bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
Kıvanç sen yengeleri severdin yavrum Eyşan'la nasıl ilgilenmedin hayret. (Ezel dizisi için)
hayvaNLARLa iLGiLi MUHTEŞEM BiR programa katılmış geçen ay.
ders niteliğinde.
vaktiniz olduğunda mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/lvLg4dy1my4
ders niteliğinde.
vaktiniz olduğunda mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/lvLg4dy1my4
bu şahısta zerre oyunculuk yeteneği yok. yılların kazması yakışıklı makışıklı onları geç. hep aynı donuk bön surat bakışlar. bir de böyle bir hallere girdi falan ama yemezler kabiliyetsizlik vasatlık had safhada.
şöyle bir düşün bakalım hatırladığın düzgün bir film yada replik varmı. hep boş yapmış. saçma sapan uyduruk dizilerin sınıf atlamacı şehire gelip tutunmaya çalışan aile kızlarına uyduruk modeli olmaktan öte bir halt ok. oysa köprülerin altından ne sular aktı. yıllardır bu hesapla kötü dizilerle milleti uyuttular. kötü dizilerden bu kadar para kazanmak bu kadar vasatlıkla milleti bu kadar enayi yerine koymak dünya tarihinde de azdır.
oyunculuk iyi falan da değil hep aynı tavır hareket duruş ve bön haller.
geçmiş oyunculara yeşilçama bir sürü star olmuş ama hakkıyla oyunculuğunu da konuşturmuş hoş sada bırakmış nice insana göre aşırı vasat ve karşılığında bu kadar para kazanması toplumun da vasatlığı sevdiği ve özenti bir prototiple kolayca aldatılabildiğinin delili.
sınıf atlamacı kız konuştu. cevaben üzgünüm malesef hem cinslerime ilgi duymuyorum.
10 dan 1 sıfır atarsan belki o notu kazanır.
En iyi oyunculuğu ezel dizisinde sekiz karakteriyle sergilemiştir. Sonrasında kuzey güney dizisinde de gayet iyi oynamıştır ama hepsi bu. Akılda kalan başka ekstra işleri yok.
bu kadar vasatlığa bu kadar büyük servetler kazandıran bu piyasada ortada olan aşırı yapaylık ve bir takım vasat klişeleri özenti ve kompleksli bir kitleye satıştan başka bir şey değildir. yıllar geçtikçe ne kadar uyduruk ve vasat olduğu daha da ortaya çıkacak yazdım buraya.
sekiz karakterinde hemen hemen hiç konuşmadığı için gerçekten çok iyiydi.
rol için kilo almış bambaşka biriydi.
rol için kilo almış bambaşka biriydi.
sekiz mekiz uyduruk boktan diziler bugün aç 2 dakika sonra sıkılıp kapatırsın.
oyuncu dediğin bir ömrünü boktan dizilerle geçirirse böyle de eleştiriye ağlamıyacak. yıl olmuş kaç hal uyduruk saçma dizilerde adamın kabiliyetsizliğini donukluğunu millete boyayıp satmaya çalışıyorlar. ap açık ortada vasat ve kötü kabiliyetsizliğin doruklarında hem vasat hem donuk yetersiz ama para cukkayla cahil sınıf atlamaya çalışan mahalle kızları tek müşteri yerseniz afiyet olsun bir de üstüne soda için.
Menajeri az önce açıklama yaptı Kıvanç ağlıyormuş mesleği bırakma kararı almış.
Televizyon seyretmem. Mutfakta seyrediyorlardı Kuzey ve Güney dizisinin bir sahnesini görmüştüm.
Sevgilisini ayaküstü sikip atmış kemerini bağlıyordu.
Bu memleketteki üstün erkek telakkisi bu seviyede. Sikici erkek.
Çomarlık dize kadar ne diyeyim.
Sevgilisini ayaküstü sikip atmış kemerini bağlıyordu.
Bu memleketteki üstün erkek telakkisi bu seviyede. Sikici erkek.
Çomarlık dize kadar ne diyeyim.
ayrıca o uyduruk dizlerde bile bunun üstüne ne kadar büyük prodüksiyon yapıldıysa battı tutmadı kurt seyit şura da bunlardan en belirgin olan. çünkü onu kaldıracak kabiliyette sürükleyecek seviyede değil. onun için hep aynı küçük bahçede hep aynı klişelerle aynı bayat çorbayı ısıtıp ısıtıp milleti kazıklıyorlar. yiyenlere afiyet olsun ne diyelim.
Sana inat yeni dizisini seyredeceğim ulan. Ahsjfk.
Ben beğeniyorum, yeni dizisi show daymis. Aile.
seyret seyret te gör ne kadar kabiliyetsiz yetersiz ve vasat olduğunu.
her şey ortada inat için git bir de domal istersen.
aha bak yazıyorum bu dizi de kelek tutmayacak çünkü bu adam kelek olmamış olmuyor. vakit kaybı iç daraltıcı aşırı sıkıcılık.
bu uyduruk dizilerin kadınlarda bayrağı ilk evrim akın almıştı kimler kimler bu uydurukluk bayrağını devraldı merve seviler mi desek öykü karaeller mi desek hep güdük uyduruk prematüre diziler ve evrimleşip iyi bir yere gelemeyen berbat vasat oyunculuk o dizileri şimdi izle maymunlar bile götüyle güler. bu arkadaşta aynı klasmanda erkek mevkisinde gidip hala aynı bayat çorbanın ısrarla ısıtılıp ısıtılıp millete kakalanmaya çalışılması üstelik kartlaşmış bir yalan teenagerlik hepten sakil duruyor çok zavallıca.
bu ne öfke lan. imzalı resmini istedin de siktir mi çekti sana ?
yıllardır nesinin yakışıklığı bulunduğunu anlayamadığım adam. idi.
dün geceki bağış yayınına girişindeki hal ve hareketlerini inanılmaz karizma buldum ya. herif hakkaten değişik. normal en doğal haliyle bile mahalle bıçkını tavırlarında.
https://twitter.com/nocon...tatus/1625963118730805249
dün geceki bağış yayınına girişindeki hal ve hareketlerini inanılmaz karizma buldum ya. herif hakkaten değişik. normal en doğal haliyle bile mahalle bıçkını tavırlarında.
https://twitter.com/nocon...tatus/1625963118730805249
güncel Önemli Başlıklar