bugün
- mekke anlaşması13
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- halk başkanlık sistemini istiyor2
- bana gel film izleriz diyen erkek15
- arkadaşlar nasılsınız11
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi2
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler7
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil6
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- cansever18
- simko317
- gratisin içini merak etmek5
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- kendine bir soru sor5
- futbol24
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- insan sevmemek6
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- sözlüğün kırbacı5
- anın görüntüsü10
- hewal ebo9
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- kavalali mehmet ali pasa3
- sarapci koala7
- günlük tutan erkek13
- tavuk pilav4
- victor osimhen9
- kafamın içindeki sesler4
- ümit özdağ6
- komik biri olmak2
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- pazar günü evde oturan insan4
- tai lung16
- pkklı anaları3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- bir sözlük kızını yatağa atmak2
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi2
- kadınlar denizi3
- sözlükte kavga oluyor hissi5
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- ip atlayan erkek2
- nick vermeden bir yazara seslen3
Dini mezheplere, insanlari irklara, ne zaman ayirmaktan vazgecilirse, iste o zaman dunya daha yasanilir bir yer olacak.
T:bir irk.
T:bir irk.
Anadolu’nun gerçek sahibi ve en asil halkı.
damarlarında asil kan olmayan ırk.
bu konuda onlara çok kırgınım.
bu konuda onlara çok kırgınım.
Doğuştan Defolu insanlara verilen isim.
ya tamam nefret etmiyoruz da siz de övecez diye bokunu çıkarmayın. alpaslana yardım etmişler de bik bik bik götüm.
soyadı çiçek olan birinin kürt olma ihtimali çok yüksektir.
ilkokulda hepsinin bölme işlemi süper olan ırktır.
Allahın yarattığı varlıklardan sadece birisi.
bazı faydasızlar anlamakta güçlük çekiyor.sıkıntı kürtlerin pkk ile yatıp kalkması sonucu kürt düşmanlığının artmasıdır.çoğunluk kürt hala ppkyı içten içe kendi kurtarıcısı gibi görüyor.sen öyle görürsen türk'lerde tabi ki senle aynı kafada hareket eder,nefret eder.neden hakkari kürdü ile adıyaman antep kürdü bir değil teröristseviciler. anlamazsınız çünkü bazılarınızın kafasında hala pkk sizin kolluk gücünüz.
yok ya artık benim bir şey dememe gerek, yok kendi acizliğinizi ve faşistliğinizi görmeyecek kadar kör değilsinizdir herhalde.
şeref yoksunu Faşistlerden daha üstün olan insanlardır.
pkklı olmayan kürdün , solcuyum ayağına kürt faşistliği yapmayan kürdün, sanata katkı veren kürdün, barışçıl bir kürdün, kültürlü bir kürdün ve eğitimli bir kürdün sonuna kadar destekçisiyim. ( bunların dışındakilere de düşmanım. * )
Asil, cesur ve soylu bir halk.
solcu geçinenleri de, dinci köke mensup olanları da genel olarak problem teşkil eden topluluk.
Kürt Türk kardeştir savunmasını bi arkadaşın ‘şimdi kürdistan diye bi yer kurulmaya kalkılsa koşa koşa gitmeyecek Kürt tanımıyorum’ demesiyle bıraktım. Ben ömrümde böyle haklı isyan görmedim.
Türkler bizi asimile etti kart,kurt muhabbeti deyip hala aklınızda 1789 'dan kalma milliyetçi fikirler var diye laf eden ama zazalara kürt damgası atan topluluk
Be şerefsizler ben yarı türk yarı zazayım her fırsatta da söylerim ne diye bizi asimile etmeye çalışır olmayan vatanına şovenizm yaparsın senin yaptığın muhabbetin kart kurt 'dan ne farkı var şimdi? Sanki doğu ve güneydoğu da birçok masumun katili kendileri değilmiş gibi bir de türklere bok atmanız da takdire şayan.
Be şerefsizler ben yarı türk yarı zazayım her fırsatta da söylerim ne diye bizi asimile etmeye çalışır olmayan vatanına şovenizm yaparsın senin yaptığın muhabbetin kart kurt 'dan ne farkı var şimdi? Sanki doğu ve güneydoğu da birçok masumun katili kendileri değilmiş gibi bir de türklere bok atmanız da takdire şayan.
(bkz: England) ingiltere'dir. Sadece Londra'nın başkent olduğu ülkeyi kapsar. insanlarına ingiliz denir.
(bkz: Britain) Britanya denen yerdir. ingiltere ve iskoçya'yi kapsar.
(bkz: UK) Birleşik Krallıktır. Britanya, Kuzey irlanda ve bazı adaları kapsar.
English people = ingilizler, British people = ingilizler ve iskoçlar.
yani sayın propaganda insanı, ingiltere ırkçılığın alasını yapıp sana yapmıyormuş gibi görünür.
azıcık oku lütfen....
(bkz: Britain) Britanya denen yerdir. ingiltere ve iskoçya'yi kapsar.
(bkz: UK) Birleşik Krallıktır. Britanya, Kuzey irlanda ve bazı adaları kapsar.
English people = ingilizler, British people = ingilizler ve iskoçlar.
yani sayın propaganda insanı, ingiltere ırkçılığın alasını yapıp sana yapmıyormuş gibi görünür.
azıcık oku lütfen....
Sik kafalıya bak sen türk vatanının türk vatandaşı ol diyor bir de zihniyetini siktiğim. Irkımı mı reddedicem amına koyduğumun çocuğu. Kültürümü mü reddedicem kafasını siktiğim. Bin yıllardan beri konuşulan dilimi mi reddedicem. Zihniyetini siktiğime bak hele. Devlet koskoca holdinglerin milyonlarca tl vergi borcunu silerken de ebenin amına bir şeyler batmıyor değil mi sayın amına koyduğum. Evet.
Maalesef bu ülkede zihniyet aşırı derecede iki yüzlü ve kör. Amına koduğumun ülkesinde en çok sömürülen şey emek ve hala ben türküm iyi ki türküm, türk olmasam dağda terörist olurdum diye düşünen bir toplum var. Bir bok olmaz bizden amına koyim.
Türk başlığına bunu;
https://video.uludagsozlu...r%C4%B1ya-varam%C4%B1yom/
Koysam sizden bir farkım kalmazdı. Irkçılık hastalıktır.
https://video.uludagsozlu...r%C4%B1ya-varam%C4%B1yom/
Koysam sizden bir farkım kalmazdı. Irkçılık hastalıktır.
dahil olduğum ırk.
ya yine mi mükemmelim ne?
ya yine mi mükemmelim ne?
genellemelere, ötekileştirmeye, nefret diline maruz kalan halk.
kimse şiddet, terör yanlısı olanlara güzel sözler söylenmesini beklemiyor ama okuyun yorumları yüzde 80'i bildiğiniz nefret içeriyor. bu durumu anlamıyorum cidden anlamıyorum.
kimse şiddet, terör yanlısı olanlara güzel sözler söylenmesini beklemiyor ama okuyun yorumları yüzde 80'i bildiğiniz nefret içeriyor. bu durumu anlamıyorum cidden anlamıyorum.
Cesur, Mert ve korkusuz bir millet.
Turcolar bunu bizden iyi bilir.
Turcolar bunu bizden iyi bilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar