından her yazdığı titizlikle incelenen ve uçurulmak için bahane aranan sözlük kullanıcısıdır. ha aman beni uçurmayın falan diyecek de hali yoktur, zira inceldiği yerden kopar bazı şeyler, kısacası koparsa ekime kadar kopmazsa sikine kadar.
not: haydi moderasyon göreyim seni bunu da sil.
not: haydi moderasyon göreyim seni bunu da sil.
fransızca bılenlerın ya da ucundan kıyısından geçenlerın,bunun havasını atmak ıçın, rumuzum doğru yazılışını 50 kere gözümüze soktuğu rumuz altı.
beni eleştiren zatlardan biri gereksiz yaşam formu demiş, öncelikle kendisini bir konu hakkında uyandırmak isterim ki, form biçim demektir, yani senin cümlen şöyle oluyor, gereksiz yaşam biçimi. iyi de babuşesku, zatalim bir yaşam biçimi değildir, yaşam biçimi denilen şey farklı bir şeydir. diyen sözlük yazarı.
hakkımdaki tüm kötü eleştirileri bu entry altında toplamaya karar verdim: orduyu millet düşmanlığıyla suçluyormuşum, nickimi yanlış yazmışım, inönü'ye ana avrat düz gitmişim, kafam iyiymiş, tez zamanda silinirmişim, silinir gidermişim (ooy oy), küfürler ediyormuşum, ayar veriyormuşum bunu da hep nick altından veriyomuşum. ulan amma da bi şeymişim, şaştım kaldım bak şu allahın işine.
özel mesajla da bela okuduğumu söylüyor, doğrudur, hakaret eden bir insana belki de verebileceğim en masumane tepkidir. bu arada bela okuduuğumu söyleyen zat an itibariyle özel mesaj yoluyla ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmuştur. lakin beni hakaret olmayan yerlerde bile çaylaklıkla ödüllendiren yanlı moderasyon, bu özel mesajı şikayet etmeme rtağmen bir yaptırımda bulunmamıştır. bu da açık bildirimdir, velev ki bana hakaret eden bir zata, bir yaptırım da bulunulmazsa ben de sözlük formatının dışına çıkıp bu özel mesajı burada yayınlayacağım.
ne diyim, dahi anlamındaki de, da bağlacı ayrı yazılır. başka sözüm yok sanki. örnek: "böyle de". şeklinde eleştirileri yanıtlayan sözlük yazarı.
tamam arkadaş, madem talep var 4 yıl da edebiyat okuruz, diyen sözlük kullanıcısı.
yabancı dilde rumuz seçimim, türkçe hususunda uyarı yapmama engel olamaz diyen yazardır.
bu arada bitmedi tükenmedi nickini yanlış yazmışsın ehe ehe yazmalarınız. bakın güzel kardeşlerim 1- belki ben fransızca mavi ev demek istemiyorum, bu bağlamda ne malum yanlış yazdığım. 2-fransa'nın kuzey bölgelerinde bleu(mavi), başına la feminin takısı gelse bile sonuna e eklenmeden kullanılır, bunu da fransız yüksel dil konseyine kabul ettirmişlerdir. durum aynı mon ami, ma ami örneğinde olduğu gibidir. benim de bu dili fransa'nın kuzey topraklarındaki bretagne eyaletinde öğrenmiş olmam, bu rumuzu böyle yazmamı haklı çıkarır olsa gerek.
bu arada bitmedi tükenmedi nickini yanlış yazmışsın ehe ehe yazmalarınız. bakın güzel kardeşlerim 1- belki ben fransızca mavi ev demek istemiyorum, bu bağlamda ne malum yanlış yazdığım. 2-fransa'nın kuzey bölgelerinde bleu(mavi), başına la feminin takısı gelse bile sonuna e eklenmeden kullanılır, bunu da fransız yüksel dil konseyine kabul ettirmişlerdir. durum aynı mon ami, ma ami örneğinde olduğu gibidir. benim de bu dili fransa'nın kuzey topraklarındaki bretagne eyaletinde öğrenmiş olmam, bu rumuzu böyle yazmamı haklı çıkarır olsa gerek.
allah aşkına bana doğum günü kutlu olsun yazarı, anlıyoruz yazarı gibi saçma salak tanım ifadelerinde bulunmayın. sözlük abazanlarına dikkat çektik, haliyle tepkilisiniz, lakin daha mantıklı savunun kendinizi.
herifin biri kalkıp eleştiriyor, yazıyor da yazıyor bu satırları yazmaya değmez diyor,bak gayet mantıklı bir şey yazacağım, o zaman neden yazıyorsun? tribünlere oynamak bu olsa gerek, geçeceksiniz şovu movu, kimse size rumuz altıma yaz diye baskı yapmıyor. şeklinde cevap veren bir de sübyancı ilan edilen yazar...
rumuz altına yazan 53. entrynin sahibine 3 tas has hosş hoşaf ikram eden sözlük kullanıcısı. lise kısmına gelirsek, ben anadolu lisesi okuduğumdan bir yıl geç girdim üniversiteye filan.
yazdığı bir entrynin cahilce bulunmasına şaşırmayan sözlük kullanıcısıdır, zira sürüden ayrılana yaşa, varol denildiğine pek rastalanılmamaktadır.
bu arada çaylaklığıma sevinip, rumuz altıma üşüşenleri de fena halde leş kargalarına benzetmekteyim.
(bkz: iyi de napak) hayır moderasyon geri canlandırıyorum, üstte benim entrym var, kendi kendimi refere etmem de biraz zor.
bu yazarın bir de rumuz altına yazıp, ayarı yiyince götü yemeyip geri silen takipçileri de vardır.
emsalsiz 1 e french kiss yapmayı amaçlamamıştır, zira faşizan hareketlerden fight club mantalitesinden uzak durur kendisi. ama açık açık uyarmıştır dilini çok uzatıyorsun fench kiss filan yaparlar mazallah demiştir.
hasretle tenhada kıstırırım.
hasretle tenhada kıstırırım.
karşı görüşe tahammülü olmayanların kim olduğu bellidir, ve evet ben de herkes gibi bir tarafın yandaşıyım, gerekip gerekmediğimi de allah bilir, lakin kainatta ufacık bir sinek bile gereklidir, sen kafanı takma yani, illa ki bir işe yarıyorumdur, hatta sen bile.
(#9242977) bir kürtçü olmadığı kalmıştı, onu da olmuş.
kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmekten nefret eder, lakin formata uymak zorunda kalır. (bkz: cevap hakkı)
kimseyle özel olarak bir derdi yoktur.
kimseyle özel olarak bir derdi yoktur.
sözlüğe hiç bir şey katmasa da en azından bir kaç bin entry katmış sözlük kullanıcısıdır.
gandiciklerin nick altına sıçmasını bir daha, haydi bir daha bekleyen yazardır.
küfür moderatöre edilmemiştir, yapılan 10 başvurunun sonundaki 11. isyan kelimesidir. yazar o ekran görüntüsünde küfrü kendisine etmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar